Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

Kesinlikle. Arasta grubuna düşmanım düşmesin abi. Paramparça gelse daha iyiydi.

Yok, hep hasarlı gönderiyorlar demedim zaten :slight_smile: Genelde temiz geliyor kitaplar. Ama iade/değişimi eskiden kolaylıkla yaparlardı. Son zamanlarda zorlaştırmışlar. En azından son 12 gündür böyle bir deneyim yaşıyorum.

Yok valla ben 4 kez alışveriş yaptım. Bir daha yapmıyorum, hep yırtık, tozlu kitaplar yolladılar. Almıyorum artık. :slight_smile: Yeni favorim kitapsepeti.

2 Beğeni

Kitapların çoğu temiz geliyor ama arada hasarlı veya kirli olan da çıkıyor. Bende de öyle oldu. 10-12 kitaplık iki ayrı siparişimden ikişer kitap hasarlı geldi. Şimdi yeni bir sipariş vermeyi düşünüyorum ama yukarıda yazdığım nedenden dolayı temkinli yaklaşıyorum :slight_smile:

1 Beğeni

Kidega indirim kodu var mı?

6 Beğeni

@alper yokmuş. Kesin bilgi, yayalım…

1 Beğeni

Robotlar bıkmadan, usanmadan, yorulmadan aynı sorulara aynı cevapları verebilir. @SJack

3 Beğeni

1 Robot Yasası

1- Bir robot asla bir insanın “Kidega’da indirim çeki var mı?” sorusuna cevap vermemezlik edemez.

9 Beğeni

Eganba’dan yakın zamanda alışveriş yapmadım ama en az 50 sipariş vermişimdir, hiç sorun yaşamadım. Çok özenli kargo yapıyorlardı. Umarım yakın zamanda değişmemiştir. Babil el değiştirdi diye biliyorum, yeni hali ile hiç sipariş vermedim.

1 Beğeni

Maalesef Kidega’da indirim kodu şu anlık yoktur. Bip bip bip bibibip. :robot:

5 Beğeni

Günlük Kidega İndirim kodu sorgulama nöbeti bana gelmiş. Kidega’da indirim kodu var mı arkadaşlar? :joy: :joy:

1 Beğeni

Şuradan şoföre bir “Kidega indirim kodu var mı?”Uzatabilir misiniz?

Fırsat ürünü :slight_smile:. Ah İthaki.

5 Beğeni

Kidega’yı hiç aradım mı bilmiyorum. Mobilden yazıyorum ve şıp diye çözülüyor. Sipariş numarası, kitabın adı, hasarın açıklamasını yazıyorum. Birkaç güne yanıt geliyor. Biz yenisini kargoluyoruz siz de şu kodla yollayabilirsiniz. Ben de öyle yapıyorum. Acelem yok, telaşım yok. Sabrım da çok bu tip konularda. Eskiden delirirdim artık alıştım. Tınlamıyorum bile. Acil kitap almam. Okunacak acil kitap mantığım yok. Eğer acilse gider mağazadan veya Amazon’dan alırım ki son Amazon siparişlerim 12 günde geldi. Ve yarısı çöptü. O derece reziller.

2 Beğeni

İşe bak ya :slight_smile: bir benim iade/değişimim çözülmüyor. Tam olarak nereden yazıyorsunuz? Şimdi baktım, Bize Sorun var, ordan mı?

1 Beğeni

Evet, bize sorun kısmından yazıyorum. :slight_smile:

1 Beğeni

Evet Kidega’da indirim kodu var arkadaşlar.

Ben alternatif evren Dunyadirim4050’den gerçek robot SJack12k. Dünyanızdaki kopyam size yalan söylüyor diye yazarken forumdan çıkış yaptı telefon tekrar giriş yapmak zorunda kaldım. Yani nasıl oldu anlamadım ama şakası bile yapılmaması gereken bir konuya temas ettim sanırım. @sjack affet nolur​:joy::joy::joy:

1 Beğeni

Bunun devam kitaplarından ne haber ya? Kaç sene oldu, devamı yok diye okumuyorum.

1 Beğeni

Bu ürün tükenmiş mi neden böyle bir fiyata satılıyor?

1 Beğeni

Kidega’ya mesaj atayım bari 10 TL’lik indirim kodu oluştursunlar SJACK10 diye. :robot:

12 Beğeni