Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

Amazon’da Üç Nokta Yayınları kendi kitaplarını çok uygun fiyatlara satıyor.

2 Beğeni

Kidega’dan PKD toplu öykülerini sipariş ettim cildi 53 liradan, %40 indirim vardı. Şimdi kargo takibi yaparken gördüm %50 indirim ve 44.5 tl fiyat :slight_smile: Ben yandım almayı düşünenler yanmasın, kaçırmayın %50yi.

500 tl ye 50 tl indirim olduğunda fiyatı uyguna geliyor.

3 Beğeni

İdefix için:
200 TL ve üzeri alışverişlerinizde geçerli 20 TL indirim kuponu kazandınız - 3A7A286F

1 Beğeni

Haber verdiğiniz için teşekkür ederim :bouquet:.
Bir süre önce “Bir Sinir Hastasının 21 Günü” ve “Tuhaf ve Harika Bir Adres” kitaplarını alayım diye not etmiştim. Unutmuşum. Yayınevi filan da aklımda değildi. Fotoğraf paylaştığınız için kapaklardan hatırladım :sweat_smile:. Fiyatları indirimli olunca diğer kitapları da sipariş ettim.

2 Beğeni

Az ama öz kitap basan kaliteli yayınevlerinden biridir. Sektörün içinde bulunduğu bu zor günleri atlatabilir umarım.

Keyifli okumalar dilerim. :slight_smile:

2 Beğeni

Bildirim için teşekkürler. Bir alışveriş de ben yaptım, sağ olun. Kitapların konusu oldukça ilgi çekiciydi👍

1 Beğeni

Çok teşekkürler, bir set kendime bir set de babama sipariş ettim, 68 kuşağı, severiz Hasan Hüseyin Korkmazgil’i.

2 Beğeni

Arkadaşlar Amazon’da her hangi bir kod var mı?

İyi okumalar diliyorum.

1 Beğeni

3 Beğeni

Ara ara gelen güzel indirimler gelmeye başladı Amazon’dan 20 Aralık öncesi :slight_smile:

%61 indirimli
Maymun Yılı (Ciltli) https://www.amazon.com.tr/dp/605198139X/ref=cm_sw_r_apan_glt_i_7S169KKX00CK4X6N9PDK

1 Beğeni

Amazon köşeye şöyle bir banner koymuş ama henüz aktif değil. Tıklandığında ana sayfaya atıyor.

8 Beğeni

İdefixte sepette ekstra %5 en son ne zaman oldu?Tekrar olursa buraya yazar mısınız :pleading_face:

1 Beğeni
1 Beğeni

19.00-21.00 arası hepsiburada tıkla kazan kampanyası olacak sanırım.

2 Beğeni

15-31 Aralık Oğlak yayınları yüzde 45

5 Beğeni

Kitaplara ne kadar zam gelmesi bekleniyor?

1 Beğeni

Can yayınları %35 ile başladı,
İlknokta sitesinde diğer yayınevlerine gelen zamlar %70-100 arası.

1 Beğeni

İstediğim bir kitapları geçen sene yine %45 indirimle falan 60 TL’ydi sanırım. Bu yılın ortalarında 75 civarlarında gördüğümü hatırlıyorum. Şimdi 110 olmuş %45 indirimli hali.

Kitap almamak için kendime hakim olsam dert olmasam dert. :slightly_smiling_face:

4 Beğeni