Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

Arkadaşlar zaman zaman yazıyorum, benim şahsen desteklediğim ve yakından takip ettiğim bir dernek olan Hipder (Hayvanlar İçin Projeler Derneği) instagramda geliri sokak canlarının bakım ve tedavisinde kullanılmak üzere bir kitap açık arttırması yapıyor, ilgilenen olurda İnstagram @Hipexpress adresinden katılabilir.

6 Beğeni

Trendyol Mega kupon dağıtımı saat 6’da. Bu sefer 50 ya da 100’ü yakalayabilen birisi olacak mı acaba?

Nasıl dağıtılıyor acaba?

1 Beğeni

Ben 25 alabildim. Açana kadar 100 gitmişti, 50’ye yetişemedim. :slight_smile:

1 Beğeni

Ana sayfada Topla Kazana giriyorsunuz. Saat tam 18:00:00’da kuponlar açılıyor. Çok hızlı olmalısınız çünkü saniyeler(bence saliseler) içerisinde tükeniyor kuponlar.

Bende ilk 50 ve 100 gözüktü. Hemen tıkladım ama nafile. Onlarla uğraşırken 25’te kaçtı zaten.

1 Beğeni

Abi görene kadar bitti :slight_smile:

İlk defa 50’yi alabildim. Hemen Pegasus’a gömdüm.

5 Beğeni

1 saat ileri alınmış.

10 Beğeni

10TL çıktı ancak kargo ücreti sıkıntı çıkarıyor maalesef.

1 Beğeni

Kitap ve hobi için 150/50 çıktı. 5 TL vermesinden daha iyidir herhalde…

1 Beğeni

Bana kargo ücreti çıkarmıyor 5 Tl çıkıp 16 TL’ye manga almama rağmen.Acaba hesabım üniversite mailimle açıldığı için mi?

1 Beğeni

Hesapla yapılan ilk alışverişten kargo ücreti alınmıyor diye biliyorum.

1 Beğeni

Bazı kitaplarda olmayabiliyor sanırım. Dün bende bir tane zweig aldım ama ondan önce denediğim kitapta kargo vardı.

Okumayı düşünen varsa, kitabın liste fiyatı 150 TL oldu. Amazon fiyatı zam görmemiş.

1 Beğeni

Sen okudun mu? Biraz fazla eski kelimeler kullanılmış sanırım kitapta zorluyor gibi yorumlar var.

1 Beğeni

Ben yeni sipariş verdim, yarın gelir herhalde.

Eski bir kitap, galiba 50-60 sene olmuştur yazılalı. Eski kelimeler denildiği gibi çok olabilir.

Mesela Yusuf Hikmet Baydur’un TTK’nın bastığı Türk İnkılap Tarihi de çok güzel ama eski kelimelerden dolayı çok zor okunuyor. Ama Şerafettin Turan hocanın Bilgi’den çıkan Devrim Tarihi kitapları daha rahat okunabiliyor.

Bu kitapları özellikle Baydur’un kitaplarının yeniden düzenlemeleri çok iyi olur.

2 Beğeni

Geçenlerde paylaştığım The Red Knight kitabını takip ediyordum. Satış olmadıkça her gün %2 fiyat düşürdüler. 49 lira idi paylaştığımda 38,5 liraya aldım şimdi. Eğer almak isteyen, takip eden vardıysa birazdan fiyatı artabilir. Satış olduktan bi süre sonra fiyatı artıyor sanırım böyle kitapların.

Kimse bu fiyattan almaz ise Revenger ile Nightflyers’ın fiyatı daha da düşer.

7 Beğeni

11 Beğeni