Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

Siteye girince ekranda yazıyor kodlar.

1 Beğeni

Kitap sepeti sitesinden ilk kez sipariş edeceğim. Kitaplar hangi sitede uygun oluyor diye bakınırken dikkat etmemiştim. Teşekkür ederim. :slight_smile:

1 Beğeni

İdefix’te sepette %7 indirim var. Buna ek olarak 250 TL’de PICODI25IDE kodu da çalışıyor. %40 indirimli kitaplar tam %50’ye geldi.

1 Beğeni

3 Beğeni

1 tane aldım hocam paylaşım için teşekkürler.
Edit: İçeriğine bakmadan almıştım aldıktan sonra inceledim. Tite Kubo, Naoko Takeuchi,Hiromu Arakawa, Kentarou Miura gibi mangakalar yer almıyormuş :frowning: . Bu sebeple iptal ettim ama takibe aldım eğer indirim alır fiyatı daha da düşerse alacağım bir ürün olacaktır

1 Beğeni

Ben içeriğini pek beğenmedim. 100 Manga sanatçısının kaç yılında doğduğu, ilk ne çizdiği, nereden ödül aldığı vs gibi çok sığ bir iki paragaflık bilgiler var. Benzerleri internette de var zaten. Manga Tarihi ve Kültürünü içeren bir içeriği olsaydı ben de alacaktım.

1 Beğeni

Evet sizin de bahsettiğiniz konuları da sonradan okudum. Internet top 100 derlemesi gibi bir şey olmuş. Yine de çizimlerin hatrına %50 gibi bir indirimde alabilirim. Yanlış görmediysem içinde Aku no Hana, Uzumaki gibi eserlerin görsellerini barındırıyor.

1 Beğeni

Alfa Yayınları’nın kendi sitesinde
https://www.alfakitap.com/basvuru/alfa-dk-serisi

Dikkatimi çekmeye başladı, Mithat Cemal Kuntay’ın Üç İstanbul romanı böyle indirimler olunca birdenbire bulunmaz oluyor. Şimdi baktım idefix’te de yok olmuş. Geçen ay kitapsepeti genel indiriminde de yoktu.

1 Beğeni

Adamların kapak tasrımı ne kadar güzel, bir de bizimkine bak. Alice ile Cheshire kedisini koyup radial blur basmışlar. Birilerinin kapak tasarımı adı altında şöye şeylerden para kazanıyor olması büyük problem.

8 Beğeni

Vodafone Yanımda kitaplarda geçerli 50/15 kodu —> KITAP15

5 Beğeni

Hepsiburada’da tıkla kazan var ama kargo bedava değil. :grimacing: Denemek isteyenlere duyurulur. :sweat_smile:

Ben denedim 2 gündür 10 tl çıkıyordu bugün kargo bedava çıktı :smile:

1 Beğeni

5 TL çıktı… :neutral_face: Kargo bedava olmadıktan sonra ne anlamı var? :sweat_smile:

2 Beğeni

50₺ kazandım fakaaaat çiçek alışverişinde… Dram.

3 Beğeni

50-100 papel çıkmaz ki bize. :woman_shrugging:t2: Bana da sürekli 5 papel çıkıyor. @narveduen @Yorumcucadi :grimacing: @GastronotBey canlı çiçek alabiliyorsanız süpermiş.

HB’den 10 papel çıktı. :confused:

300 TL’lik aydınlatma alışverişlerinde 100 TL indirim, tam da ihtiyacım olan şey………… :smiling_face_with_tear:

Aslında güzel bir indirim, bazı aydınlatma ürünleri piyasanın çok altında olabiliyor. Geçen bana da çıkmıştı, Ampül ve lambader aldım.

1 Beğeni

İlk defa işe yarar bir şey çıktı sanırım. Ama son kitap siparişimi poşette gönderdikleri için çıtır hasarlı geldiler :sweat_smile:

4 Beğeni