Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

Hepsiburada bütün kitaplarda kargo bedava kampayası yapmış.

1 Beğeni

Arkadaşlar kitapyurdu için bir kod var mı?

Kadim Kanunlar serisi daha iki gün önce %35 indirimle İlknokta’da 149 liraydı. Bugün 176 lira olmuş. Her hafta zam mı yapıyorlar anlamadım ki. İthaki %50 indirimi bekliyordum sipariş vermek için :slight_smile:

8 Beğeni

Şu ara bir ürün gördün mü alacaksın hemen hocam. Baktığın bir ürün ertesi gün bile zam yiyebiliyor :smiley:

4 Beğeni

Yani aslında bunu ben de hep söylüyorum ama daha yeni zamlanmışken kısa sürede tekrar zam yapılmaz diye düşünmüştüm. Demek ki yapılıyormuş :slight_smile:

7 Beğeni

Artık imkansız, olmaz falan diye bir şey yok. Her an her şey zam yiyebilir :smiley:

Ekleme: Artık korku filmiymiş, korku kitabıymış bunları da okumaya ve izlemeye gerek kalmadı. Elektrik faturasını bekliyorum mesela ben gayet korkutucu ve gerilimli. Stephen Kingmiş yok efenim Lovecraftmış falan okumaya gerek kalmadı :slightly_smiling_face:

12 Beğeni

Ahaha dediğin iki şey de çok doğru.

2 Beğeni

Birinci kitap birinci cilt 18.45 TL

ATABE 7. cilt 14.47 TL

4 Beğeni

Teşekkür ediyorum kaptım bir tane. Eski baskıların puntoları okumayı imkansız hale getiriyordu :man_facepalming:

2 Beğeni

Ekleme ihtiyacı hissettim.

Bu yeni baskıların bölünmüş kitap olduğunu biliyorsunuzdur muhtemelen ama yine de hatırlatayım istedim.

3 Beğeni

Brendon kaptım bir tane son 2 tane kala ki benden sonra da bitti.Çok sağolun :heart_eyes:

3 Beğeni

Kralların yolu kitabına şans eseri denk gelip fiyatın uygun olduğunu görünce alayım bu vesileyle başlamış olurum seriye dedim ve ekledim sepete.Yanına bir iki kitap da ekleyim diyerek karışırırken Amazon’u kitap bitti.Dedim kesin forumda attılar ve haklı da çıktım.Akşam akşam sinirlerim bozuldu.Nasip…

5 Beğeni

İşte hemen alacaksın,Amazon’da indirimli kitap alabilmenin sırrı bu.

2 Beğeni

2 Beğeni

Söz konusu İthaki ise imkansız diye hiçbir şey yoktur… :grin:

ithaki

11 Beğeni

Bu hangi film? Nedense hoşuma gitti.

1 Beğeni
4 Beğeni

Sağolun, gördüm hemen iki tane Selçuk Baran kaptım. Bugün bitecekmiş ama.

%40 indirimli fiyat bile korkunç ama almak isteyen varsa değerlendirilebilir.

2 Beğeni

Almamış olanlar için güzel bir indirim.

2 Beğeni