Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

Şöyle bir şey gördüm. Doğru mu bilmiyorum tabii :slight_smile:

3 Beğeni

Evet, bu kod birkaç ay önce sorunsuz kullanılıyordu ve bir kitap dahi alınsa kargo ücreti ödenmiyordu. Sonra bu kodu iptal ettiler. Şu anda bazı hesaplarda kullanılıyor, bazılarında hata veriyor.

3 Beğeni

Artık kim şanslıysa ona denk geliyor demek ki. Şanslı olanlara sevindirici diğerleri için de üzücü bir haber. 🥲

3 Beğeni

Bir kod daha var. Onu da kullanabilirsiniz bedava kargo için

0031AB7F
5B10A09T
5 Beğeni

Bu iyi oldu. Henüz bakmadım ama alttaki kod aktif mi?

2 Beğeni

Şimdi denedim benim hesabımda iki kod da aktif.

4 Beğeni

Bu sene %50 indirimleri de göremeyeceğiz herhalde.

3 Beğeni

kidega için indirim kodu var mı?

HepKitap bu Sanatın Olmazsa Olmazları serisine devam etmedi. Halbu ki çok beğendiğim bir sanat serisiydi, sadece ilk dört kitabını çıkardı. Devam edecekler mi etmeyecekler mi bilmiyorum. Street Art, Symbols In Art ve Greek and Roman Art özellikle HepKitap’tan beklediğim kitaplardı.

Bunu sahaflarda 30-40 TL civarı görüyordum. Amazon’da da düşmüş.

2 Beğeni

Bu sene daha %50 indirim görmedim hiç. BKM kitapta her hafta sonu neredeyse %50 indirim yapardı. İlknoktada ithaki setleri hep %50 indirimli olurdu. Orada da %45e düşmüş. Bu zamlarla yüzde50 indirim bile az kalıyor da orası ayrı…

1 Beğeni

Görene kadar almazsak görürüz.

2 Beğeni

Ben de buna inanıyorum artık. Yabancı Yayınları’nın son çıkardığı 280 sayfalık ciltli kitap 110 TL etiket fiyatıyla çıktı. Biz ses çıkarmayıp almaya devam edersek onlar da etiket fiyatlarını kabartmaya devam edecekler.

9 Beğeni

Ben açıkçası yayınevlerini eleştiremiyorum.Tepkimi al(a)mayarak gösteriyorum sanırım.Peynir,ekmek her türlü temel gıdanın %200 civarı zamlar gördüğü yerde yayınevleride bu oranda zamlar yapıyor.Yayınevine tepki göstermeden önce temel gıda maddelerine gösterebilmiş olsak tepkimizi yayınevleride sanırım daha düşük oranlarda zam yapar.Alım gücüme uygun olması elbette benimde temennim sürekli yeni kitap haberleri ilgimi çekiyor fakat alım gücü işte maalesef

0031AB7F bugün kullandım çalıştı. Bilginize

4 Beğeni

:grinning:

Hepsiburada tıkla kazan tekrar aktif uygulamadan bakabilirsiniz.

6 Beğeni

Hepsiburada’da bu gece 23:59’a kadar OPET50 koduyla 300’e 50 lira indirim var.

Ekleme: BİP50 kodu da aynı indirimi yapıyor

1 Beğeni

Günün şanssızı? Mevcut. :joy:

Bana da kargo bedava çıktı.

1 Beğeni

10 lira çıktı

1 Beğeni