Her gün yeni bir kod alsak tek bi hesapta kullanabiliyor muyuz? Yani bir hesap bir kez mi yararlanabiliyor bu kodlardan?
başka kodu olan var mı? buna genç kalmışız. ankaraya gelirseniz bir çay ısmarlarım =)
Benden önce yazan arkadaşların söyledikleriyle bugünkü tecrübemi birleştirdiğimde gördüğüm şu:
Yarın yeni bir kod alacağım, 24 puanım 23’e düşecek. 10 Temmuz’da 19 puanla kampanyayı kapatacağım. 50/150 indiriminin tam yarısı. Ben elimde kalan yarım düzineyi (50/150) Prime Day’e sakladığım için bu kodları lacivert klasikleri bedavaya almak için kullanacağım.
Şunu da paslayayım: 9 lacivert klasiğe bir kitap daha eklediğinizde %10 indirim ve 100 TL sepet bedava kotalı Prime harici hesapla 5-10 TL ödüyorsunuz. 6 TL kitap ve 1.90 TL gıda ile 2 deneme yaptım , 6+1 sepeti satın almadan önce. Çok fark yaratmadılar.
Ben kullanamadım farklı bir hesaptan denedim 2. kodumu diğer hesapta oldu, sanırım bir hesapta bir kereye mahsus ya da bana öyle denk geldi
Algida amazon kodu almak çok basit. Algida uygulamasını indirip, dondurma ye butonuna basıyorsunuz size altın veriyor sonra yine uygulamanın içinden amazon un kodunu alıyorsunuz. Bu kadar. Sadece kod amazon app’te ilk alışverişte geçiyor.
Bu arada 30 TL hesap doğrulama yapacaklar için Hasan Ali Yücel Ciltli adayı buldum:
Madame Bovary. Ben HB’ye güvenemediğim (ve elimde karton kapaklısı olduğu) için kullanmadım. Tanrı Claudius da o da 50 TL Kargo Bedava kapsamında. Bu şekilde 20 TL’ye geliyorlar.
Prime Day’e sakladığınız 50/150 indirimi nedir ?
Çok teşekkürler, bu fiyat bir daha bulunmaz.
Amazon’da Lacivert Klasikler’de olduğu gibi “3 al 1 öde” benzeri kampanyalar var mı?
Dün kullandığım Prime hesabımda kod çalışmadı. Yan hesapta şunu yaptım:
9 lacivert klasik.
- ürüne indirim olmadı, Prime üyelerine özel o. Burada sanırım %5 çalıştı. 10. ürüne 11 TL ekleyince 16 TL çıktı sepet.
Prime hesabı aç-kapa yapacaklar için bunun maliyetinin yarı ücreti geri almak suretiyle 4 TL olduğunu da hatırlatalım. 10. ürün indirimi kullanılır o halde.
Idefix’te 200 TL üzeri alışverişte indirim kodumuz var mı arkadaşlar?
Teşekkürler. <3
Dün donanımhaberde primday indirimleri açıklanmış. 200/50 indirim verilecek yazıyordu.
58 liraya düşmüş. Resmen sizi kızdırmak için yapmışlar.
Algida fırsatlarıyla, Steam ve League of Legends için defalarca kod aldım, hepsinde aynı ibare var; “sınırlı sayıda” yine bunda da sınırlı sayıda diye ibaresi vardı. 1000 ya da 2000 adet kod veriyorlar. Sadece forum olarak düşünmeyin, Türkiye genelinde bizden başka kampanyadan haberdar olanlar mutlaka vardır, kısa sürede tükenmesi normal.
Günlük fırsat bu %55 indirime gitmiş.
Bu mesajı hiç görmemiş gibi yapacağım akıl sağlığımı korumak adına
Ben bugün kullandım.
5PLP-3QBKUE-TAJYB9 kullanabilen varsa buyursun.