500 Görsel Eşliğinde Da Vinci. Bekleyen arkadaşlar vardı sanırım.
İvan İlyiç’in Ölümü elime 1 günde ulaştı. Almak isteyen varsa hala indirimde (14,49 TL). 19 adet kalmış.
Trendyol’un koleksiyon paylaşma kampanyası (25 kayıt - 25 TL) yarın başlıyor. 9-11 Mart arasında geçerli.
Trendyol kampanyası başladı da. Trendyolda uygun kitapları nasıl bulacağız acaba
Aramanız gerekiyor açıkçası.
Şuradan tek tek istediğiniz kitapları aratabilirsiniz ya da;

Ev&Yaşam sekmesinden Kitap’a tıklayarak bütün kitapları görüntüleyebilirsiniz. Bu aşamada sıralama/filtreleme seçenekleriyle istediğiniz kitaba ulaşmanız daha kolay olur.
Bkm’de Kronik Kitapta %46 indirim - daha önce paylaşıldıysa özür dilerim ben görmedim - var, ben kendimi feda edip 2 kitap aldım Kronik Kitap’tan (Vikingler ve Samuraylar kitapları) geldiklerinde yeni satın aldığınız kitaplar başlığında ne kadar sürede ve ne kadar hasarlı geldiklerini yazarım.
Güncel kod var mı BKM’de? Şubat kodları sona ermiş.
Buralar çok sessiz geldi kitaplarda baya indirimsiz bir dönem doğum günü kampanyası olan site var mı bari oradan bir şey yapayım.
cozdemir kodunu kullandım iki gün önce 10/100 kodu. 26 nisan’a kadar kullanılabiliyormuş sanırım
Ben kendi kodlarımı kullandığım için hiç bakmadım açıkçası aylık kodlara, bilemiyorum yani.
Yine de öyle demeyin. İyi düşünelim iyi olsun .
Teşekkürler, bende birkaç kitap aldım. Kapıda ödeme yaptım gelmezse sorun yaşanmayacak.
@Marjorie kodu kullandım işe yarıyor size de teşekkür ederim.
2021 de verdiğim 3 sipariş de tertemiz geldi aslında, bu sene özelinde şaşırtıyor beni bkm. Umarım böyle devam ederler.
Her ay ortalam 4-5 defa sipariş veriyorum Bkm’den. Şimdiye kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım.
Uzak durulması gereken tek kitap satıcısı Hepsiburada. Hasarlı kitap alışverişinin adresi.
@Jaehaerys @allikaya Ben de bu sene bir sipariş verdim ve çok güzel geldi. Geçen yıllarda sorun yaşıyordum sık sık. Şans işi mi yoksa gerçekten kendilerini düzeltiyorlar mı bilmiyorum. Umarım ikincisidir.
Bana da hepsiburada hasarlı ve korumasız -sadece kargo poşetine konmuş şekilde - kitaplar gönderiyor ama benden başka bir tek sizde böyle bir sorun olduğunu duydum. Kime sorsam hepsiburada epey korunmuş ve temiz kitaplar gönderiyor. Bkm konusunda da 2020’de 12 tane sipariş verdim 2 sini iptal etmem dışında gerisi temiz geldi. Çok iyi gelmemişlerdi ama yine de ortalamanın üstündeydi kitapların durumları. Bkm’nin çok bekletmesi ve olmayan ürünü satıp siparişi 1 hafta sonra iptal etmeleri dışında hatasını görmedim, yılda ortalama 2 iptali de göze almak gerekiyor ama. Bu sebeplerden ötürü Bkm’den alışveriş yaparken hep bi “acaba … ?” şeklinde sorular oluşuyor kafamda.
D&R’da İngilizce Dune kitaplarında %30 indirimde. Buna ek olarak %5 indirim daha var. PICODI25DR kodunu da kullanırsanız 6 kitaplık set 279 TL’ye geliyor.
Yurtdışı fiyatı 400TL’ye yakın.
Not : Dune’un kapağını yanlış girmişler. Ben geçen sene aldığımda seriye uygun olan kapak ile gelmişti.