Yalnız değilsin, 3 hesabımın hepsine aynı indirimi verdi…
Bu daha sinir bozucu olmalı, geçmiş olsun.
Bende de çıktı ama pek indirim yok hepsiburada da almak için de almak istemedim.
Bana da kargo bedava çıktı. Birleştirip voltran oluşturabiliriz.
Bana da pek cazip gelmedi. %30-35 indirim var. 50 TL düşse yine %50 civarında indirim oluyor, poşet riskine değer mi bilemedim
Aile boyu beşer lira kazandık.
N11 İdefix mağazasında Özel Hayatın Tarihi ciltli kitaplar sepette indirimle tanesi 90 liradan satışta. Zubizu N11’e 150/30 kupon veriyor. 2 cilt olarak 150’ye, yani tanesi 75 liraya geliyor. Ben ilk iki cildi aldım. Birden fazla hesabı olanlar hepsini de alabilir.
Hepsiburada için 25 Hepsipapel ve 150/30 indirim kuponum var arkadaşlar. Ben kullanmayacağım. İsteyene yardımcı olabilirim. İlk mesaj atan kapar.
Güncelleme: Talihli ortaya çıkmıştır.
Bu şekilde yardımcı olmanız ne güzel
Boşa gideceğine forumdan birine gitsin istedim. Kampanyalar da olmasa halimiz duman.
Normalde bu saatte başlıyor muydu bilmiyorum ama henüz Hepsiburada’da “cumadan pazara kitaplarda kargo bedava” kampanyası başlamadı. Bu hafta olmazsa verdikleri 3 kuruş papellerin de hiçbir anlamı olmayacak yine hafta içi olduğu gibi.
Off süper, bende de hazırlandı olarak gözüküyor. Haftaya Cuma elimde olur. Hayırlı olsun.
Amazon 10 ürüne %15 geri gelse keşke. Tam sipariş verecektim bitmiş kampanya.
BKM de ithaki kitapları %45 indirimde. Birisi de 100 liraya 10 lira indirim kodu paylaşsa ne güzel olur. Yukarıda bir kod paylaşılmış ama artık geçerli değil.
İndirimlere yeni çıkan Gideon ve Hagakure dahil.
Buyrun bu işe yarar sanırım.
BNUROJHHIW
QV15X1YAVI
Süper! Üsttekini denedim 10 lira düşürdü sepetimi.