Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

Kitap yurdunda platin üyeliğe özel %10 indirim nasıl kullanılıyor?

Bir şey yapmanıza gerek yok, otomaitk düşüyor. Ürün sayfalarında artı indirim oranı gözükür.

Şunun gibi…

Opera Anlık Görüntü_2022-02-19_165442_www.kitapyurdu.com

Ayrıca her kitapta yüzde 10 sabit indirim de yok, Genelde 5 ile 10 arası oluyor artı platin indirimi ve haftanın, ayın vs yayınevlerinde artı platin indirimi olmuyor.

2 Beğeni

Babil’de kargo sınırı 20 lira olmuş ve Jaguar %45 indirimli.

4 Beğeni

BKM den gece ithaki için %50 indirim bildirimi gelmiş ama çok az kitapta görebildim %50 yi. Belki pazartesiye düzenlerler takip etmekte fayda var.

Sabah KY’den yüzde 40 ile alacaktım, “Kimsesiz” indirim oranı yüzde 30 olduğu için almamıştım.

Yüzde 45 ile fiyatlar daha uygun oldu. Teşekkürler.

6 Beğeni

https://www.gittigidiyor.com/kitap-dergi/atlas-kitalar-denizler-kulturler-arasi-yolculuk-rehberi-domingo-yayinevi_pdp_748041467

Alfa da bu baskıyı temel alıyor.

1 Beğeni

Babil’de fiyatlar güzel. Batan güneş ve Madenci’yi aldım. Ödemenin son aşamasında sayfa yüklenmedi, para çekilmiş ama sipariş görünmüyor. Böyle şeyler de hep benim başıma geliyor :smile:

2 Beğeni

Etiket fiyatı 93 değil 165 TL.

Ayrıca amazon’un kendine sahaf diyen şu tipleri bitiriyor olması çok sevindirici. Dükkanlarına gitsen batıyoruz diye ağlarlar.

16 Beğeni

21.00-23.00 arasında Hepsiburada’da tıkla kazan var. Bazı kitaplarda kargo bedava, umarım o sırada da öyle olur.

4 Beğeni

Etiket fiyatı normalde 25 Pound (465 TL )

Bunun etiket fiyatı Kidega’ya yanlışlıkla mı 50 TL olarak girdiler yoksa eskiden 50TL’ydi yeni mi %100 zamlandı takip etmediğim için bilemiyorum.

6 Beğeni

Hepsiburada’da kargosu bedava olan kitapları görmenin bir yolu var mı?

1 Beğeni

Normalde ana sayfada da kitap kategorisinde de seçili kitaplarda hafta sonuna özel kargo bedava diye bir kısım vardı, şimdi kaldırmışlar. Ama eklediğim kitapta hâlâ kargo bedava gözüküyor. Sanırım çoğunluğu satıcısı Kırmızı Kedi olan kitaplardı. Belki 19.00’dan sonra görünür tekrar, kampanya başlayacak falan diyorlar.

2 Beğeni

Kargo bedava seçili kitap ürünleri (Tıkla kazan kampanyasına hazırlık içerir)

https://www.hepsiburada.com/kampanyalar/secili-kitap-urunlerinde-kargo-bedava

5 Beğeni

Eskiden 50ydi yeni zam görmüş de bu kadar görmesi yuh diyorum gerçekten abarttılar iyice

3 Beğeni

7 Beğeni

9 Beğeni

Tıkla kazan başladı ama kargo bedava yapmıyor en üstte bedava yazsa da :frowning:

1 Beğeni

Evet, Hepsiburada kampanyada değişiklik yapmış sanırım oysa ben 15 dakika önce tıkla kazandan çıkan papeli bu linkteki bir kitapta kullandım. İlginç.

2 Beğeni