Umut fakirin ekmeği son ana kadar sabırla bekleyeceğiz bakalım
Ben de Orhan Kemal’den Kanlı Topraklar’ı kaçırdığım için çok üzgünüm.
Bende içinde ejderha cumhuriyeti ve enstitü romanları olan 5 kitaplık lotu 122 tl ye aldım.
Şöyle bir mantık yürüttüm, zaten diğer üç kitabı başka yerden alsam 100 tl gibi bir fiyat çıkacaktı ve enstitü ve ejderha cjmhuriyeti ile birlikte 270 tl yi bulacaktı. Ejderha cumhuriyeti ciltli olan roman bedavaya gelmiş oldu.
Ressamları kaçırdım.
Umarım alanların kitaplarını gönderirler. Bayram şekeri olur
Şu linkteki liste stokta olmayanları gösterme olarak geliyor. Onu kaldırınce toplamda 379 kitap listeleniyor ve içinde neler var neler
Semboller ve İşaretleri bir umut aldım. Bir bakayım piyasaya Efsaneler ve Mitler ne kadar dedim. Karşıma çıkan N11, 37 diyor. Napacağımı şaşırdım.
Ben de bir umut idefix e baktım D&R ile aynı grup olduklarından ama orda indirim yokmuş malesef.
Güvenilir bir mağaza mı?
@Leingrad cevabını verdi yukarda. Aynı kitap değil yani. Bilmiyorum, ben de fiyatlara bakarken rastgeldim.
@fox34 ben de.
@Yorumcucadi oradan da farklı kitaplar aldım. Hatta sepet yapayim buraya atayım belki almak isteyen olur.
teşekkür ederim, vazgeçtim
Uzun zamandır kitap almıyordum. Almayı da düşünmüyordum. Fırsattan birkaç kitap aldım. Bunların yanına birkaç tane daha sepete ekledim. Toplam 7 kitaplık alışveriş yapmış oldum.
Yazma Sanatı’nı kaçırmasaydım iyi olacaktı da yapacak bir şey yok.
Haber veren herkese çok teşekkür ederim. Kitaplar iptal olmazsa çok güzel bir fırsattan yararlanmış olacağız. İnşallah iptal etmezler. Bekleyip göreceğiz.
Ekleme:
Bedava kargo kodu için teşekkür ederim. @alper
İdefixte kayda değer görüp aldıklarım
İdefix kargo bedava kodu - 0031AB7F
Gece Ana’yı da almıştım ama stokta kalmamış.
Amazonda son bir tane kalmış.
Gece Ana (Kapak değişebilir) https://www.amazon.com.tr/dp/9756006714/ref=cm_sw_r_apan_i_HKME5W988JJG95XKVCFF
Yahu ben de gece bir tek ben varım sanıyordum forumda. Meğer kimse yatmamış. Bu başlık yuva yıkar arkadaşlar dikkatli olmakta fayda var.
İleride belgeseli çekilecek başlık.
“Halim vaktim yerindeydi, işim ve mutlu bir hayatım vardı, her şey o gece o başlığa tıklamamla başladı.” (Elindeki kuru ekmeği kemirerek cümlelerine devam etti…)
Benim de fatura kesilmiş görünüyor. (Şu an sadece suç kitabı için)
Ek bir soru sorayım kitapları tek tek aldım umarım ayrı ayrı kutulayıp ayrı ayrı göndermezler? Aynı adrese geliyor sonuçta birleştirirler değil mi?
Benim de fatura kesilmiş. Bir tek Ressamlar’a yetişemedim, o içimde kaldı.
Benim de üç ayrı siparişim oldu. İptal etmezlerse her siparişi ayrı ayrı paketleyip gönderirler diye tahmin ediyorum.
Hepsinin faturası kesilmiş. Hiçbiri okuma listemde de değil. Hatta nereden baksanız önümüzdeki 1 yıl listemin dışına çıkmam mümkün değil… Duracak öyle. Bakışacağız. Yine tutamadım kendimi