Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

%70 indirim demek bedavadan biraz pahalı demek. Daha fazlasını beklemek de bedava almaya çalışamk demektir. Bu da kitapları kaybetmeye neden olabilir.

7 Beğeni

Hepsiburada’da Tıkla Kazan ve seçili kitaplarda ücretsiz kargo var.

2 Beğeni

21:00-23:00 arası

Kargo bedava kitaplar

https://www.hepsiburada.com/kampanyalar/secili-kitap-urunlerinde-kargo-bedava?siralama=artanfiyat

4 Beğeni

Bana yine 10 TL verdi. :slight_smile: Koridor "Biz"i 13.80 TL’ye almış oldum.

Opera Anlık Görüntü_2022-04-24_213349_mail.google.com

5 Beğeni

https://www.hepsiburada.com/binbir-gece-masallari-p-HBV000006M84M?url_src=and-product-deta

4 Beğeni

Gelince fotoğraf atabilir misiniz? Koridor son kitaplarda klasiklerinde kağıt ve cilt kalitesinde kalite düşüşü yaşadı mı?

Koridor’un klasiklerde kağıtları iyi değil zaten.

Hepsiburada anneler günü için kampanya yapmış. Bir de “Kitap Kurdu Anneler” kategorisi mevcut, mevcut ama kategorinin içi bir acayip. Sabahlık, pijama, terlik vs.

https://www.hepsiburada.com/kampanyalar/kitap-kurdu-anneler

Kitapmatik.

Kitapların geç hatta bazen çok çok geç geldiği aklınızda olsun. Acelem yok 25-30 gün beklerimcilerin alışveriş sitesi kitapmatik :slight_smile:

Umarım 4-5 sene geçmeden “Sazlı Cazlı Sözlükler” için sert kapak baskı yapmazlar. :slight_smile:

5 Beğeni

%53 indirime denk geliyor.

1 Beğeni

Hakkaten bu nasıl iş ya. :slight_smile:

Konya’lı hemşerilerim yavaş. Biz böyleyiz nedelim. :rofl:

2 Beğeni

Önceki siparişim 22-23 gün oldu, ben durumu bildiğim için hiç yazmadım ama onlar sağ olsun :slight_smile: akıllarına geldikçe arıyorlar.

Bu sabah yine aradılar 3 kitap kaldı, özür dileriz, ne yapalım dediler. Gelecekse bekleyelim dedim. Tamam deyip gecikme için tekrar özür dilediler.

Kitapları nasıl temin ediyorlar bilmiyorum ama aklıma geldi mesela fi tarihinde (kitapla ilgili değil) ben bir yerde çalışıyordum. Kurumsaldan peşin para ile 3 TL ile aldığımız şeyi üreticiden peşin para ile 1.5 TL’ye alıyorduk. Daha uyguna satıp daha yüksek kar ediyorduk ama bu da bazı gecikmeli durumlar yaratıyordu, belki böyle bir şey vardır.

Çok ilginç. Bende ise tam tersi durum mevcut. 18 gün geçti sipariş üzerinden halen tedarik aşamasındalar. Wilhelm Storitz’in Sırrı ve Huckleberry Finn’in Maceraları’nı bir türlü tedarik edemediler.
Siz yazmıştınız baştan, geç gönderiyorlar diye. O yüzden dert etmem diyordum ama yanıt alamayınca insan sinir oluyor. Geç göndermeleri değil, müşteri hizmetleri ve ulaşılabilirlikleri problem. Sitelerinde whatsapp hattı var, siteye girince “Nasıl Yardımcı Olabiliriz” diye atlıyor hemen. Oradan yazdım whatsapp üzerinden, tam üç kez, yanıt bile vermediler. En son hem mail attım, hem de site iletişim formu üzerinden yazdım. Maile standart kalıp dönüş yaptılar, tedarik bekleniyor vs. diye.

Yine güzel indirimler yapmış ama bir daha kullanacağım bir firma değil.

1 Beğeni

Şikayetvar sitesinde firma hakkında çok şikayet var güvenilirliği muama gibi

Ben ara ara sipariş veriyorum. Dediğim gibi çok geç geliyor ve bunu bilerek alıyorum ama geliyor siparişlerim.

Salon yayınlarının kendi sitesi.

2 Beğeni

Ben de sipariş verdim birkaç kez. Her seferinde temiz geldi kitaplar. Bir iki ay sonra. :slight_smile:

4 Beğeni

1 Beğeni

Kitapmatik sitesinden başka sipariş veren arkadaşlar var mı? Şu an ikna edilmek istiyorum :roll_eyes:

1 Beğeni

Ben akşam sipariş verdim sabah kargoladılar :joy: Temiz geldi ve hızlı geldi ama iletişim problem gerçekten. Maillere dönmüyorlar.

1 Beğeni

resim
resim