Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

Sonunda aradılar - aradıkları numara da kurumsal whatsapp hatlarının olduğu numara. 2 kitabı temininde sıkıntı olduğunu isterlerse İş Bankası ciltli kitaplardan başka kitapları ekleyebileceklerimi ilettiler onların yerine. Aksi takdirde bayramdan sonraya kadar uzayabilirmiş bekleyiş. Bulamadıklarını iptal ettirip, kargoya vermelerini söyledim. Sorunsuz gelir umarım diğer iki kitap.

1 Beğeni

Merhaba, Amazon hediye çekini bu şekilde veriyor bu kez. Benim alışveriş yaptığım hesapta gözüküyor. İlk alışveriş şartı yok yani. Paylaşan olduysa kusura bakmayın.

7 Beğeni

Bana vermedi :sleepy: görünmüyor hesabımda böyle bir kampanya. Demek ki her hesaba değil, bazı hesaplara tanımlamışlar.

Sepetinize girdiğinizde en üstte bir kutucuk görünecek bu kampanyayla ilgili ona tıklayıp uygula demelisiniz. Fakat ilkinde görünmeyebilir - bende olmadıydı- daha sonra ödeme kısmına geçtim ve sepete geri döndüm. İste o zaman bu promosyon kodu kutucuğu en üstte göründü.

Ek olarak satıcısı Amazon olan kitaba baktığınızda da çıkıyor bu promosyon.

5 Beğeni

Maalesef benim hesapta çıkmıyor bu. Çık-gir yaptım yine olmadı. Bazı hesaplara tanımlamışlar sanırım.

1 Beğeni

Sepet oluşturdunuz mu? Tekli bir kitaba bakıp deneyin bir de.

Hepsini denedim ama olmadı.

7 Beğeni

Robot şansı demek ki.

1 Beğeni

Nasıl yaptığını adım adım resimleyerek gösterseydin keşke. Bu mesajı görenler öyle yapsınlar. Bir kampanyadan da ben faydalanayım. :joy:

Resim resim gerek yok ki. Dediğim gibi sepet yap en üstte görünmezse geri de orada da çıkmazsa amazonun sattığı bir tekil kitaba bak orada da yoksa hesaba tanımlanmamıştır. :joy:

İndirimsiz alışveriş yaptım şimdi. Al indirimin senin olsun dedim. :joy:

2 Beğeni

Soldaki kutucuğa tıklayınca kazanıp kazanmadığınızı gösteriyor.

Sanırım yeni hesaplara veriyor genelde. Benim 2 yeni hesaba vermişler ama ilk açtığım hesaba vermemişler.

4 Beğeni

Prime30 olan bir hesabımdan alışveriş yapıyordum tam sizin mesajınızı gördüm, diğer hesabımdan baktım hemen 20 lira daha ucuza geldi, çok teşekkür ederim.

2 Beğeni

Bu kampanya bana şu saatte 20 cilt manga aldırdı. Teşekkürler iyi geceler :zzz:.

5 Beğeni

Neeee 20 cilt manga mı :flushed::flushed::flushed: Sanırım tüm ek hesaplarına çıkmış :smile::smile:

1 Beğeni

2 hesaptan aldım tanesi 9-10 liraya geldi :dancer: :dancing_women: En son yıllar önce mangalar bu fiyatta geliyordu, ben de kaçırmadım. Akılçelen mangaları Amazon’da çok uyguna geliyor ben de 10 cilt Fullmetal Alchemist 10 cilt Seraph of the End alıp kapattım uygulamayı :smiling_face_with_tear: :smiling_face_with_tear: . Aldığım kitapları biriktiyorum buraya atmak için :dancing_women: .

3 Beğeni

3 hesabıma kupon tanımlamış, gece gece 3 tane sipariş verdim…Günahı senin boynuna.:sweat_smile:

6 Beğeni

Bu gidişle ben de bir sipariş daha vereceğim. 7 Agatha daha aldım. İkinci alışverişime ne alsam diye düşünüyorum. :joy:

2 Beğeni

Çehovlar çok güzel görünüyor. Benim de niyetimde vardı ama hangisine yetişeyim. :smiling_face_with_tear::drooling_face: Ben de gittim Alfa’dan Sherlock Holmesleri ciltli aldım. Umarım kazasız belasız hepimiz kavuşuruz.

1 Beğeni

@_Ged Benzer duygular içerisindeyiz, aklım hala alamadığım kitaplarda…:joy: Umarım dediğin gibi kitaplar hasarsız şekilde elimize ulaşır.Hepsi birbirinden güzel.:drooling_face:

5 Beğeni