Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

Tamadres.com’da 10 kitaplık hayır seti %67 indirimle 49 liraya düşmüş.

3 Beğeni

Diğer sitelere göre yarı yarıya fiyat farkı var.

2 Beğeni

3 yıl önce ELS, Dilko… varyasyonları ile YDT ye hazırladığım için İngilizce test kitabı fobim başladı resmen ki fiyat cidden uygun.

Ben okumuştum. Gençlere hitap eden bir seri. Lise çağında farklı dünyalarda yaşayan, değişim öğrencisi olarak seçilen 2 gencin aşk hikayesini anlatıyor.

1 Beğeni

Ben de okudum bu seriyi birkaç sene evvel ama yorumunuz Evrenin Ötesi serisi için miydi emin olamadım. Değişim programı, öğrencilik vs yoktu hatırladığım kadarıyla bu seride. Hatta aşk bile çok azdı. Gençlere hitap ediyor olabilir ama oldukça güzel fikirler bile vardı içerisinde. Bence sağlam bir bilim kurgu okuru bile fazla tapınmadan beğenir bu seriyi. Eğer Jennifer Lawrence’ın oynadığı Passangers filmini izleyip sevdiyseniz o filmin konusu bu seriden araklama. Ondan daha fazla distopik ve klostrofobik. İlk kitabı biraz zayıf ama ikinci ve üçüncü cilt bence bayağı iyiydi. Ben tavsiye ederim bu seriyi herkese. Hele bu fiyata.

2 Beğeni

AMZN30 kodu çalışmıyor. Çalışan bildiğiniz bir kod var mı?

Haklısınız, siz yazdıktan sonra kitaplığıma baktım. Başka bir seri ile karıştırdım konusunu. Evet bu seri karıştırdığım seriye göre daha güzeldi fakat ben çok etkilenmemiştim. Tercih meselesi, ben klasik eserleri okumayı tercih ederim bilim kurguda, fakat bu fiyata alınabilir tabi.

1 Beğeni

Teşekkür ederim yorumunuz için. İçime biraz da olsa su serptiniz. :slight_smile:

1 Beğeni

Bu küçük mutluluğunuz şerefine Kidega kodu var mı?

Kendimi TÜİK ve MEB’den randevu isteyip de alamayan Kemal Kılıçdaroğlu gibi hissediyorum. Sjack10 kodu için başvurdum ama cevap vermediler. :joy:

7 Beğeni

Rica ederim, umarım seversiniz. :slight_smile:

1 Beğeni

Sjack20 olsa daha iyi olur :slight_smile:

2 Beğeni

Link: Drizzt Efsanesi 13 Kitap Takım R. A. Salvatore

4 Beğeni

4 Beğeni

N11’de ilk 10 kitap 255 lira ve Zubizu uygulaması N11 için 250’ye 50 indirim veriyor. 205 liraya gelir ilk 10 kitap. Yarın son gün indirim kuponu için.

1 Beğeni

YENİYIL50 koduyla 50 lira indirim. Papara ile alınca da %15 indirim daha oluyor (en fazla 50 TL indirim yapılıyor.)

Fidan Kitap

1 Beğeni

Hepsiburada uygulamasında “Tıkla kazan” var şu an. :slightly_smiling_face:

4 Beğeni

İkidir kargo bedava çıkıyor. 5 TL olsa bile razıyım ama şansım yok herhalde.

1 Beğeni