Kitabın türü “Beni yerde bulsan eğilip alma” diyor ama yine de bir ihtimal ilgisini çeken olabilir
Ayrıca yazarın ithaki ve yabancıdan çıkan başka kitpları da varmış.
Arkadaşlar yine beni gece gece masrafa soktunuz
İki seriyi de kütüphaneme katmak istiyordum. İsabet oldu.
@Leingrad özellikle harikasınız, tüm paylaşımlarınızı merakla takip ediyorum
Geçen de sizin paylaşımınızda görüp Brent Weeks’in kara prizma serisinin ilk iki kitabını İngilizce olarak sipariş etmiştim.
İlk kitabın bi 200-300 sayfası hafif problemli, biraz aksıyor. Ama sonra su gibi akıyor. Özellikle ikinci kitabı çok iyi. Keyifli okumalar. ![]()
Çok merak ediyorum seriyi gerçekten. Zevkinize güveniyorum. Şu anda elimde okunacak çok fazla kitap birikti
Önümüzdeki ay biraz sıkışık ama Nisan gibi sağlam bir okuma maratonuna başlamak istiyorum.
İlk kitap 7.5, 2-3-4 10 ve son kitap da 8.5 puan. 
Aslında ilk iki kitabın Türkçesi var ama çevirisi eleştiriliyordu sanki (Kerem Sanatel). Kitaplar bende var ama çeviriye bakmadım açıkçası.
Aslında ilk kitabın Türkçesi var bende. @mit çevirmişti diye hatırlıyorum onu. Sonrasında çeşitli nedenlerden ötürü devam edemeyeceğini ve başka bir çevirmenin seriye devam edeceğini söylemişti. Ben de çevirmen değişikliği olacağını öğrenince okumadım işin aslı, öyle duruyordu kitap kütüphanede. İngilizce edisyonlar o açıdan ilaç gibi geldi. Diğer kitapları da amazonda bu şekilde bulabilirsem alırım, o zamana kadar kalan kısmını kindle’dan tüketirim muhtemelen. Okudukça yorumunu ilgili başlığa sizi de etiketleyerek yazarım sayın @isos81 ^^
Narnianın görsellerini paylaşır mısınız elinize ulaşınca?
Hakikaten güzelmiş. Bunun çevirisi var mı bizde? Varsa hangisi biliyor musun?
Bildiğim kadarıyla bu Sterling edisyonunun Türkçe çevirisi yok.
Çok güzelmiişşşş ve ikisi de sayenizde satıldı eminim
almaya çalıştım olmadı kaçırdım 
Aslında yurtdışı fiyatı çok pahalı değil 10$, bizde 7$'a düşmüş gibi olmuş. BKM falan saçma sapan fiyatlara satıyordu bunu.
Yine stoklara eklenir büyük ihtimalle.
Gerçekten güzelmiş. Bende de şu var.
Tükenmeden önce 400 veya 600 müydü neydi hatırlayamadım şimdi.
Bu cildi ben almıştım amazondan 120₺ gerçekten mükemmel bir baskı 
Ah işte ben o zamana denk gelemedim. Nasip kovalamaya devam, denk gelir umarım bana da.
Şu baskıya da bakabilirsiniz. Flexi denen esnek kapalı. Barnes&Noble Flexi serisi bayağı kaliteli baskılar. Amazon fiyatı uygun normalde 15$.
Hepsiburada Tıkla Kazan 19:00-21:00 saatleri arasında
Seçili kitaplarda kargo bedava
https://www.hepsiburada.com/kampanyalar/secili-kitap-urunlerinde-kargo-bedava
5 papel çıktı. 25 liraya Asayiş Berkemal aldım.