İlknokta’nın site kodlarında yazıyor Örneğin Lovecraft 75’den 56’ya düşmüş. Bundan sonra böyle
Bu durumda artık tarayıcıları geliştirici modunda kullanacağız.
İndirimli kitapların etiket fiyatlarını öğrenmeye çalışıyorumdur
Hap tercihini yanlış mı yapıyorsun acaba. Bence kırmızıdan uzak dur, mavi olanı aralıklarla az az kullan.
Geç kaldık ya, bu saatten sonra çok zor
Zamanında burada kalsaydık iyiydi ya, cahillik mutluluk yeminle
Fiyatları çıplak gösteren gözlük çıkmış.
İdefix indirim kodları geri gelmiş.
Almak isteyen varsa son şanslar, baskısı azaldı. Yaklaşık %57 indirimli.
Merhabalar idefix ve dr için ücretsiz kargo kodu var mıdır
0031AB7F en son kullandığım kod buydu diye hatırlıyorum.
İdefix’te iki hediye çeki aynı anda kullanabiliyor muyuz?
Delidolu nerede en iyi indirim şu an ya? Şu diskdünya eksiklerini alayım dedim fiyatlar fiyuvv…
Hocam geçen Full Trottle kitabının indirimini paylaşmıştınız, ben de sipariş etmiştim kitabı ama amazon nasılsa kitabı teslim edemedi ve para iadesi yaptı tarafıma. Şu an stokta 1 tane görünüyor ve benim alamadığım da eklenince 2 kitap olacaklar. Acaba o zaman yine 40 liraya düşer mi fiyat? Siz takip ediyorsunuz diye soruyorum. Teşekkürler.
Eğer 100 TL’den kimse almaz ise yine 40 TL civarına iner mutlaka fakat amazon’un öyle birşey yapması garip olmuş. Müşteri hizmetleri ile konuştunuz mu? Belki tekrar düşmesini beklemenize gerek kalmadan bir şekilde indirimli fiyattan almanızı sağlarlar. Sağlamaları da gerekir çünkü bu konuda siz haklısınız. Stokta gözüken kitabı göndermeyip fiyatını arttırmak olmaz.
Aslında grease monkey ile çözülür çok rahat da sırf bunlar için de uğraşmaya değer mi bilmiyorum
Siz yazınca iletişime geçtim tekrar yollayacaklar ürünleri. Ben böyle bir şey yapacaklarını hiç düşünmemiştim Hocam alışmamışız böyle şeylere. Bilgilendirmeniz için size de teşekkür ederim.
Farklı bir hesapla asıl hesabınıza hediye çeki alın ve bu sırada da indirim kodu kullanın. 250’ye 25 kullanırsanız 225’e almış olursunuz. Asıl hesaptan da kitapları alırken aynı kodu kullanın toplam 50 TL indirim yapmış olursunuz. Tabii hala oluyor mu bilmiyorum.
Teşekkürler, ben bunu 125 lira için yapmak istemiştim çünkü 15/125 yüdesi daha yüksek, ama hediye çeklerini böyle parçalı alınca tek seferde kullanabiliyor muyuz emin olamıyorum.