Daha da düşer mi bir fikrim yok açıkçası. Burada asıl nokta idefix ve D&R’ın OZURIDE ve OZURDR kodlarını ne kadar süre daha aktif tutacağıdır. Bu kodlar geçerliliğini kaybederse bu fiyatlara düşürebilmek pek mümkün olmayabilir bu iki sitede artık. Sadece kod kullanımı ile bile idefixte etiket fiyatına göre %52 civarı bir indirim sağlanmış oluyor. Tercih ve takdir sizin.
Amazonda ilk sipariş harici kullanılabilen kod var mı acaba?
Bu arada bende size teşekkür ederim, sayenizde bende 124 liraya almış oldum.
Amazon eğer ters köşe yapmazsa bende yakın zamanda daha düşük bir fiyat olacağını sanmıyorum.
Haber için teşekkürler. Bir hesabımdan diğerine OZURIDE kodu ile 100 tl’lik kupon aldım 80 tl’ye düştü.
Diğer hesaptan da 38 tl ödedim üstüne ve Malazan 118 tl’ye gelmiş oldu.
İntörnlüğe başladığım için kitap okuyacak vaktim şu an yok ama daha rahat bölümlere geçtiğimde başlayacağım seriye.
Uzun zamandır bir kitap alışverişi yapmamıştım. Kendimi şımartmış oldum sayıyorum .
5PWS-9VJLDE-Z9N7BN
5P9C-MKWV57-W8Q4BT
5P55-HVS22Z-LVYDBV
5PYQ-S65ZUV-XSZ8B2
5PMP-GSRFUV-AQY3BS
5PLC-MCRY96-5TEYB5
5P3E-M53XMX-EPRKBH
5PEY-HJKK5Z-TRB2BX
5P56-HUU4UE-25QAB5
5PHN-TLCKS5-CKMKBC
Bazıları halen çalışıyor olması lazım. Her hesap bir kez kullanabiliyor. Amazon android veya iphone uygulaması üzerinden kullanılmaları gerekiyor. Algida Amazon kodları son günü.
Son gün yarın diye biliyorum. 4ü ve 10u da dahil diyordu kampanya günlerinde.
Stoklarında bir tane gözüküyor. Şu an fiyatı diğer kitaplarla karşılaştırınca bedava gibi bir şey. Almayı düşünen varsa bakabilir.
En sondakini kullandım çok teşekkür ederim
Bu karton kapak olanı. Hepsiburada Kırmızı Kedi mağazası da yakın fiyatlarda.
Ben epeydir stok dışı görüyordum, sanırım yeni baskısı yok. Şimdi 1 tane görünce almak isteyen varsa baksın diye paylaştım.
Bunun ciltli, kutulu olanı feci pahalı ama baskısı da çok iyi.
Onu da aldım 180 lira. 2 sene önce pahalı geldiği için almamıştım, geçen 180 liraya aldım, ucuz geldi Ciltsiz Malazan bile 180 lira
Ciltsizinde baskısı kaliteli, hamuru 1.hamur kağıtmış.
Hepsini itinayla denedim ama olmadı. Sağlık olsun diyelim teşekkürler yine de
25 TL üzeri kargo bedava oluyor, amazon candır.
Bende bu hepsinin üyelik olayını çözemedim. Bir avantaj göremedim ücretli üyelik için.
28 mayısta fiyatı baya uygundu 30 tl indirimle 93,63 e almışım
Blu TV içerikleriyle ilgileniyorsanız sadece onun için bile uygun.
Algida kodları nerden veriliyor acaba?
Algida uygulamasından veriliyor. Dur sana özel mesaj olarak yollayayım. Tabii hala varsa.
Sanırım bitmiş.