Hepsiburada Tıkla Kazan’da bana da 150/50 çıktı, hâlâ şaşkınım Ama günün en şanslısı @Pyrewrath galiba
Neyse, oluşturduk bir sepet acele tarafından. Hazırlıklı değildim ne alacağımı bilemedim. Bakalım artık. Haçlı Devletleri Tarihi 34 TL’ye geldi @epiryanu hocam Umarım kitaplar hasarsız gelir.
Günün en şanssızı olarak hepsiburada’dan kazandığım 5 TL alış-veriş yapacağım esnada kayboldu. Şimdi 5 lira için müşteri hizmetlerine yazınca ben mi ayıp etmiş olacağım onların bu yaptığı mı ayıp haha
Gerçi süreden haberim yoktu dolmuş da olabilir emin değilim.
1 saat olmuşsa dolabilir.Ben artık tıkla-kazandan önce sepet yapıyorum zaten indirimli olanları,sonra 5 Tl mi çıktı mesela aralarından seçip alıyorum.Size de öyle tavsiye ederim.
Sadece merakımdan hepsipapel’in silinmesini müşteri hizmetlerine sordum, sürenin dolduğunu söylediler. Haklı olabilirler bu kısımda sorun yok sonuçta benim hatam. Fakat aman aman bi zaman değil, 10 dakika geçmişti. Fakat 5 liranın hesabını yapıp müşterilerine yardımcı olmamak birincil amaçları sanırım.
Benzer durumu geçtiğimiz günlerde Amazon’da yaşadım. İptal ettiğimi sandığım Prime hesabımı iptal edememişim meğer, üyelik yenilenmiş ve üzerinden 3 gün geçmişti. Müşteri hizmetlerine bildirdim ve dakikalar içinde para iadesi sağladılar. Ben o 3 gün Prime Video’yu ve saire kullanmadım ama kullanıp saatlerce dizi film izlemiş de olabilirdim. Bize ne kullanmışsın deyip yapmayabilirlerdi yine onlar haklı olurdu.
Özetle, Türkiye’den bir şirket ve Amazon’un farkını yeniden görmüş olduk. Müşteri memnuniyeti her şeyin üzerindedir. ^^
Seri artık basılmayacağından İngilizcesinden devam etmek isteyenler için iyi bir fiyat. 4. Kitap olan Cibola Burn henüz indirime girmemiş ama illaki girer
Bir arkadaş paylaşmıştı, aldım. Kızım çok beğendi. Fiyatı biraz daha düşmüş ve 1 tane kalmış görünüyor. Amerika fiyatı 24,99 $. Cilt ve şömiz kalitesi de çok iyi. İlgisi olan kaçırmasın. Ciltlisi ciltsizinden daha ucuz bu arada.
Evet dün ben de görünce şaşırdım. Zaman çarkı zaten çok önceden almıştım da yakın zamanda çıkan Dune ciltli seti falan neyse ki sonraya bırakmamışım dedim.