D&R ve İdefixte de kalkmış oranlar. Dün vardı sanki.
Uzun zamandır İthaki %50 gelmiyor. Gözüm yollarda kaldı.
İdefix’te sepette %7 indirim var.
İndirim oranlarının kaldırılması sebebi mevzuat değişikliği diye biliyorum. Şişirilmiş fiyat üzerinden indirim gibi çakalları önlemek için geçen ay birkaç kural getirildi. Ürün yorumları, aylık değişimi gösteren fiyat grafiği gibi.
Evet, çizgili fiyatı artık kaldırdılar. Şu kadar indirime girdi vs diye. Bunu trendyol çok yapıyordu ürünün fiyatı piyasayla aynı fakat sanki %50 indirim yapmış gibi gösteriyorlardı.
Verdiğiniz örnek bakımından iyi bir uygulama ama ürünün, üretici tarafından verilen, etiket fiyatını artık bilmeyecek miyiz? Tam anlayamadım. 
İsterse yazabilirler etiket fiyatını, böyle bir sınırlama yok. Yazıp yazmaması satıcının seçimi. Sadece indirim oranını son 30 gün içindeki en düşük fiyata göre belirleyecekler. Aslında etiketlerde fiyat değişikliği tarihi de yer almalı, mağazalarda var bu.
Bu arada bkm indirim yüzdelerinde bir sorun var gibi. Örneğin ithaki yayınlarını listelediğimde tüm ürünlerde %50 var gibi görünüyor ama kitaba tıkladığımda %60-65 gibi indirim oranları çıkıyor:
İthaki Yayınları
Cesur Yeni Dünya
Dune
Sanırım etiket fiyatlarına zam yapılmış ama satış fiyatı aynı kaldığı içim indirim oranı artmış gibi gözüküyor. Hatırladığım kadarıyla 64 TL değildi Ben Kirke 40’lı bir fiyattı 
Sabahtan beri bu durum vardı, buraya yazınca şimdi tekrar baktım düzeltmişler.
Kidega, kitapyurdu, hepsiburada, ilknokta vs. hep 64 TL yapmışlar liste fiyatını.
D&R mağazalarında 2. ye yüzde 50 olan yayınevlerinin listesini paylaşabilecek var mı acaba?
Hocam bilmediğim için soruyorum. Şimdi indirim oranı yazmadan indirimli fiyatı yazabilecek ve kampanya yapacağı zamanda en düşük fiyata göre indirim yapacak öyle mi? Bu neye çözüm olacakki şimdi?
66 TL Umarım sorunu yoktur.
https://www.bkmkitap.com/varlik-ve-hiclik
İdefix aktif indirim kodu var mı?
Ücretsiz kargo kodu var. Bugün denediğimde çalışmıştı. 0031AB7F
Amazon 9,09 TL HAY Klasikleri
Emile
Suç ve Ceza
Üç Silahşör
Sis
Mantık Al-Tayr
Masallar - La Fontaine
Sanat Nedir?
Eşekarıları, Kadınlar Savaşı ve Diğer Oyunlar
Kum Adam-Seçme Masallar
Soneler
Diğer indirimli Hay Klasikleri
Gargantua 6,99 TL
Tarih 12,59 TL
Not : Sahaflar hemen tüketmesin lütfen. 
AMZN40 Koduyla ilk alışverişlerde 150 liraya 40 lira indirim yapıyormuş amazon. Kendim denemedim, çalışmadı diyenler olmuş. Kod geçersiz demiyor ama bazılarında işe yaramıyor sanırım yeni hesap olsa da.
Galiba hesabın belirli bir süre önce açılması lazımmış.
Benim böyle bir hesabım vardı kullanabildim.
Bu Eksik Parça’dan Yıldızları Hesaplamak adı ile yayınlanmış. Türkçesi ile hemen hemen aynı fiyat. Erkek egemen düzeni yıkmak isteyen güçlü ama ezilmiş kadınlar bol olduğu için Hugo / Nebula Ödülü de kazanmış. Zaten lanet olası, soyu tükenesi, boynu altında kalası erkekler son birkaç yıldır aday bile olamıyor ![]()
Bu henüz çevirilmemiş.