Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

https://www.amazon.com.tr/dp/6059176836

2 Beğeni

Amazon’da Ayrıntı’da ciddi indirim var. Bir anda kendimi Zygmunt Bauman’ un 23 kitabını almış buldum. Ne zamandır almak istiyordum. 2022’de sürpriz zamlar veya yeni baskı yapmama nedeniyle kitaba ulaşamama /fahiş fiyatla karaborsaya düşme gibi sorunlar yaşanacağı muhtemelken alayım dedim.

3 Beğeni

Etiket fiyatlarını diğer sitelerden çok daha fazla yükselttikleri için indirim oranı da yüksek görünüyor. 🥲

6 Beğeni

Okuyan var mı acaba bu seriyi?

@matma siz okudunuz mu seriyi? Kısa bir yorum alabilir miyim okuduysanız?

1 Beğeni

Toplam 400 TL civarı tuttu benim alışverişim. Sayfa ve fiyat karşılaştırması yaptım, diğer sitelerdeki fiyatlarla tek tek kıyaslamadım açıkçası. Diğer sitelerden 20-30 TL daha ucuz alabilirdim belki ama insan o kadar araştırma yapınca almaktan vazgeçiyor çoğu zaman.

Edit: İdefix’ten %35 + kod ile aşağı yukarı aynı fiyata geliyor. Amazon’da Yapı Kredi’de 12 taksit imkanı var, İdefix’te 3 taksit var en çok.

1 Beğeni

Hepsiburada Tıkla Kazan kampanyası geri geldi.

Fidankitap’ta Alfa Yayınları bugünlük %50 indirimde!

2 Beğeni

+kitaplarda kargo ücretsiz

1 Beğeni

Ayrıntı fiyat güncelliyor muhtemelen. Bir iki güne Amazon’daki fiyatlar geçerli olacak sanırım. Vay ki vay, artık %70 indirim bekleriz boşuna.

2 Beğeni

Muhtemelen fiyat güncellemesi yapıyorlar evet. İthaki’nin yeni zamlı etiket fiyatları da diğer sitelerde güncellenmeden önce ilk Amazon’da yansımıştı.

1 Beğeni

N11 yeni kupon tanımlamış.

2 Beğeni

İnci Aral okuyanlar veya okumak isteyenler varsa, daha önce paylaştığım kitaplarına ek olarak bu kitaplarının fiyatları epeyce düşmüş.

5 Beğeni

Ben okumadım, uygun fiyatlı olarak paylaştım.

Üçlemenin goodreads puanı 4,56/5 , bunun dışında bir bilgim yok

1 Beğeni

Zubizu, 50/250 değerinde N11 kuponu dağıtıyor.

4 Beğeni

Oya Baydar - Hiçbiryer’e Dönüş eski fiyatı üzerinden yüzde 60 indirimle 13.53 TL

2 Beğeni

4 Beğeni

Bkm 100 TL üzerine indirim kodu var mı?

DONANIMHABER yazınca 100/10 indirim uygulanıyor

3 Beğeni

1 Beğeni