Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

Hepsiburada’da tıkla kazan var. 20:00-22:00

Hepsiburada’ya Tıkla Kazan gelmiş sanırım bayramda her gün olacak. :blush:

Hepsiburada’da yanlış hatırlamıyorsam eskiden cumartesi günleri kargo bedava vardı. Hâlâ devam ediyor mu bu tarz kargo bedava kampanyaları?

Hepsiburada da 5 Doğan Kitap 50 lira.

Ben alamayacağım ama tercihlerim bu yönde olurdu düşünen olursa. Nazlı Eray’ın diğer kitapları da tercih edilebilir.

1 Beğeni

Ciltlisinin çıkış etiket fiyatı yanılmıyorsam 150 liraydı, ciltsizi tam net hatırlamıyorum ama sanırım 50 lira gibi bir şeydi. Şimdi etiketi 60 lira. Şu an çıkış tarihi üzerinden 2 yıl geçmiş 180 lira ciltli etiketi. Çok bir zam gelmemiş ama yeni baskı yaparsa hem ciltlisi hem ciltsizi şu anki fiyatları aratır gibime geliyor. Alabilen şimdiden ister ciltli olsun ister ciltsiz bence kaçırmasın alsın.

@cenk35 hocam ben internet satış değil de etiket karşılaştırması yaptım. Yoksa internetten tabi etiket fiyatına göre çok daha uyguna alınabiliyordu.

1 Beğeni

Almak isteyen arkadaşlara duyurulur…172 TL’den sepette 105 TL’ye iniyor…

6 Beğeni

Kod mu kullandınız? Epey indirim olmuş.

Hayır kullanmadım…sepete ekleyip alışverişi tamamla dedim fiyat böyle oldu.Kod’da kullanılırsa daha uyguna gelir almak isteyenler için

Hesabınızda 150/50 aktif büyük ihtimalle, ondan ekstradan 50 TL düşmüştür. Linkten kontrol edebilirsiniz.
https://www.amazon.com.tr/b?ie=UTF8&node=27108997031

1 Beğeni

150/50 ve 100/30 kampanyalarını kullandım…ekstra hiçbir şey yapmadım düşen fiyatta zaten 50 TL ‘den fazla gördüğünüz gibi…isterseniz ürünleri sepete ekleyip deneyin…sizde de olabilir…
Link’i kontrol ettim “ Her uygun müşterinin 1 kez yararlanabileceği bu tekliften zaten yararlandınız.” diyor…

1 Beğeni

Bende 155,11 TL. O yüzden ekstra 50 demiştim. Farklı bir şey o zaman bilemedim.

1 Beğeni

Hiç alışveriş yapmadığım hesaplarım var ama 150/50 çıkmıyor bana. Ne yapmak lazım sizce?

O zaman kullanılan hesaba göre değişiyor bende bilemedim şimdi …

1 Beğeni

Çok fazla tecrübeli değilim bu konuda maalesef…forumda benden daha tecrübeli arkadaşlar var onlar belki yardımcı olabilir…

Canımız sağolsun artık. Teşekkür ederim yine de.

Hepsiburada da güzel bir kitap indirimi gören var mı? 50/25 kuponu vermiş uygulama ilk defa mutlu oldum ama neye kullanacağımı şaşırdım yahu :sweat_smile:.

1 Beğeni

Liste fiyatı 65 tl

Migros Mağazasını gezerken tesadüfen gördüğüm bir dergi ve yanında verilen hediye kitap. Toplam 28 tl

7 Beğeni

N11’de böyle bir şey başlamıştı dün 20tl kupon çıktı bana ama hepsiburada da aynı kupon çıkınca kullanmadım. Bugün de tükendi yazısı geldi. Saat 14:00’te aktif oluyor çark

2 Beğeni

Büyük… serisi güzel indirime girmiş. İlgilenenlere duyurulur. Kitapların liste fiyatı 72 TL.

7 Beğeni

Tıkla kazan şu an aktif