Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

500 Görsel Eşliğinde Da Vinci. Bekleyen arkadaşlar vardı sanırım.

6 Beğeni

Harry Potter set 144 TL

5 Beğeni

Bütün kitaplarda mı bilmiyorum ama CarrefourSAda böyle bir kampanya var.

8 Beğeni

İvan İlyiç’in Ölümü elime 1 günde ulaştı. Almak isteyen varsa hala indirimde (14,49 TL). 19 adet kalmış.

3 Beğeni

Trendyol’un koleksiyon paylaşma kampanyası (25 kayıt - 25 TL) yarın başlıyor. 9-11 Mart arasında geçerli.

Kampanya Detayları

1 Beğeni

Trendyol kampanyası başladı da. Trendyolda uygun kitapları nasıl bulacağız acaba

4 Beğeni

Aramanız gerekiyor açıkçası.

2 Beğeni

Şuradan tek tek istediğiniz kitapları aratabilirsiniz ya da;
image
Ev&Yaşam sekmesinden Kitap’a tıklayarak bütün kitapları görüntüleyebilirsiniz. Bu aşamada sıralama/filtreleme seçenekleriyle istediğiniz kitaba ulaşmanız daha kolay olur.

2 Beğeni

Bkm’de Kronik Kitapta %46 indirim - daha önce paylaşıldıysa özür dilerim ben görmedim - var, ben kendimi feda edip 2 kitap aldım Kronik Kitap’tan (Vikingler ve Samuraylar kitapları) geldiklerinde yeni satın aldığınız kitaplar başlığında ne kadar sürede ve ne kadar hasarlı geldiklerini yazarım.

7 Beğeni

Güncel kod var mı BKM’de? Şubat kodları sona ermiş.

1 Beğeni

Buralar çok sessiz geldi kitaplarda baya indirimsiz bir dönem :neutral_face: doğum günü kampanyası olan site var mı bari oradan bir şey yapayım.

4 Beğeni

cozdemir kodunu kullandım iki gün önce 10/100 kodu. 26 nisan’a kadar kullanılabiliyormuş sanırım

2 Beğeni

Ben kendi kodlarımı kullandığım için hiç bakmadım açıkçası aylık kodlara, bilemiyorum yani.

1 Beğeni

Yine de öyle demeyin. İyi düşünelim iyi olsun :smiley: .

2 Beğeni

Teşekkürler, bende birkaç kitap aldım. Kapıda ödeme yaptım gelmezse sorun yaşanmayacak.
@Marjorie kodu kullandım işe yarıyor size de teşekkür ederim.

3 Beğeni

2021 de verdiğim 3 sipariş de tertemiz geldi aslında, bu sene özelinde şaşırtıyor beni bkm. Umarım böyle devam ederler.

3 Beğeni

Her ay ortalam 4-5 defa sipariş veriyorum Bkm’den. Şimdiye kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım.
Uzak durulması gereken tek kitap satıcısı Hepsiburada. Hasarlı kitap alışverişinin adresi.

7 Beğeni

@Jaehaerys @allikaya Ben de bu sene bir sipariş verdim ve çok güzel geldi. Geçen yıllarda sorun yaşıyordum sık sık. Şans işi mi yoksa gerçekten kendilerini düzeltiyorlar mı bilmiyorum. Umarım ikincisidir.

3 Beğeni

Bana da hepsiburada hasarlı ve korumasız -sadece kargo poşetine konmuş şekilde - kitaplar gönderiyor ama benden başka bir tek sizde böyle bir sorun olduğunu duydum. Kime sorsam hepsiburada epey korunmuş ve temiz kitaplar gönderiyor. Bkm konusunda da 2020’de 12 tane sipariş verdim 2 sini iptal etmem dışında gerisi temiz geldi. Çok iyi gelmemişlerdi ama yine de ortalamanın üstündeydi kitapların durumları. Bkm’nin çok bekletmesi ve olmayan ürünü satıp siparişi 1 hafta sonra iptal etmeleri dışında hatasını görmedim, yılda ortalama 2 iptali de göze almak gerekiyor ama. Bu sebeplerden ötürü Bkm’den alışveriş yaparken hep bi “acaba … ?” şeklinde sorular oluşuyor kafamda.

2 Beğeni

D&R’da İngilizce Dune kitaplarında %30 indirimde. Buna ek olarak %5 indirim daha var. PICODI25DR kodunu da kullanırsanız 6 kitaplık set 279 TL’ye geliyor.

Yurtdışı fiyatı 400TL’ye yakın.

Not : Dune’un kapağını yanlış girmişler. Ben geçen sene aldığımda seriye uygun olan kapak ile gelmişti.

16 Beğeni