Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

Benim de birçok kitap kargoya verildi. Enstitü, Yazma Sanatı, Kara Delikler, Semboller ve İşaretler. :grimacing:Suç kitabının faturası kesilmiş. Amazon 2020 Aralık indirimini yakalamış gibi hissettim. :innocent:

2 Beğeni

Algıda amazon kampanyası sona mı erdi? Kod kullanmayan varsa benimle paylaşabilir mi?

1 Beğeni

Ressamları kaçırmak üzdü. Bayram öncesi güzel fırsatlarmış, alanlar güle güle okusunlar.

2 Beğeni

Dnr faturayı kesmiş. Gelecek kitaplar galiba.

2 Beğeni

D&r daki bütün kitapları kaçırdım, evde dövünerek dolaşıyorum şu an :sob:

5 Beğeni

Benim de dün haberim oldu. Kontrol ettim ama sınırlı sayıda olduğu için kod bitmiş. Donanım Haber’de okudum , insanlar bütün hesaplarına almışlar kod.

2 Beğeni

Benimkini kargoya bile vermiş şu an çok şaşkınım.

5 Beğeni

Benim d&r siparişlerim de kargoya verilmiş. Deneme olsun diye 2 kitap aldım sadece :grimacing:. Bu hep başıma geliyor, yüklü alım yapınca iptal oluyor, 1-2 kitap alınca gönderiliyor :sob::sob::sob:

1 Beğeni

Bende emin olamadım iptal olur diye düşünüyordum ki kargoya verildi mailini alana dek. Umarım sipariş geçenlerin kitapları sağlam gelir. Ressamlar kitabını da iptal ederler diye almadım ama rıhtım ailesine gitti en azından :star_struck:

1 Beğeni

D&R’ı çarpmış olan arkadaşlar kitaplarını güle güle okusunlar. :smiley:

Dün gördüm ama sahiplerini sevmediğim için D&R ve İdefix’ten bir şey almıyorum. 1 liram bunlara gidince kaşıntı tutuyor :d

Suç Kitabı çok güzel. Geçenlerde okumuştum baya bilgilendirici olaylar var. Özellikle şirketlerin işlediği bazı suçlar çarpıcıydı.

13 Beğeni

Bu fırsatı kaçırdığım için üzüntüden perişan oldum normalde her gece bakarım :smile: Suç Kitabı’nı da çok merak ediyordum.

2 Beğeni

Benim 5TL’ye aldığım Büyük Sorulara Kısa Yanıtlar kargoya verilmiş ama tahmini teslimat tarihi 13-15 Temmuz arası :smiling_face_with_tear:

1 Beğeni

Dün gece suç kitabı ve ressamlar için geç kalsam da şunları kapabildim

6 Beğeni

Bu fiyatlar halen devam ediyor mu?

Gece 01.26 gibi sipariş geçtim ancak yukarıda büyük fırsatlar linkine baktığımda sanırım bitmiş. Biz forum olarak @Seraphina adlı arkadaş vasıta öğrendik. Ona da teşekkürler :pray:

5 Beğeni

Rica ederim keşke hepimiz yararlanabilseydik öyle daha güzel olurdu.

5 Beğeni

Vay arkadaş ya 2 dk forumdan çıktık olana bak. 72 mesajdan anlamalıydım zaten bi şeyler döndüğünü :slight_smile: Satın alan arkadaşlara hayırlı olsun, güzel günlerde okuyun :slight_smile:

1 Beğeni

40 yılın başında erken uyudum, neyse hıncımı amazondan aldım. :joy:

4 Beğeni

Birşeyi merak ediyorum. Bu fiyata satıldığında oluşan zarar direkt firmanın zararı mı oluyor yoksa bu fiyat girdisini yapan çalışanın zararı mı oluyor?

Hayvanlar Senfonisi de mi indirimdeymiş O.o :cry: fırk

1 Beğeni