Siteye girince ekranda yazıyor kodlar.
Kitap sepeti sitesinden ilk kez sipariş edeceğim. Kitaplar hangi sitede uygun oluyor diye bakınırken dikkat etmemiştim. Teşekkür ederim.
İdefix’te sepette %7 indirim var. Buna ek olarak 250 TL’de PICODI25IDE kodu da çalışıyor. %40 indirimli kitaplar tam %50’ye geldi.
1 tane aldım hocam paylaşım için teşekkürler.
Edit: İçeriğine bakmadan almıştım aldıktan sonra inceledim. Tite Kubo, Naoko Takeuchi,Hiromu Arakawa, Kentarou Miura gibi mangakalar yer almıyormuş . Bu sebeple iptal ettim ama takibe aldım eğer indirim alır fiyatı daha da düşerse alacağım bir ürün olacaktır
Ben içeriğini pek beğenmedim. 100 Manga sanatçısının kaç yılında doğduğu, ilk ne çizdiği, nereden ödül aldığı vs gibi çok sığ bir iki paragaflık bilgiler var. Benzerleri internette de var zaten. Manga Tarihi ve Kültürünü içeren bir içeriği olsaydı ben de alacaktım.
Evet sizin de bahsettiğiniz konuları da sonradan okudum. Internet top 100 derlemesi gibi bir şey olmuş. Yine de çizimlerin hatrına %50 gibi bir indirimde alabilirim. Yanlış görmediysem içinde Aku no Hana, Uzumaki gibi eserlerin görsellerini barındırıyor.
Dikkatimi çekmeye başladı, Mithat Cemal Kuntay’ın Üç İstanbul romanı böyle indirimler olunca birdenbire bulunmaz oluyor. Şimdi baktım idefix’te de yok olmuş. Geçen ay kitapsepeti genel indiriminde de yoktu.
Adamların kapak tasrımı ne kadar güzel, bir de bizimkine bak. Alice ile Cheshire kedisini koyup radial blur basmışlar. Birilerinin kapak tasarımı adı altında şöye şeylerden para kazanıyor olması büyük problem.
Hepsiburada’da tıkla kazan var ama kargo bedava değil. Denemek isteyenlere duyurulur.
Ben denedim 2 gündür 10 tl çıkıyordu bugün kargo bedava çıktı
5 TL çıktı… Kargo bedava olmadıktan sonra ne anlamı var?
50₺ kazandım fakaaaat çiçek alışverişinde… Dram.
50-100 papel çıkmaz ki bize. Bana da sürekli 5 papel çıkıyor. @narveduen @Yorumcucadi
@GastronotBey canlı çiçek alabiliyorsanız süpermiş.
HB’den 10 papel çıktı.
300 TL’lik aydınlatma alışverişlerinde 100 TL indirim, tam da ihtiyacım olan şey…………
Aslında güzel bir indirim, bazı aydınlatma ürünleri piyasanın çok altında olabiliyor. Geçen bana da çıkmıştı, Ampül ve lambader aldım.