Denedim kod bende çalışmadı. Bildiğiniz Kidega da çalışan kod var mı?
“Aradığınız koda şu anda ulaşılamıyor, lütfen daha sonra tekrar deneyiniz. Bippppp bippp…”
Kidega’da indirim kodu yok, beni çıldırtmak mı istiyorsun? Kidega’da indirim kodu yok!
Kidega 20 TL ekstra indirim kodu var: 200983867 Ama toplam alış veriş tutarınız minimum 600 TL olmalıymış.
Hahaha abi çokmuş ya, yarısını alsınlar.
Kidega bizimle dalga falan geçiyor herhalde? Öyle ise yapmasın, komik değil
Çalışmıyor bu kod. Denemiştim.
Kidega bu kadar indirim yaparsa zorlanır.
Şu anda D&R 250 liralık siparişe 80, 500 liralık siparişe 140 lira indirim veriyor.
Bu indirimler nerede? 250’ye 40, 500’e 60 görüyorum ben şuan.
gerçi bunlar da kitap için değilmiş
Kitap için geçerli göründü bende. Bu kampanyayı tosla kartın 100/20 kampanyasıyla birleştirirsek güzel indirim olur.
Evet, uzunca bir süredir tükenmiş durumda. İthaki de basmıyor nedense.
@GkiraraJ devam kitapları yalan oldu sanırım
Dün böyle bir alışveriş yaptım. İki arkadaş siparişleri birleştirip 292 liralık bir sipariş verdik.
Siparişimiz aslında 278 liraydı indirimden faydalanabilmek için ucuz bir kitap daha ekledim. Toplam 292 lira tuttu.
Diğer hesaptan YENI40 indirimiyle 250 liralık hediye çekini 210 liraya aldım. Sepette yine YENI40 koduyla 40 lira indirim aldım. Hediye çekini uyguladım. Geriye ödemem gereken miktar 2 lira kaldı.
Böylece toplamda 292 liralık siparişi 212 liraya halletmiş olduk. Toplamda 80 lira indirim elde etmiş olduk ki bence hiç fena değil.
Aslında ilk mesajda biraz yanlış ifade etmişim o yüzden kusura bakmayın. Normalde 292 liralık sipariş için 80 TL indirim aldık.
Siparişin tamamı da kitaptan oluşuyordu.
Teşekkürler, 10 lira çıktı. alacak bir şeyim de yoktu gene döndüm dolaştım bir tane kitap aldım çıktım .
Kşdega kampanyasında bugün son gün mü?
Umarım sondur yoksa iflas bayrağını çekeceğim Philip K Dick tüm öyküler 1-2-3-4 siparişini verdim hayırlısı
Buraya da bırakayım. Yılbaşı için ufak bir çekiliş düzenledim. Katılmak isteyenleri beklerim. Umarım rıhtıma çıkar
Kidega için yeni üye vs kuponu var mı acaba? Bilen yazabilirse çok memnun olurum.