Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

İlk kez 10tl çıktı ve ben kitap okumaya daldığım için süresini kaçırdım :frowning: Hayır ne olcak sanki gece yarısına kadar süre verseler 1 saatlik papel mi olurmuş :grinning_face_with_smiling_eyes:

5 Beğeni

Ayrıntı Yayınları, Daniel Martin kitabını 140 tl yapmış.

2 Beğeni

Hocam görseldeki kitap bizim okuduğumuz seriden değilmiş sadece yayınevi aynı.

1 Beğeni

Haşhaş Savaşı kitabı Kidega’da %45 indirimde…

1 Beğeni

Enpara Kidega kampanyası bitmiş, şu an itibariyle yenilememişler. Kidegayı kullanma nedenimdi zaten memnuniyetim epey düşmüştü, artık zor alışveriş yaparım Kidegadan :slight_smile: .

7 Beğeni

Ne kadar fayda sağlar bilmem ama alacaklara duyurulur.

8 Beğeni

Son çıkanlar satış dışı görünüyor. Yarın ne olacak bakalım.

1 Beğeni

BKM’de dün gece İthaki yüzde 50 vardı, son çıkan kitapları BKM’de satışa açmamıştı.

İthaki’den alacağım 3 kitap var, 2 kitap yeni çıkanlardan ama satışa açmamışlar. :slight_smile:

1 Beğeni

image

Fidan kitapta kronik ve iletişimde indirimler var asıl ayrıntı yayınlarına diğer kitapçılarda zam geldi güzel indirimli kitaplar görülüyor

dikkatimi çekenlerden bazılarını paylaşmak istedim

image

image

image

2 Beğeni

Bu durumlarda mail atmayı denemekte fayda var. Birkaç hafta önce BKM, İletişim yayınlarında %50 indirim yapmıştı. Puslu Kıtalar Atlası (çizgi roman) da yeni çıkmıştı, mail attım hemen eklendi. Ben mail attığım için mi yoksa denk mi geldi bilmiyorum ama sonuç olarak eklenmişti.

Aynısı yıllar önce babil.com-enpara kampanyasında da olmuştu, sitede ekli olmayan kitapları mail atınca hemen ekliyorlardı.

Kitapyurdu için de denenebilir.

@balim_hukuk_burosu

1 Beğeni

Katilbot eklenmiş, Maymun Pençesi için İthaki’ye de BKM’ye de yazdım ama bir türlü ekletemedim, yıldım.

1 Beğeni

Ay’ın ortalarında olsaydı şu kampanya daha mı iyi olurdu ne? :slight_smile:

Yarın muhtemelen şu kitap (tam emin değilim) ve Satürn Evleri 2 'de önsiparişe açılır ama ne BKM ne de KY satışa açmazlar herhalde.

@Bunn-Y

“Yakarış Çemberi” olarak çevrilen kitap bu mu?

1 Beğeni

BKM açsa da ön siparişteyken %50 yapmıyor zaten. Başka alacaklarım da olduğu için aldım ben, bunları da bir dahaki sepete ekleyeceğim artık umuyorum ki Maymun Pençesi ile birlikte.

1 Beğeni

@Erdo @emintaner arkadaşlar Kitapsepeti’ne düşmüş 2. Cilt.

Ayrica OCAK10 Kodu ile 10 lira indirimli alınıyor.

4 Beğeni

Çok teşekkürler. Ben dün arkadaşım ve bana 2 tane sipariş verdim ilk ciltten. Bugün farkettim meğerse sitede kod varmış. :frowning:

1 Beğeni

Rica ederim hocam iyi okumalar dilerim.

1 Beğeni

1 Beğeni

İndirim gözükmüyor kaldırdılar mı?

Kaptım bir tane ben de. Serinin 2. kitabını da aldım teşekkürler :clap::clap:

1 Beğeni