Salon yayınlarından çıkan Yunan Mitolojisi idefixte %45 indirime girmişti üstüne pek kitap eklemek istemedim. Sizin verdiğiniz kodu kullanıp kargo bedavaya getirmiş oldum. Teşekkür ederim.
Güncel bir idefix kodu var mı bildiğiniz?
Cuma akşam 2 kitap almıştım, Cumartesi öğlen teslim ettiler. İdefix’in kendi kargosu hızlıymış.
Tam metin değil bu kitap.
Şu an için bu var.
19 Mart ve 31 Mart 2021 tarihleri arası Amazon.com.tr Mobil Uygulamasından yapacağınız ilk 100 TL ve üzeri (koşullara uygun) alışverişiniz için 25 TL indirim kuponu kazanın
Mobil Uygulamada alışveriş sepetinde kullanacağınız kod: APP25
Çok teşekkür ederim, o kodu kullanmışdım üç gün önce.
Forumda Hyperion görmekten ve alıp almama kararsızlığından bunalmıştım alayım da kurtulayım bari
Hahaha ben de aldım valla ilk defa bu fiyatı gördü
Forum bizi çok günaha sokuyor.
Bende aldım uzun zamandır iyi bir indirim kolluyordum ayağıma geldi. Teşekkürler:)
Pegasus çok satan kitapların setlerine güzel indirim yapıyor mu genelde. Yapıyorsa almakta kararsız kaldım seri tamamlanınca almak istiyorum. Ama burası türkiye ya tamamlanmazsa?
Pegasus serilerini çok geç tamamlıyor yıllardır dark age ve broken throne bekliyoruz
Ben de kaptım bi tane iyi oldu bu, çok teşekkürler haber için.
Öf ya aldım ben de resmen.
Ben de aldım ne olacak bizim halimiz.
Amazonda APP25 kodu 100₺ üstü başka hesapta çalıştı arkadaşlar. Siparişi iptal edip başka kitaplar ekleyip ordan aldım. Cepten daha fazla para çıktı indirim daha fazla oldu👹