Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

21 Mart’da büyük bir kampanya mı olacak?

2 Beğeni

Büyük mü olur küçük mü bilmiyorum ama gündönümü kampanyaları oluyor.

3 Beğeni

Kârlı bir alışveriş için bekleyeceğim galiba :slight_smile:

3 Beğeni

ciltli %50 üzerinde indirimler.

1 Beğeni

Valla ben klasiklere yöneldim Koridor ve İş Bankasından kaliteli edisyonlar görüyorum en azından.

3 Beğeni

Sandman’i almadım ben henüz. Uzun zamandır almayı planlıyorum. Almadığım her gün fiyatı uçacak gibi.

5 Beğeni

9.cildin etiket fiyatı 75 lira indirime girse bile pahalı oluyor hala alamadım çok üzülüyorum ya.

4 Beğeni

Ben de geçen gün Trendyol’un 25 liralık kuponu ve indirimiyle, dokuzuncu cildi 20 liraya alabildim. Kitap kalın ama etiket fiyatı da gereğinden çok fazla. Arada bir hesaba kupon tanımlıyor Trendyol, takip etmek lazım.

3 Beğeni

Zamanında bir kırtasiyeci abi vardı. Çok samimiyetimiz olmamasına rağmen normal fiyatı 20 lira olan malzemeye 40 lira kardeşim ama sana 20 lira olur, bilirsin seni severim, derdi. İşte bu kırtasiyeci abi sanırım işleri büyütüp yayınevi satın almış.

22 Beğeni

Sandman’ı almayı 2 yıldır bekletiyorum, bu ara almayı planlıyordum bu sefer zam vurdu.Ah İthaki ahh…

4 Beğeni

Sandman’i almayı bekletip zamlar yüzünden pişman olanlar cemiyeti kurabiliriz forumda…Belli ki daha çok çıkacak :cry: .

4 Beğeni

Eşim çok hızlı kitap okuduğu için aylık kitap masrafı fazla olmaya başlamıştı. Baktım olacak gibi değil, “Sen hiç Robert A. Heinlein okudun mu?” diye sorarak benim kitaplıktan bir kitap seçtim. Bilimkurgu bitince Drizzt falan var sırada.

9 Beğeni

Suçlu, Hem de Çok Suçlu %88 indirim 5TL
https://www.amazon.com.tr/dp/6051920714/ref=cm_sw_r_cp_apa_i_83CRWBT2DNBDES7VM62K?_encoding=UTF8&psc=1

Bu İş Burada Biter %72 indirim 5TL
https://www.amazon.com.tr/dp/6050321426/ref=cm_sw_r_cp_apa_i_E1RXDFJZ9E60Q708E5YZ?_encoding=UTF8&psc=1

3 Beğeni

Uygun gördüğüm mesajları ilgili konuya taşıdım arkadaşlar. Burayı daha fazla işgal etmeyelim ki bedava mı dağıtılıyor kitaplar diye merakta kalmasın diğer arkadaşlar. :joy:

21 Beğeni

Bu ikisi beraber kullanılabiliyor mu?

1 Beğeni

Kupon birleştirme yapamıyorsunuz Trendyol’da sadece cüzdana verdikleri hediye birleşiyor.

2 Beğeni

Arkadaşlar trendyoldaki ithaki yayın grubu’ndan daha önce alışveriş yapan var mı?
Gönderimleri hakkında bir bilginiz var mı?

1 Beğeni

İlknokta sitesindekiyle aynı hizmeti almıştım paketleme iyiydi ve ayraç da koymuşlardı. Kuponla çok uyguna aldığım kitaplardı.

2 Beğeni

N11 de indirim kuponu olan var mı acaba? 90 tllik bir alışveriş yapacağım da.

1 Beğeni

İlknokta’da Karanlık Kitap Kitaplık serisinde (Dünyalar Savaşı Z haricinde) %50 indirim varmış:

2 Beğeni