YKY baskısı bile 95 TL oldu. Yüzde 45-50 indirimle İş Kültür ciltli baskısı alınır.
Kitapsepeti
YKY baskısı bile 95 TL oldu. Yüzde 45-50 indirimle İş Kültür ciltli baskısı alınır.
Kitapsepeti
Karton kapak 7 TL’den 9 TL oldu galiba.
İş kültür’de ciltli baskıların fiyatları uçuşa geçti. O paylaşımda olan kitaplar ciltli baskıların fiyatları.
Almak isteyenler için Kitapyurdu’nda Yeditepe Yayınevi’nin bugünkü yüzde 50 indirimi ile 125 TL’ye geliyor. Aslında 1000 sayfa için makul görünebilir. Ancak serinin uzunluğunu düşününce maalesef benim için halen çok pahalı.
Gerçekten öyle ama bu seri için eder diye düşünüyorum naçizane… Ayn Rand serisi 1430 TL en iyi örnek neredeyse 100 küsur YTL’ye denk geliyor onun için bu fiyat çok makul diyorum. Tabii ileri ki zamanlarda fiyat pahalılığı da artarsa o zaman bu fiyat bile çok ucuz diyebiliriz inşaallah öyle olmaz…Bir de acaba çok özel kutulu serinin sonunda çıkartırlar mı sırf bunun için bekleyebilirim☺️
Idefix üzerinde bir sürü kupon kodu denememe rağmen hiçbiri çalışmamıştı. Bu kod ile en azından kargo bedavaya geliyor. Çok teşekkür ederim paylaştığınız için.
Bir şey değil,benim bir tane minik defterim var orada kargo bedava kodları var zamanında çalışan.Zaman zaman açıp kuponları kontrol ediyorum.
Afiş herhalde. Duvara asılır.
Ben de 22:44’te almışım. İnfazımı bekliyorum.
güncelleme: Benim de şimdi iptal oldu. Tedarik edilemiyor gerekçesi ile. Aradılar da. Hatta bunu yazarken ikinciye aradılar :d 50 tl 7 günlük hediye çeki tanımladılar.
Yerine telafi kuponu verdiler mi?
Bordo bereliler kendini belli ediyor Evet, telafi kuponu istemelisiniz, böyle mağduriyet durumlarında kupon veriyorlar
Fiziki mağazalarda geçerliymiş, online alışverişler hariç. Linke tıklayınca bilgi veriyor.
Yayınevleri de her siparişimizde olan yayınlar değil mi zaten?
Beni de şimdi Hepsiburada’dan aradılar. Fiyat hatası yüzünden iptal ettiklerini tutarın hepsipay cüzdana iade edileceğini söylediler. Ayrıca özür olarak 50 tl hediye çeki tanımladılar 7 gün içinde kullanılmak üzere Kısa günün kârı diyelim biz buna
Olmayacak bir şey için 50₺. Tahmin ettiğimden daha karlı oldu. Umarım beni de ararlar😅
Dipnot: Aradılar ve çeki tanımladırlar, tanımlanır tanımlanmaz harcadım