Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

Hepsiburada Tıkla Kazan’da bana da 150/50 çıktı, hâlâ şaşkınım :slight_smile: Ama günün en şanslısı @Pyrewrath galiba :slight_smile:

Neyse, oluşturduk bir sepet acele tarafından. Hazırlıklı değildim ne alacağımı bilemedim. Bakalım artık. Haçlı Devletleri Tarihi 34 TL’ye geldi @epiryanu hocam :slight_smile: Umarım kitaplar hasarsız gelir.

4 Beğeni

O başka bir edisyon sanırım :slight_smile: Fiyatın üstündeki “Tüm biçimleri ve sürümleri görün” kısımına tıklarsanız 68 TL olanı gözüküyor.

Ooo süper, görmemiştim bu edisyonu. Amazonun derinliklerinde ingilizce kitap aramak çok keyifli, ödüllendirici :grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Beğeni

Birisi alana kadar düşüyor, birisi alınca yine eski fiyatına çıkıyormuş. Bir ara öyle konuşulmuştu burada. Büyük olasılıkla da doğru :joy:

Günün en şanssızı olarak hepsiburada’dan kazandığım 5 TL alış-veriş yapacağım esnada kayboldu. Şimdi 5 lira için müşteri hizmetlerine yazınca ben mi ayıp etmiş olacağım onların bu yaptığı mı ayıp haha :smiley:

Gerçi süreden haberim yoktu dolmuş da olabilir emin değilim.

1 Beğeni

1 saat olmuşsa dolabilir.Ben artık tıkla-kazandan önce sepet yapıyorum zaten indirimli olanları,sonra 5 Tl mi çıktı mesela aralarından seçip alıyorum.Size de öyle tavsiye ederim.

1 Beğeni

Büyük ihtimalle stoklar bitti ya da istedikleri için kaldırdılar kampanyayı.

1 Beğeni

Dört Dörtlük indirim kampayasındaydı bu. 3 saat sürüyor ve süresi bitmiş sanırım.

2 Beğeni

Muhtemelen öyle olmuş evet, dikkat etmemiştim. Teşekkür ederim. ^^

Bu kez 5 TL verdi bana HB, Koridor baskısı Woolf’un Deniz Feneri 'ni 17.05 TL’ye almış oldum. :slight_smile:

Sadece merakımdan hepsipapel’in silinmesini müşteri hizmetlerine sordum, sürenin dolduğunu söylediler. Haklı olabilirler bu kısımda sorun yok sonuçta benim hatam. Fakat aman aman bi zaman değil, 10 dakika geçmişti. Fakat 5 liranın hesabını yapıp müşterilerine yardımcı olmamak birincil amaçları sanırım.

Benzer durumu geçtiğimiz günlerde Amazon’da yaşadım. İptal ettiğimi sandığım Prime hesabımı iptal edememişim meğer, üyelik yenilenmiş ve üzerinden 3 gün geçmişti. Müşteri hizmetlerine bildirdim ve dakikalar içinde para iadesi sağladılar. Ben o 3 gün Prime Video’yu ve saire kullanmadım ama kullanıp saatlerce dizi film izlemiş de olabilirdim. Bize ne kullanmışsın deyip yapmayabilirlerdi yine onlar haklı olurdu.

Özetle, Türkiye’den bir şirket ve Amazon’un farkını yeniden görmüş olduk. Müşteri memnuniyeti her şeyin üzerindedir. ^^

2 Beğeni

50’yi de ben aldım :joy: teşekkür ederim haber verdiğiniz için

3 Beğeni

Seri artık basılmayacağından İngilizcesinden devam etmek isteyenler için iyi bir fiyat. 4. Kitap olan Cibola Burn henüz indirime girmemiş ama illaki girer :slight_smile:

1 Beğeni

https://www.ilknokta.com/robert-jordan/zaman-carki-14-kitap-takim-ciltli-1.htm

Sanırım geçen yılın ortalarında 15 kitap %50 indirim ile 680 civarı idi. :frowning:

7 Beğeni

The Faithful Spy: Dietrich Bonhoeffer and the Plot to Kill Hitler : Hendrix, John: Amazon.com.tr: Kitap https://www.amazon.com.tr/Faithful-Spy-Dietrich-Bonhoeffer-Hitler/dp/1419728385?pd_rd_w=wew6m&pf_rd_p=2f3a4909-f099-4813-bf99-873a8fe1a94f&pf_rd_r=VDGSCEWX7X4TFV2CHB1Q&pd_rd_r=a0cf4c74-0b8f-4aa7-ab82-d34a1a786354&pd_rd_wg=gmAxr&pd_rd_i=1419728385&psc=1&ref_=pd_bap_m_rp_1_sc

Bir arkadaş paylaşmıştı, aldım. Kızım çok beğendi. Fiyatı biraz daha düşmüş ve 1 tane kalmış görünüyor. Amerika fiyatı 24,99 $. Cilt ve şömiz kalitesi de çok iyi. İlgisi olan kaçırmasın. Ciltlisi ciltsizinden daha ucuz bu arada.

1 Beğeni

Evet dün ben de görünce şaşırdım. Zaman çarkı zaten çok önceden almıştım da yakın zamanda çıkan Dune ciltli seti falan neyse ki sonraya bırakmamışım dedim.

2 Beğeni

Kitapyurdu İşbankası Hay kitaplarını satmama kararı mı aldı yoksa stoklar mı tükenik? Aradığım hiçbir kitabı bulamıyorum…

2 Beğeni

Aynı kitap İş Kültür’ün sitesinde yok ise baskısı bitmiştir var ise Karbon ya da Kapra baskısı vardır ve bu nedenle KY satışa açmamıştır.

3 Beğeni

Kitapsepeti sitesine bak derim şuan İş Kültür’de %45 indirim var daha uygun

https://www.kitapsepeti.com/urun/listele/yayinevi/turkiye-is-bankasi-kultur-yayinlari/12831?sirala=1

2 Beğeni

Ayn Rand serisi ucuz kalmış. :sweat_smile:

2 Beğeni