Babamın yanında çalışan bir usta vardı, hafif eserek akıllıydı, her şeyi içki parası ile kıyaslardı; iki bira parası, bir ufak parası, iki büyük gibi. Kitap ve asgari ücret muhabbetini okuyunca bu geldi istemsizce aklıma. Yaşıyorsa kulakları çınlasın.
Çok artış olan başka harcama kalemleri oldu, aynı yüzdeyi kitaplara ayıramayabiliyoruz. Bu nedenle kitaplar olduğundan daha pahalı görünüyor.
Arkadaşlar sizi üzmek istemem ama ben tüm seriyi ciltli 2018’de 350 ya da 315 gibi bir fiyata almıştım.
Çok iyi hatırlıyorum. Fuardan alım yaptım ve toplamda 600 tl ödedim. Kaç kitap aldım bilmiyorum ama seriyi toplu almıştım. Hatta ameliyatlıyım diye yanımda kardeşim ve annem de vardı. Onlar taşımıştı. Toplamda yüzde 67 indirim aldığımı biliyorum.
Keza Diskdünya serisini de toplu almış ve onda da yüzde 58-60 arası bir indirimle almıştım.
Büyük boy kaliteli bir basım fakat aşağıya eklediğim tost makinesi ile çekilmiş videodan anladığım kadarı ile içerik açısından yetersiz gibi duran, görselleri ön planda tutan bir kitap gibi gözüküyor.
Temel gıda ürün fiyatlarının artış sebebi de aslında kitaplar gibi dışa bağımlılık ve evet orada da gerçek zam yapılamadığı için birileri zarar ediyor, üretici. Uzun uzun yazıp başlığı meşgul etmek istemem ama genel olarak üreticiler borçlu olmasa bu kadar yüksek maliyetle kimse üretim yapmaz.
Bende giriş seviyesi İngilizce bir şeyler alayım derken Skyward almış bulundum teşekkürler. 
Hepsiburada hesabı olanlar bi kontrol ediversin, yine bazı hesaplara hepsipapel dağıtılmış. Bana 25 TL tanımlanmıştı ve az önce kullandım. Teşekkürler hp ^^
Benim hesabıma yine gelmemiş fakat annemin hesabına 25 TL tanımlamışlar. Çok teşekkürler haber verdiğiniz için. 
Aklımda bir fikir var ama bazılarınıza saçma gelebilir. Sosyal medyalardaki kitap çekilişleri için bir başlık açsak mı acaba? Kişisel(bookstagram) değilde kurumsal hesapların çekilişlerini paylaşsak nasıl olur sizce? Örneğin her hafta D&R, idefix, eganba vb. siteler hediye çeki çekilişi yapıyor. Bazı yayınevleri de her hafta çekiliş düzenliyor. Bunların dışında çekiliş yapan sayfa bol. Kitaplığımın hatırı sayılır bir kısmı bu çekilişlerden. Birkaç çekilişte istediğim kitabı gönderdiler. Sizce nasıl bir fikir?
Örnek olarak şöyle bir çekiliş+yarışma göstereyim size.
Bence güzel fikir, ben hep kaçırıyorum hiç haberim olmuyor
1 TL ile alamam kitabı cidden mükemmel 
Çok güzel düşünmüşsünüz. Çekiliş, yarışma… İçimizden birilerinin kazanması güzel olur.
3 kitabın içinde bulunduğu tek ciltli baskı. Türkçesini en son 240 TL’ye çıkarmış ithaki
Bu Everyman’s Library baskıları çok kaliteli basımlar. Ciltleri İş Bankası HAY Klasikleri gibi kırmızı bez ciltli. Alan olmaz ise yarın biraz daha düşer sanırım fiyatı.
The Chronicles of Narnia https://www.amazon.com.tr/dp/0007117302/ref=cm_sw_r_cp_api_glt_i_SEBH9BQ7QBZTQSGC542D?_encoding=UTF8&psc=1
Narnia da uygun görünüyor.