Amazon’da Ayrıntı’da ciddi indirim var. Bir anda kendimi Zygmunt Bauman’ un 23 kitabını almış buldum. Ne zamandır almak istiyordum. 2022’de sürpriz zamlar veya yeni baskı yapmama nedeniyle kitaba ulaşamama /fahiş fiyatla karaborsaya düşme gibi sorunlar yaşanacağı muhtemelken alayım dedim.
Etiket fiyatlarını diğer sitelerden çok daha fazla yükselttikleri için indirim oranı da yüksek görünüyor. 🥲
Okuyan var mı acaba bu seriyi?
@matma siz okudunuz mu seriyi? Kısa bir yorum alabilir miyim okuduysanız?
Toplam 400 TL civarı tuttu benim alışverişim. Sayfa ve fiyat karşılaştırması yaptım, diğer sitelerdeki fiyatlarla tek tek kıyaslamadım açıkçası. Diğer sitelerden 20-30 TL daha ucuz alabilirdim belki ama insan o kadar araştırma yapınca almaktan vazgeçiyor çoğu zaman.
Edit: İdefix’ten %35 + kod ile aşağı yukarı aynı fiyata geliyor. Amazon’da Yapı Kredi’de 12 taksit imkanı var, İdefix’te 3 taksit var en çok.
Hepsiburada Tıkla Kazan kampanyası geri geldi.
Fidankitap’ta Alfa Yayınları bugünlük %50 indirimde!
+kitaplarda kargo ücretsiz
Ayrıntı fiyat güncelliyor muhtemelen. Bir iki güne Amazon’daki fiyatlar geçerli olacak sanırım. Vay ki vay, artık %70 indirim bekleriz boşuna.
Muhtemelen fiyat güncellemesi yapıyorlar evet. İthaki’nin yeni zamlı etiket fiyatları da diğer sitelerde güncellenmeden önce ilk Amazon’da yansımıştı.
İnci Aral okuyanlar veya okumak isteyenler varsa, daha önce paylaştığım kitaplarına ek olarak bu kitaplarının fiyatları epeyce düşmüş.
Ben okumadım, uygun fiyatlı olarak paylaştım.
Üçlemenin goodreads puanı 4,56/5 , bunun dışında bir bilgim yok
Zubizu, 50/250 değerinde N11 kuponu dağıtıyor.
Bkm 100 TL üzerine indirim kodu var mı?
DONANIMHABER yazınca 100/10 indirim uygulanıyor