Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

Bunu öğrendiğim iyi oldu teşekkür ederim. :clap:t3:
Malazan 2 ciltli olarak hala gelmedi Amazon’a. Demek ki gelirse ve indirime girerse beklemeden ilk gün almak lazım.
Umarım bu sene güzel indirimleri olur.

Amazon biraz farklı çalışıyor. Bazı kitaplar, eski etiket fiyatlarından indirimde olduğu için normale göre çok daha avantajlı görünüyor. Örneğin 100 TL etiketten %40 ile 60’a satıyor diyelim ama etiketi 150 olmuş (Amazon güncellememiş). O zaman kendi sitesinde %50 alsa 75 TL oluyor ama Amazon’da daha uygun görünüyor. Bu tamamen Amazon’la alakalı bir durum.

Bir de genelde piyasadaki en uygun fiyattan bir iki tık daha düşüğe listeliyor fiyatlarını. Atıyorum en uygun 80 ise, 79-78 TL gibi fiyatlar görebilirsin.

1 Beğeni

Bu kampanyaya yetişebileceğini sanmıyorum. Yeni çıkan kitaplar en iyi ihtimalle ben 2 haftada geldiğini gördüm umarım yetişir değerlendirirsiniz.

@isos81 Evet onu ben de fark ettim. Stoktakiler eski liste fiyatında hala satılmadıysa elini ağır tutuyor güncellemek için sanırım.

Piyasadaki kitapların en uygunu satma stratejisi bazen komik işlere de sebebiyet veriyor. Alfa’dan çıkan Gizli Cemiyetler Kitabı normalde 220 civarında satılıyor. Hepsiburada’da bir satıcı 74 liraya çekmiş. Amazon da ona göre güncellediği için aldım ben de. 2 hafta kadar ofiste değilim. Umarım kutuda sürpriz ile karşılaşmam :smiley:

1 Beğeni

Doğru diyorsunuz. İndirime az bir süre kala sepet oluşturup kıyas yapmak lazım. Ama yine de Amazon’a karşı " Shut up and take my money" mentalitesindeyim. Amazon beni çok kazandı, dediğiniz gibi kuponları olsun, hızlı kargosu olsun. Umarım beni yanıltmaz.

3 Beğeni

Amazon 75/25 indirimi almak için Algida’da nasıl puan toplanıyor ki? Dondurma yedikçe mi kazanıyoruz :slight_smile:

2 Beğeni

Hayır buton var uygulamanın anasayfasında olması lazım “dondurmayı ye kazan” diye tıklıyorsun 25 puan veriyor. O puanın 1 puanıyla da fırsatlardan amazon kodunu alıyorsun.

Benim merak ettiğim ise o kod ne kadar geçerli? 18 temmuz indirimlerine yetişir mi?

2 Beğeni

Şu an uygulamada fırsatlar kısmı çalışmıyor sanırım kod alamadim henüz ben de

1 Beğeni

10 temmuz tarihinde sona eriyor kampanya.

1 Beğeni

Altında yazıyor 4-10 Temmuz arası 4 ve 10 temmuz dahil diyor.

1 Beğeni

Fazladan 25/75 Amazon kuponum var, isteyene DM aracılığıyla gönderebilirim.

-Kod gönderilmiştir.

2 Beğeni

Burada bahsettiğim Gizli Cemiyetler Kitabı yine 74,93 liralık fiyattan Amazon’un stokunda 1 adet olarak satışta.

https://www.amazon.com.tr/gp/product/6051067132/ref=ppx_od_dt_b_asin_title_s00?ie=UTF8&psc=1

Kodu olan varsa bana atabilir mi mesaj olarak acaba Amazon kodu

Telefon üzerinden dondurmayı kazan ibaresi geliyor

1 Beğeni

Bitmemiş Öyküler etiket fiyatı 144 tl

https://www.amazon.com.tr/dp/6057762762/ref=cm_sw_r_apan_i_32GHXWBA9MQK7XTZXN1Z

3 Beğeni

25/75 kuponu olan varsa fazlalık DMden atar mısınız ?

Tam 1 sene önce 50 liraya almışım Amazon’dan. Çok iyi fiyat.

3 Beğeni

Kurtuluş Projesi - Andy Weir, etiket fiyatı: 86
Amazon fiyatı: 36

1 Beğeni

92 TL etiket fiyatı.

2 Beğeni

Şuraya bir kod bırakayım kimin nasibiyse o alsın.

Amazon 75/25

5PEW-PQ9CLU-CGZGBW

1 Beğeni

Herkes alabiliyor, ezberine kod istemeyin bence. Ben de sildim sanıyordum bildirim geldi, açtım tıkladım verdi. 24 puan kaldı, 10 temmuza kadar 5 gün daha var. Bugün yaptığımı 5 gün daha tekrar edeceğim:

6 Lacivert Klasik + 5 TL ek ürünle sepet bedavaya geliyor. 6 günde bu seriden 36 kitap toplamak bu sayede mümkün.

2 Beğeni