Bende 150 TL’ye 50 TL indirim verdi, aldığım kitaplarda kargo bedava yazıyordu. @_OZ haber verdiğiniz için teşekkür ederim.
Benim de 150tl ye 50tl çıkınca 4 kitap aldım 120 tl tuttu onu da hemen al sonra öde ile 1 ay sonra ödeyeceğim
Bu arada hesabınızdaki hediye çeklerini kontrol edebilirsiniz. Ben bunu kullanmacağım isteyen mesaj atabilir kodu oradan göndereyim.
Bana 10 papel çıktı ama sepete kitap ekleyince fiyattan düşmüyor, anlamadım.
Fiyattan düşerek göstermez. Ödeme sayfasında örneğin 13tllik bir kitabın 3tlsini kartla geri kalanı cuzdanla ödersiniz.
10 papel çıktı Türk-Yunan Savaşı kitabını 3 tl’ye aldım. Üniversite hesabı sağ olsun kargo da ücretsiz.
Doğru, öyle oluyordu, kafa karışıklığından 10 tlyi kaybettik Bir dahakine artık
Bunu artık kullanan oldu öyle mi?
Etiiket fiyatı 150 TL olduğundan %50 indirime girmiş gibi düşünülebilir.
20/200 kodu varsa kullanırsanız 180’e düşer. Türkçesi şu an piyasada bulunmuyor fakat Alfa yeni baskıyı yapar ise etiket fiyatı serinin diğer kitapları gibi 350 TL olur.
Kod duruyor istiyorsanız yollayayım, ancak başka hesapta çalışır mı bilmiyorum.
Etiket fiyatı 200’ken %50 indirim + kodla 80 tl gibi bi fiyata almıştım, iyiki de almışım. Serinin sonraki kitaplarını zamlanırken izliyorum ancak…
150 TL veya 175 TL idefix kupon bulan oldu mu? Kod olmayınca idefix alışverişin pek anlamı olmuyor.
Ben de size sormayı düşünüyordum ama sizde de yokmuş. Evet, kod olmadan İdefix’ten alışveriş yapmanın bir avantajı olmuyor. Hangimiz bulursak paylaşalım.
@alper @Blackheart Zubizu 30/150 kuponu veriyor N11 için. İdefix N11 hesabından sattığı kitapları ücretsiz kargo olarak yolluyor.
Alacağınız kitap 150 lirayı geçmiyorsa üzerini kargo üretsiz herhangi bir şeyle 150 ye tamamlayıp siparişten hemen sonra iptal ederseniz, %20 indirimle almış olursunuz.
N11 idefix mağazası bu:
https://www.n11.com/magaza/idefix
Üzerini tamamlayacak ürün bulmak için herhangi bir kategoriyi sıralayıp filtreden ücretsiz kargo ve alt-üst fiyat aralığı seçmeniz yeterli.
Merhabalar. Bu yazarı okuyanlar var mı ve site güvenli mi? Merak ettim. İndirim oranı çok iyi almayı düşünüyorum. Teşekkürler.
Yazar/Boris Akunin-Alfa Yayınları
Alfa da paylaşmış bu indirim haberini.
Bunun etiket fiyatı 7 Pound.
Bu kitap da Goodreads’de çok övülmüş. Dolayısı ile içime bir kurt düşmedi de değil
Yazarla ilgili bilgim yok ama site Alfa grubu ile bağlantılı.
Macmillan Collectors Library 4 Ciltli Kitabı 169₺ aldım. Almak isteyen olursa diye haber vereyim dedim, normalde 500₺ bir set. 14 tane kalmış.
Children’s Classics Collection (Macmillan Collector’s Library) https://www.amazon.com.tr/dp/1509894748/ref=cm_sw_r_apan_glt_i_9J8PG5KSYXVCD2GWZAEQ