Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

Kaç haftadır hepsipapel çıkıyordu. Şimdi ise tekstil 250/50 geldi.:sob::unamused:

Kaç haftadır 5 lira çıkıyordu. Kimbilir hangi şansımı yedim. :slightly_smiling_face:

29 Beğeni

5 tl çıktı. 10-15 tl aralığında kaliteli kitaplar gözünüze çarparsa yazarsanız sevinirim.

1 Beğeni

Tıklakazan 500/75 çıktı. :slight_smile: Bu haftayı da boş geçtik.

5 TL çıktı,Zafon’dan eksik tamamladım.Etket fiyatı 65 TL,ben 30,75’e aldım.

İş Kültür Kitapsepeti’nde %50 indirimde. Ayrıca sitede ek indirim kodları da var.

1 Beğeni

Bana da 5 tl çıktı ya :roll_eyes:

1 Beğeni

2 telefona 5TL (birinden dönüşüm’ü diğerinden doktor ox’un deneyi’ni aldım) diğer bir telefona ise kitaplarda 150TL’ye 50TL çıktı. Bu hafta içinde satın aldığınız kitaplar kısmında çok aktif olacağım :smiley:

1 Beğeni

Bana 10 TL çıktı ama nasıl kullanacağımı bilmiyorum :grin:. Biri yardımcı olabilir mi?
Edit: Hallettim, cüzdana para yükleyerek kullanıyormuşuz.

Bluestacks diye bir uygulama var. Bilgisayarınıza indirip yeni hesap kurabilirsiniz.Ordan yeni bir telefon gibi tıkla kazan’a katılabilirsiniz.

Tıkla kazanı hatırlatan arkadaşa teşekkürlerimi yolluyorum. :slight_smile:

40 Beğeni

Demekki bu bir efsane değilmiş. :joy:

5 Beğeni

Kullanana kadar güvenmiyordum açıkçası. Az önce kullandım ve kesin bilgi, değilmiş. :joy:

1 Beğeni

Etiket fiyatı normalde 110 TL - 5TL Tıkla Kazan da kullanırsanız 35’e gelir.

4 Beğeni

İçime doğdu. Bugün birisi 50 ya da 100 ü kazanır umarım dedim içimden. Dileklerim kabul oldu.:blush: Darısı kalanlarımızın başına.:hugs:

9 Beğeni

Amazon’da benim takip ettiğim kitapların da her gün fiyatını düşürüyorlar. Red knight 49 du 42 olmuş mesela.

2 Beğeni

Bu kitabın satış fiyat 86 TL değil 160 TL. O yüzden 68 TL bayağı uygun.

4 Beğeni

Özür dilerim ama ben bu kampanyayı bulamadım.

1 Beğeni

Farkettiler hocam 161 lira olmuş :joy:

1 Beğeni

Hepsiburada Tıkla Kazan’da bana da 150/50 çıktı, hâlâ şaşkınım :slight_smile: Ama günün en şanslısı @Pyrewrath galiba :slight_smile:

Neyse, oluşturduk bir sepet acele tarafından. Hazırlıklı değildim ne alacağımı bilemedim. Bakalım artık. Haçlı Devletleri Tarihi 34 TL’ye geldi @epiryanu hocam :slight_smile: Umarım kitaplar hasarsız gelir.

5 Beğeni