Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

İdefix 150/30 kodu olup kullanmayacak var mı?

Dünyaya Düşen Adam Gibi Adam. Bunun fiyatı hergün düşüyor. Almayı düşünenlerin birkaç gün pusuya yatmasında fayda var.

4 Beğeni

AMZN40 ve BAHAR40 kodları sizde çalışıyor mu arkadaşlar?
Yeni hesaplardan denememe rağmen çalışmadı. :confused:

I. Dünya Savaşı - Resimli Harp Tarihi 2 adet stoğa girdi, hemen aldım. Son 1 adet kaldı.

https://www.amazon.com.tr/Dünya-Savaşı-Resimli-Harp-Tarihi/dp/6053604968/ref=sr_1_1?__mk_tr_TR=ÅMÅŽÕÑ&crid=3KZ0IPBAJX21C&keywords=I.+Dünya+Savaşı+–+Resimli+Harp+Tarihi+(Ciltli)&qid=1650095064&s=books&sprefix=i.+dünya+savaşı+resimli+harp+tarihi+ciltli+%2Cstripbooks%2C115&sr=1-1

Fiyat 105 olmuş maalesef :frowning:

Kitabı aldım bugün geldi. Ciltliymiş.

1 Beğeni

Bu zaten ciltli hocam da diğer kitap (Dillerin Kökeni Üstüne) ciltli mi değil mi o önemli.

1 Beğeni

13 TL olanından bahsediyordum.(dillerin kökeni üstüne deneme) @Mozart

2 Beğeni

3DNDLA3JNJ0TWP 50/15 hepsiburada kodu. Belki kullanılır bugün son gün.

Denedim çalışmadı.

Sadece tanımlanan hesap kullanabiliyor o zaman. Kopyalanınca belki olur dedim ama olmuyormuş.

1 Beğeni

2 Beğeni

Fırsat: Deniz Küstü https://www.amazon.com.tr/dp/9750807138/ref=cm_sw_r_cp_apan_i_dl_92J1BF74RFN2HE17PWV9

Yaşar Kemal kitapları toplayanlar için güzel fırsat. BAHAR40 kodu ile kullanılırsa 21 liraya kadar iniyor. 430 sayfalık bir roman için güzel fiyat.

BAHAR40 ve AMZN40 kodları hala çalışıyor mu?
Yeni hesaplardan denememe rağmen bende çalışmadı. :confused:

1 Beğeni

Az önce BAHAR40 çalıştı, bir sorun yaşamadım.

1 Beğeni

Mükemmel fiyat. Negro kalmadı artık piyasada. Ben kaptım bir tane :grin::grin:.

1 Beğeni

İdefix’in şu anki indirimli fiyatlarını ilerideki aylarda tekrar yakalayabilir miyiz acaba? Yoksa uzun süre bu fiyatlara inmez mi?

1 Beğeni

Bu ülkede böyle şeyleri tahmin etmek artık imkansız. Her an herhangi bir ürüne zam gelebiliyor.

1 Beğeni

İdefixi karıştırıyorum da şöyle bir, gerçekten ucuz fiyatlar şu an. Ama bu ay toplu birkaç alışveriş yaptım ve daha fazla yapmak istemiyorum. Umarım ileride tekrar karşılaşırım bu fiyatlarla :cry:

2 Beğeni

Şuan Hepsiburada da seçili kitaplarda sepette %15 var ve gördüğüm kadarıyla DEX komple bu listede kitapları ve son yapılan zamdan önceki fiyatlarda kalmışlar.%20 indirime falan geliyor siteye göre ama son zamma göre bakılınca %45-%50 ye hatta bazıları %60 a geliyor.Bir bakın derim.

4 Beğeni

Evet öyleymiş, teşekkür ettim. Dexten alacağım bir şey pek olmuyor ama Starsight listemdeydi. Etiket fiyatı 97 TL, 47 TL ye düşmüş;

Sepette %15 indirim + kargo bedava ile 40 TL ye geliyor. Benim cüzdanımda da market alışveriş kampanyasından 10 TL vardı. Bana 30 a gelmiş oldu, bu kadar düşmese almazdım muhtemelen :slight_smile:

5 Beğeni