Amazon’da Üç Nokta Yayınları kendi kitaplarını çok uygun fiyatlara satıyor.
Kidega’dan PKD toplu öykülerini sipariş ettim cildi 53 liradan, %40 indirim vardı. Şimdi kargo takibi yaparken gördüm %50 indirim ve 44.5 tl fiyat Ben yandım almayı düşünenler yanmasın, kaçırmayın %50yi.
İdefix için:
200 TL ve üzeri alışverişlerinizde geçerli 20 TL indirim kuponu kazandınız - 3A7A286F
Haber verdiğiniz için teşekkür ederim .
Bir süre önce “Bir Sinir Hastasının 21 Günü” ve “Tuhaf ve Harika Bir Adres” kitaplarını alayım diye not etmiştim. Unutmuşum. Yayınevi filan da aklımda değildi. Fotoğraf paylaştığınız için kapaklardan hatırladım . Fiyatları indirimli olunca diğer kitapları da sipariş ettim.
Az ama öz kitap basan kaliteli yayınevlerinden biridir. Sektörün içinde bulunduğu bu zor günleri atlatabilir umarım.
Keyifli okumalar dilerim.
Bildirim için teşekkürler. Bir alışveriş de ben yaptım, sağ olun. Kitapların konusu oldukça ilgi çekiciydi👍
Çok teşekkürler, bir set kendime bir set de babama sipariş ettim, 68 kuşağı, severiz Hasan Hüseyin Korkmazgil’i.
Arkadaşlar Amazon’da her hangi bir kod var mı?
İyi okumalar diliyorum.
Ara ara gelen güzel indirimler gelmeye başladı Amazon’dan 20 Aralık öncesi
%61 indirimli
Maymun Yılı (Ciltli) https://www.amazon.com.tr/dp/605198139X/ref=cm_sw_r_apan_glt_i_7S169KKX00CK4X6N9PDK
İdefixte sepette ekstra %5 en son ne zaman oldu?Tekrar olursa buraya yazar mısınız
19.00-21.00 arası hepsiburada tıkla kazan kampanyası olacak sanırım.
Kitaplara ne kadar zam gelmesi bekleniyor?
Can yayınları %35 ile başladı,
İlknokta sitesinde diğer yayınevlerine gelen zamlar %70-100 arası.
İstediğim bir kitapları geçen sene yine %45 indirimle falan 60 TL’ydi sanırım. Bu yılın ortalarında 75 civarlarında gördüğümü hatırlıyorum. Şimdi 110 olmuş %45 indirimli hali.
Kitap almamak için kendime hakim olsam dert olmasam dert.