Ben de farkettim, çok üzücü
Kampanyadan çok zam haberi getirdim. Evet, yeni zam yılının, diğer bir zam ayından kareler yavaş yavaş geliyor. Etiketleri 200’ye çıkmış. Uygun bulduğunuz yerlerden alın derim.
https://www.kitapsepeti.com/monet-ciltli
Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları haftanın kitaplarına %40 indirim uygulamasına süresiz bir şekilde ara vermiş.
Bir tek bana mı asla papel yüklemiyorlar acaba?
O kadar alışveriş yapıyorum uygulamadan ama üç kuruş yüklemediler. 
Amazonda 36 liraya alıyorduk bunları. 
İki kişiyiz demek ki
Bana da şu ana kadar bir kuruş bile papel yüklenmedi 
Onu üç kişi yapalım. 
Dördüncü de geldi. Zaten olay o, nasılsa alıyoruz diye yüklemiyorlar.
Ben sadece 2 kez alım yapım ve ikisinin arasında 4 ay var. 
O zamanlar bir iki tanesini almıştım. Bilsem, kredi falan çekip, ne eksiğim varsa o zamanlar hallederdim. -_-
Geçen ay gittigeliyor hepsişurada dan 150 şer tl lik alışveriş yaptım herbiri için 30 ar tl geri ödeme yaptı + ilk alışverişe de 10 tl. 70 tl lik bedava kitap bakıyorum şuan. Tavsiye ederim.
Edit: paycell kartla alışveriş yapmıştım yazmayı unutmuşum.
Bana da hiç yüklenmemişti geçen haftaya kadar, hepsiburada’dan bir sms geldi dönüşün muhteşem olsun diye 75TL hediye yazıyordu. Çok şaşırdım.
Neredeyse 1 sene olmuştu alışveriş yapmayalı.
Ben de yeni hesabımdan (bir yıl önce açmıştım) toplamda iki kez alışveriş yaptım. İkisi arasında 2 ay var. Yani koşulların hepsi uygun
Buna rağmen papel mapel yüklemiyor Hepsiburada.
Kitapyurdu sitesi tüm kitaplardan indirimleri kaldırmış. Bir güncelleme yapılıyor olabilir. Yada başka birşeyler mi geliyor.

ÖRNEK
NOT: Almış olduğum kitaplarda fiyat değişikliği olmamış. Sitede bir sorun var muhtemelen. Alacaklar dikkat etsin
Hayır indirimler kalkmamış. Amazonda olduğu gibi etiket fiyatını kaldırmışlar. Bu uygulamaya niye gidildi bilmiyorum. Zam demeyelim fiyat düzenlemesi diyelim tarzı bir durum olabilir. Etiket fiyatlarının abartısını okuyucuların gözü önüne getirmek istemiyor olabilirler. Yada yasal bir düzenleme mi tam bilemedim.
Böylelikle bir ürünün etiket fiyatı ne kadar, şu an % kaç indirimle satılıyor görme imkanımız olmuyor.
Marketlere gelen 1 mart uygulaması buraya da gelmiş olabilir mi acaeba.
Hiçbir şey anlamadım ben bu uygulamadan. Sabit fiyat gibi bir durum oldu. Etiket fiyatını bilmiyoruz. Dolayısıyla indirim olduğunda artık öyle yüzde 50 filan görebileceğimizi de sanmıyorum. Yüzde 5 filan belki ya da sepette yüzde 5 gibi olacak galiba artık. Şu an psikolojik olarak daha çok kazıklanıyormuşum gibi hissettiğimden hiçbir almıyorum. 
Aynı şekilde idefix ve D&R da bu sisteme geçmiş. Çünkü etiket fiyatları artık ciddi anlamda abarmış durumda. Bu rakamları okuyucunun gözü önüne getirmeyi istemiyorlar olabilir. Etiket fiyatını görmeyince psikolojik olarak daha rahat hissedebileceğimizi düşünüyorlar sanırım. Gerçekten çok saçma. Geldiğimiz noktaya bakın.
https://www.idefix.com/Kitap/Tiamat/Edebiyat/Roman/Turkiye-Roman/urunno=0001963542001