Murathan Mungan’ı çok severim. Bu kitabını da ayrı seviyorum. Tekrar basılır mı bilmiyorum ama yavaş yavaş tükenmiş galiba. Dilimize dolanan güzel şarkıların yazarını okumanızı tavsiye ederim. Fiyatı da diğer sitelere oranla uygun.
@Erdo 2006 basım. Yeni baskı görse asla bu fiyattan satışa sunulmaz zaten. İçerik ve tasarım da gerçekten orjinal ve güzel. Ya da ben sevdiğim için ayrı bir abartıp seviyorum bilemiyorum.
Yıllar önce almıştım. Bahsettiğiniz gibi çok kıymetli bir kitap. Bu baskının bu fiyata olması çok iyi. @_Ged Kesinlikle zaten o kağıt kalitesi ile bu fiyatlarda olması imkansız olur. Ayrıca bende CD formatında albümü de mevcut. Bu fiyata yedek bile alınabilir.
Bu listedeki kitaplardan almak istediğiniz 10 adet kitaba denk gelirseniz, hem 100 lirayı geçtiğinizde %10 hem de prime aboneliğinin verdiği 10 adete %10 toplamda sepette %20 indirim yapıyor. Bu kampanyaya Algida ekleniyor mu bilmiyorum. O da eklenirse Voltranı oluşturup sınırları baya zorlarsınız.
Geçen sefer hemen 100/20 hediye çekini kabul etmiştim etmeyenlere yanlış hatırlamıyorsam 100 tl hediye çeki vermişlerdi direnirsek kazanabiliriz iptalleri kabul etmeyelim