Seçili kitapların linki atılmışı geçen hafta, yine böyle bir link var mı acaba?
Linki yazmış, gözünüzden kaçtı büyük ihtimalle.
Evet dikkat etmemişim site linki sanmışım direkt. Teşekkürler. ^^
5 tl çıktı ben de kargo bedavalardan kırmızı kedi klasiklerinden bir kitabı 3.45₺’ye almış oldum
almaycaktım 5 tl ile ama kargo bedava olunca hadi neyse dedim 
Kargo bedava ürünlere nereden bakılıyor acaba?
@Sdk_Blkbs burdaki linkten bakabilirsiniz
Bana 150 ye 50 kırtasiye ve kitap kuponu çıktı a4 kağıt raptiye tahta kalemi ve bir kitap ekledim sepete farklı satıcılardan son aşamaya kadar devam ettim indirim falan olmadı sorun ne olabilir acaba
Satıcının hepsiburada olması gerekiyordur.
Ödeme yöntemini değişmiş hepsiburada. Geçen haftaya kadar ödeme ekranında kupon düştükten sonraki fiyat yazardı, bu hafta normal fiyat yazıyordu, öde tuşuna basana kadar asla çözemedim. Bastığımda kupon otomatikman düştü ve kalan fiyat çekildi karttan. Fakat bunu denemeye cesaret edemeyen birçok kişi alış-veriş yapamamıştır bu hafta eminim.
Ben de önemsiz bir kartıma kalan miktarı atarak ödeye bastım denemek için ve oldu. Öteki türlü kullanımdaki kartımla deneseydim miktarın tamamını çekeceğinden endişelenmiştim.
Özetle, ödeme tuşuna basmak yeterliydi. Geriye kalan miktar çekiliyor karttan.
Ters olmuş hep ama idare edin lütfen ^^ Kitabın sayfaları alışık olduğumuz hamurdan biraz daha farklı, daha çok ders kitaplarından alışık olduğumuz beyaz ve ağır kağıtlardan. Ama yazıların baskı kalitesi oldukça güzel. Renkli bir baskı yok, tamamiyle siyah beyaz olduğunu belirteyim.
Çok teşekkür ederim, keyifli okumalar dilerim 
Chinese Fairytales 136 TL’ye çıkmış… Sepete ekledim düşmesini bekleyeceğim. 
Biri aldığı için yükselmiştir
O fiyattan alan çıkmaz ise mutlaka yine düşer.
Kapak çok güzelmiş, bayıldım.
Amazon’da indirim oranları kaldırılmış mı? Önceden her kitapta %40 - 45 vs. yazıyordu şimdi yazmıyor. Sizde de öyle mi?
Oranlar görünmüyor evet epey zamandır. Ama fiyatlar indirimli.