Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

Daha önce yazıldımı bilmiyorum. Şu an ilknokta sitesi de tek fiyat uygulamasına geçmiş. Yani kitaplarda etiket fiyatı ve indirim oranı gözükmüyor.

3 Beğeni

Tüm siteler geçiş sürecinde. Yapı Kredi Yayınları ve İş Bankası Yayınları da geçiş yapmış. Kitapyurdu sitesi kazancınız şu kadar filan yazıyordu. İyi kötü etiket fiyatını biliyorduk onu da kaldırmışlar. Bu süreçle ilgili malesef hiçbir sitede açıklama görmedim. Az çok tahmin ediyoruz süreci zaten.

3 Beğeni

Etiket fiyatlarını kaldırıp sadece indirimli tutarı yazma uygulamasının amacı bence insanların %50 ye varan büyük dönemlik indirim furyasını beklemelerine engel olup indirim oranı düşük bir şekilde kitap satmak. Çünkü onlar da %40 %50 gibi oranlara bizleri alıştırdıklarının farkında. Eskiden %35 bile denk gelse büyük indirim var gibi algılardık. Son birkaç yılda bu algı biraz da yayınevlerinin indirim yarışı sebebiyle değişmişti. Tekrardan bunu eskisi gibi yapmak istiyorlar. Ama alışkanlıklarımızla mücadele etmemek için etiket fiyatlarına ve indirim oranlarına olan erişimimizi kesme yolunu tercih ettiler.

Sonuç ne olacak derseniz, bir süre süre D&R vs gibi fiziki mağazalardan edinilen etiket fiyatı bilgileri doğrultusunda İnternet ortamında insanlar tarafından oluşturulan etiket fiyat havuzları oluşacaktır. Böylelikle eski usulde indirim takibi yapmaya zor bir yoldan da olsa devam edebileceğiz.

10 Beğeni

Hocam kitap almayız olur biter. Şahsen bu yıl listemi 40 kitaba kadar indirmiştim fiyatlardaki artış nedeniyle. Onları da tıkla kazan, kaydet kazan, kupon ve Amazon %60-70 ile alacaktım, bu saçma uygulama nedeni ile almam olur biter. Burada talep eden biziz, her şey bize bakıyor aslında. Malazan, Diskdünya, King, Hyperion, Yeşil Mars, PKD, Vonnegut, Asimov harici kitap almama kararı aldım son uygulama ile %50 indirim görmezsem.

Ekleme: İlk nokta kitapları %35 indirimle piyasaya sürüyor. Tersten giderek etiket fiyatını bulabiliriz her seferinde. Alfa yayınları da aynı şekilde piyasaya %35 indirimle sürüyor. Can %30, Altın %35. Takip ettiklerim bu şekilde. Madem uygulama sözde %50 -60 indirimle bizi sinek gibi avlanmaya karşı korumak istiyor, biz de en halisinden kurt oluruz daha iyi.

19 Beğeni

10 Beğeni

Rica ederim, iyi okumalar.

İdefix’te şuanda yeni verilen siparişe 20/150 kupon veriyor, bir sonraki siparişte hemen kullanabiliyorsunuz.

Kodu olup da kullanmayacak olan olursa alabilirim.

4 Beğeni

Hepsiburada hediye çeki. Bugün son gün.

CFVO878217

Hepsiburada seçili kitaplardan 3 al 2 öde kampanyası var. Listemdeki 3 kitap da %50 indirimdeydi.

8 Beğeni

Alışveriş yaptık bakalım, sağlam gönderip iade veya değişimle uğraştırmazlarsa güzel indirimli bir alışveriş olmuş olacak.

Paylaşıldıysa kusura bakmayın, Kidega. :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

1 Beğeni

Adresinde 5,90 ve 9,90 fiyatıyla güzel kitaplar var arkadaşlar paylaşıldıysa kusura bakmayın.
Historia 1923 serisi şu an 9,90 TL

1 Beğeni

İdefixte geçerli mi bu hocam .?

Hayır sadece vodafone herşey yanımda uygulamasında geçerli.

Hiç aklımda yokken yine kitap aldım :see_no_evil: ama %50nin üzerine bir de 3 al 2 öde olunca tabi ne yapalım çok iyi fırsat :slight_smile:

Şuraya linkini de bırakayım bakmak isteyenler olursa diye
https://www.hepsiburada.com/kampanyalar/cok-satan-kitaplarda-3-al-2-ode

Loki’nin Müjdesi’ni almayın, paranıza yazık olur. Loki’nin Sözü’nü beğenmiştim, ikinci kitap olmamış.

Sarah Jio kitaplarını en uygun nereden alabilirim?