Tüm robotları seferber ettim kod için. Bakalım neler olacak. Beklemedeyiz.
Forumun en üstüne kocaman harflerle “KİDEGA İNDİRİM KODU YOKTUR!” yazılsın.
Bilgi yayınları Hasan Hüseyin Korkmazgil İş Bankasına geçince ellerinde kalan kitapları ucuz kitaplar kategorisinde 5.90 TL’den satışa koymuşlar. Şairi sevenler için kaçırılmaz fırsat.
Ekleme: Hasan Hüseyin’in bu kitaplardan alacak olanlar olursa şu kitabı da tavsiye ederim.
Bu konuda yazılmış bence en iyi kurgu kitabı. Yazar emekli asker olduğu için konuya çok daha hâkim ve kurgusu güzel.
https://www.bilgiyayinevi.com.tr/turk-amerikan-savasi-kanli-deprem
Yıl sonu geldi hiç indirim yok
İndirimleri genel olarak güzel ama almak istediğim Mantarlar kitabını 1 TL bile ucuzlatmamışlar.
İdefix de stoğunda olan ginko bilim kitaplarına indirim yapmış. İndirim oranı buraya göre bir tık daha fazla ama tüm kitaplar yok.
İdefix oranları daha iyiymiş. Kor’un bazı kitaplarıda yüzde 50 ve üzeri olmuş idefik’te.
Benim alacağım kitaplardan ikisi (Enver Gökçe şiirleri ve Nasıl Yapmalı) idefix’te daha uygunmuş ama diğerleri olmadığı için 22’sinden sonra Ginko’nun sitesinden alırım.
Bunların çoğunu zamanında evrensel adıyla uygun fiyatlara almanın sevincini yaşıyorum çok sıkı kitaplar basıyorlar.Durgun Don’u evrensel Tektaş Ağaoğlu çevirisini okuyup çok beğenmiştim.Yordam’ın pr mesaisinin yarını yapsa Kor epey görünür olacaktır
Evet özellikle 2015’de yayınevi kapatılınca çok ucuza satılmıştı Evrensel’in kitapları.
“Ateşi çalmak” Evrensel baskısı bende de var ama çok eski baskılar. Ben o baskıları alalı galiba 24 - 25 yıl oldu, kitaplar çok yıprandı, sayfaları koptu, ciltleri ayrıldı vs… Bende olanları ilk çıktığında almıştım o nedenle bende olan ilk 2 kitabın kapagı da sonraki Evrensel baskılardan farklıydı. 3. kitapla yeni Evrensel kapaklara geçmişlerdi.
Enver Gökçe şiirlerinin ise Belge yayınları baskısı var bende ama hem beyaz kağıt hem de baskı iyi değil.
“Ateş” ve "Golovlev Ailesi"dışındaki kitaplar aslında var ama eski baskılar çok yıprandığı için kitaplığımda olan kitapların yerine bu baskıları koymak için alacağım.
Nedense artık yeni baskısını bir süredir yapmıyorlar. Ben 1-2 yıl önce sorduğumda telif sorunu olmadığını basacaklarını söylemişlerdi.
Sonradan ekleme: Durgun Don ile ilgili Kor’dan gelen cevabı buldum.
Eylül 2020
n11 sitesinde Türktelekomun verdiği 150/30 kodunu kullanmak istemeyen arkadaşlar kodu buradan paylaşırlarsa sevinirim.
Ateşi Çalmak serisinin bazı kitapları eksikti onu ben de alayım o halde.
Ateşi Çalmak Seti’ni nereden aldınız ben göremedim 5 cildi
Henüz almadım ama galiba tekli baskılardan sadece 1. cilt kalmış. 5 cilt tek olarak yok, set olarak var.
Ben de uzun süredir baskı bekliyordum. Şaşırdım doğrusu.
Teşekkür ediyorum. Hemen bir sepet yapıyorum.
İdefix mi bu site? Şu an İdefix’de “Ateş” %30 indirimli görülüyor da.
Gece gece kanıma girdiniz, siparişi verdim.
Ginko’nun kendi sitesi.
İdefix şu an %24’e düşürdü indirimleri. Ben de sepet yapmıştım yarın alırım diye ama hevesimiz kursağımızda kaldı.