Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

Yalnız değilsin, 3 hesabımın hepsine aynı indirimi verdi…:sweat_smile:

2 Beğeni

Bu daha sinir bozucu olmalı, geçmiş olsun. :sweat_smile:

2 Beğeni

Bende de çıktı ama pek indirim yok hepsiburada da :frowning: almak için de almak istemedim. :cry:

1 Beğeni

Bana da kargo bedava çıktı. Birleştirip voltran oluşturabiliriz. :smile:

4 Beğeni

Bana da pek cazip gelmedi. %30-35 indirim var. 50 TL düşse yine %50 civarında indirim oluyor, poşet riskine değer mi bilemedim :slight_smile:

2 Beğeni

Aile boyu beşer lira kazandık. :slightly_smiling_face:

3 Beğeni

N11 İdefix mağazasında Özel Hayatın Tarihi ciltli kitaplar sepette indirimle tanesi 90 liradan satışta. Zubizu N11’e 150/30 kupon veriyor. 2 cilt olarak 150’ye, yani tanesi 75 liraya geliyor. Ben ilk iki cildi aldım. Birden fazla hesabı olanlar hepsini de alabilir.

1 Beğeni

Hepsiburada için 25 Hepsipapel ve 150/30 indirim kuponum var arkadaşlar. Ben kullanmayacağım. İsteyene yardımcı olabilirim. İlk mesaj atan kapar. :slight_smile:

Güncelleme: Talihli ortaya çıkmıştır.

5 Beğeni

4 Beğeni

Bu şekilde yardımcı olmanız ne güzel :innocent::clap:

1 Beğeni

Boşa gideceğine forumdan birine gitsin istedim. Kampanyalar da olmasa halimiz duman. :slight_smile:

3 Beğeni

Çok ucu açık bir indirim açıklaması olmuş. Yine de takip etmekte fayda var :slight_smile: (Amazon)

4 Beğeni

Normalde bu saatte başlıyor muydu bilmiyorum ama henüz Hepsiburada’da “cumadan pazara kitaplarda kargo bedava” kampanyası başlamadı. Bu hafta olmazsa verdikleri 3 kuruş papellerin de hiçbir anlamı olmayacak yine hafta içi olduğu gibi.

2 Beğeni

Fotoğraflı Klasikler kitaplarının diğerlerinde de %60 üstü indirim mevcut.

7 Beğeni

Sipariş kargoya hazır oldu bugün. Muhtemelen bugün yarın kargoya verilir. Sende durum ne görünüyor.

3 Beğeni

Off süper, bende de hazırlandı olarak gözüküyor. Haftaya Cuma elimde olur. Hayırlı olsun. :slight_smile:

2 Beğeni

Amazon 10 ürüne %15 geri gelse keşke. Tam sipariş verecektim bitmiş kampanya.

1 Beğeni

BKM de ithaki kitapları %45 indirimde. Birisi de 100 liraya 10 lira indirim kodu paylaşsa ne güzel olur. Yukarıda bir kod paylaşılmış ama artık geçerli değil.

İndirimlere yeni çıkan Gideon ve Hagakure dahil.

1 Beğeni

Buyrun bu işe yarar sanırım. :slight_smile:

BNUROJHHIW

QV15X1YAVI

4 Beğeni

Süper! Üsttekini denedim 10 lira düşürdü sepetimi.

2 Beğeni