Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

Off bu canımı sıktı abi. Umarım iptal edilmez aynen. :frowning:

1 Beğeni

An Illustrated History World War One 41.73 tl 4 Adet

Kayıp Hafta Sonu 12.92tl- 17 Adet

Vallahi ben de sipariş verdim, iptal edilirse hüsran…

1 Beğeni

3 Beğeni

Çok teşekkürler. Uzun zamandır indirime girmesini bekliyordum ciltlisinin.

1 Beğeni

Önemli değil bende bayadır takip ediyordum. :blush::blush:

Haftaya kadar belli olur zaten. Çıkış tarihi 09.02.2022. Heyecanlı bekleyiş başladı bakalım. :blush: :blush:

1 Beğeni

24,48TL

55,32TL

19,75TL

16,36TL

2 Beğeni

Bence Cuma belli olur. @thesupranormal

Valla iptal edilirse almam abi.

2 Beğeni

Hepsiburada yakın zamanda kargo sınırını 100 TL’ye çıkarmıştı. Bugün onu kaldırıp Trendyol gibi mağaza başı kargo getirmiş. Hepsiburada’da daha önce hiç kullanılmamış bir uygulamaydı. Buradan bile durumun ne kadar kötüye gittiğini görebiliriz sanırım… Mağaza başı kargo bedava sınırı 50 TL. Tek mağazadan bir şeyler alınacağı zaman daha uygun ama birkaç mağazadan alırken Hepsiburada kargo açısından iyi oluyordu.

3 Beğeni

Zam yansıtılmamış fiyatlarıyla satıştalar, okumak isteyen varsa kaçırmasın, Doğu Yücel’le tanışmanızı tavsiye ederim. :slightly_smiling_face:

7 Beğeni

Arkadaşlar Hepsiburada 25 TL yüklemiş cüzdanıma. Kontrol etmekte fayda var.

3 Beğeni

Bana da geçen ayın 23’ünde yüklenmiş 25 lira yine kaçırmışım. :confused: Keşke bildirim yollasa Hepsiburada.

Bana bildirim yollandığı için haberim oldu nedense. :smiley: Kendim kontrol etmiyorum çoğu zaman.

1 Beğeni

Ben de almam, ancak yine %50 civarından bulursak alırım.

Şimdi ben de baktım bildirimler kapalıymış meğersem. :sweat_smile: Bundan sonra kaçırmam sanırım artık.

1 Beğeni

Canterbury Classics’in bu Flexi kapaklı baskıları çok kaliteli, güzel baskılar. Aşağıdaki baskının ingilizce çevirisi nasıldır bilmiyorum. Bazen Monte Cristo Kontu gibi çok kötü oalbiliyor. Alacak olan varsa bir bakıp alsın.

3 Beğeni

BKM den pokus kampanyası ile sipariş verip içerisinden kitabı iptal edilen oldu mu? İki adet kitap tedariği yok diye iptal etmişler sipariş tutarı 98 e düşmüş. Rezil bir siteleri var ne sipariş iptal ediliyor ne ekle-çıkar yapılıyor. BKM müşteri hizmetlerine bağlanamıyorum, Pokus’un müşteri hizmetlerinin zaten kendi kampanyasından haberi yok.

Benim oldu geçen hafta, iptal varsa kitapların yarısı için hiç almayım kargoyu iptal ettirmeye uğraştım telefondan falan imkanı yok bakmıyorlar, whatsapp destek hattı da dönmüyor iptal işine ama maile dönüş yaptılar ertesi gün ancak öyle iptal edebildim.

1 Beğeni

Teşekkürler, mail attım ben de. On dakikada dönüş yapıp iptal ettiler.