Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

Daha önce paylaşılan böyle büyük fırsatları hep kaçırıyordum. Şimdi birini fark edip paylaşan olmak ilginç hissettirdi :grin:

1 Beğeni

Sayende ben de yararlandım. Ancak göndereceklerini sanmıyorum. Yine de ufak da olsa heves kırma dolayısıyla mağduriyet karşılamak amacıyla kupon verebilirler diye düşünüyorum.

1 Beğeni

38 kitap siparişlerim kısmında çıkmıyor bile :sweat_smile: filtreleyip gönderilmeyenler yapınca gösteriliyor. Büyük ihtimalle dediğiniz gibi kupon verirler.

1 Beğeni

0 TL faturalandırma olmaz, muhtemelen faydalansaydınız da iptal edilirdi, dedi ahizenin ucundaki arkadaş. Sistem hatası görünüyor.

Benim almayışımın sebebi listemdeki kimi kitapların tükenmiş olmasıydı. Bütünlük olmayınca elim gitmedi.

1 Beğeni

Algida kodunu kullanırsanız 145 TL’ye geliyor Planetary serisi.

3 Beğeni

Daha önce yaşanmamış bir şey değil ki. :slight_smile:
3 al 1 öde ve 100/30 kodlarını beraber kullanıp 0 TL’ye alışveriş yapan çok oldu forumda.

Ama 0 TL tutmasından değil de sistem hatası olmasından ötürü iptal edilebilir tabii. Benim sipariş yarın teslim edilecek olarak görünüyor hala, iptal edilmedi henüz.

1 Beğeni

Benim siparişi kargoya vermişler hatta. 1,48 tutmuştu.

1 Beğeni

Daimonum ile ufak bir konuşma sonrası iptal ettim ben siparişimi.

1 Beğeni

4-5 ay önce D&R’da %100 cashback yapan bir site vardı. 3 ay sonra yatacaktı para onu yapan arkadaşlar vardı burada ne oldu yattı mı oradan?

26 adet gönderi şu konuya taşındı: Tartışma Köşesi

Bi arkadaş aldı parayı ben de o paylaşımla hatırlayıp baktım. Benim de picodi hesabımda cashback vardı. Çekim talebi yaptım, bekliyorum.

2 Beğeni

Algida uygulamasi tekrar kod vermeye baslamiş ama bir tane ile sınırlı şu an.

6 Beğeni

Aldım bir tane teşekkür ederim.

2 Beğeni

Günde 1 kere ve kod ile 1 hesaptan 1 kere alışveriş yapabiliyorsunuz. Dün kullanmıştım 1 kod, bugün de diğer hesabımdan kullanabildim.

1 Beğeni

image
Bugün 2. gün.

1 Beğeni

Amazon’un prime günlerine az kaldı diye şöyle bir görsele denk geldim az önce.
Kitaplarda da indirim olur diye tahmin ediyorum.

16 Beğeni

Tüm varlığımı umutla bu günlere saklıyorum.

4 Beğeni

Liste alışkanlığı olmayan ve bu kampanyayı değerlendirmek isteyen varsa şimdiden liste oluştursun diye ufak bir tavsiye vereyim. Fasulyeden indirim mi bu şekilde daha net anlaşılıyor. :d

3 Beğeni

Liste tutmak önemli, fiyatları kenara yazmalı şimdiden.
Mesela takip ettiğim seriler haricinde (muhtemelen) alacak olduğum son seri İblis Döngüsü 4’lü kutu fiyatı 270 küsurdan 326’ya zıpladı haftasonunda.
Eğer diğerlerinde de aynı şekilde olursa demek ki bir ayak oyunu var yine bu işte diyebiliriz.
Takip ettiğim kadarıyla Amazon kitabı piyasada en uygunu satan yer, müşteri memnuniyeti ve ücretsiz kargoda cabası.

@Olatris “shut up and tane my money.” diyorsunuz yani.

3 Beğeni

Kesinlikle. Bir de Amazon indirimlerinde fark ettiğim başka bir şey var daha var. Genelde kitaplardaki indirimler ilk gün en yüksek oranda oluyor gün geçtikçe indirim yavaş yavaş düşüyor. Alfa’daki DK kitapları ilk gün 110 civarıydı. Ertesi gün hemen 140 civarına zıpladı. İstediğiniz kitapta indirimi gördüğünüz an çok düşünmeden almakta da fayda var.

1 Beğeni