Devam kitaplarının çevrilmediğini göz önüne almak lazım:)
Fırtınaışığı arşivinin ikinci kitabını, savaşkıran ve elantrisi amazon dan söyledim. Parlayan sözler aldıktan hemen sonra indirime girdi nasılama şuan 39 tl diğerleri de bu fiyatlarda. Brandon sanderson kitapları genel olarak uygun fiyatlı sanırım
İade talebi oluşturun bence ve şu an daha uygun olduğunu belirtin. Yardımcı olacaktır Amazon.
Güzel indirimler var bence.
Parapara %15 cashback ve bir de indirim kodu uygulanırsa gayet iyi bir combo oluyor. Çalışan bir kod ile kaça gelir acaba?
Seri yeni çıktı ama yıl başında yine zam yer mi? Ona göre ilk kitabı sipariş geçmek istiyorum.
Ben işi şansa bırakmayı sevmiyorum. Fırsat gördüğüm zaman değerlendiriyorum. Fiyatlar konunda bir şey diyemeyeceğim maalesef.
Yemek yemek, kahve falan içmek de neymiş, ben gidip siparişi veriyorum bu sözünle. Kendimi de ikna ettim.
Doğru kararı verdin.
Amazon da bulduğum fiyatı çok düşmüş ilgimi çeken kitaplar. Belki ilgisini çekenler vardır diye paylaşıyorum…
Can mini Martin Eden kitabının biraz daha azalmış fiyatı.
Ben geçen sefer Martin Eden’i 13 TL’ye almıştım zoruma gitti şu an.
Acı Portakal ciltli klasiklerden değil demi? Can Çağdaş ve ciltsiz yazıyor altında ama sorayım dedim.
1-2 yıl önce Banabi Can Mini’leri alışveriş yapanlara hediye ediyordu ben de o zamanlar almıştım. Güzel zamanlardı.
Kapak benziyor aslında evet haklısınız ama Can ciltlilerden değil.
BKM Kitap’ta indirim kodu var mı?
Nereye yazacağımı bilemedim. Hay ciltli ve ciltsizlere zam gelmiş. Safdil(Citli) etiket fiyatı 35 TL’den 60 TL’ye çıkmış.
YKY şubelerinde Tarık Dursun K. kitapları %50 indirimli arkadaşlar. Başka yayinevine geçmiş.
100 tl üzeri DONANIMHABER deneyebilirsiniz.
Babil yılbaşı için şöyle 4 çeşit hediye kutusu yapmış. İsteyen bakabilir.
İndirimli fiyatı değişmedi zaten amazon’da. Ama çoğu sitede etiket fiyatı 35’ten 60’a çıktı. Amazon da bazı hay klasiklerinin etiket fiyatı da böyle yükseldi.(Gözüme birkaç tane takıldı sadece)