Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

Hata var sanırım yarın 18.00 da başlayacakmış DH öyle yazmışlar ama prime üyelerine erken erişim için 00.00 da açılabilir.

Sepetim hazır bekliyorum :smirk:

3 Beğeni

Valla listeyi hazırladım ama bu sefer beklentim düşük. Sepetimdeki ürünlerin hepsinin fiyatı 4-5 tl artmış… Beni şaşırt lütfen amazon

1 Beğeni

Liste özel değilse görmek isterim tavsiyelere açığım benim beklentim yüksek amazon kitaplar için güzel kampanyalar yapıyor.

https://www.amazon.com.tr/hz/wishlist/ls/30ISMCFG6A6YY?ref_=wl_share. Hepsini alamam büyük ihtimal aralarından seçerim.
Şato için Ykyden mi alsam kararsızım sayfa sayılarında ciddi fark var biri 250 diğeri 360

Japon Edebiyatı seviyorsan Natsume Soseki öneririm Madenci, Gönül ve Küçükbey kitaplarını sevmiştim. Dazaiden de Buruk Ayrılık önerebilirim.

Ben de tavsiyelere açığım :blush:

1 Beğeni

Sitesinde 00:00 da başlayacak diyor.

https://www.amazon.com.tr/gp/help/customer/display.html?nodeId=GUZZFPRQHPWM6DK5

Amazon bu yıl Prime Day’i 18 Temmuz saat 00:00’den 25 Temmuz 2022 23:59’a kadar kutlayacak.

Prime Day promosyonları (her biri “Teklif” olarak adlandırılır) seçili ürünlere uygulanır.Her Teklif 18 Temmuz 2022 00:01’den 25 Temmuz 2022 23:59’a kadar belirli olmayan bir süre boyunca (“Teklif Süresi”) geçerli olacaktır.

3 Beğeni

30/150, 40/200, 50/250 hediye kartı bildirimlerini alışveriş esnasında görebilecek miyiz bakalım. Kendi adıma sakladığım 50/150’lerin ikinci ayağı gibi kullanmayı planlıyordum ama tecrübesi nasıl olacak göreceğiz.

Yarın 18.00 saatine ertelendi.

1 Beğeni

Prime olmayanlar da prime li olsa indirimin ne kadar olduğunu görebiliyor mu bu indirimde? Alacağım kitaplar indirime girerse ancak üye olmayı planlıyorum

MT sordum 00.00 da başlayacağını söyledi.

1 Beğeni

Bir hayal kırıklığının daha sonuna geldik sanırım. :smiling_face_with_tear:

3 Beğeni

Sanırım 18.00’de başlayacak ya da daha siteyi güncellemediler.

2 Beğeni

Kandırıldık birde sordum :smiling_face_with_tear:

2 Beğeni

Yarın akşam görüşmek üzere, iyi geceler :wave:t3:

1 Beğeni

Yine çok satan kitaplarda indirim diyip Ben Kirke’yi indirime sokmasalar ne iyi olur. Gına geldi aynı 40 50 kitabın sürekli indirime girmesinden.

19 Beğeni

Mobilden girince kocaman geri sayım koymuşlar. Siz kandırılmaya hasret kalmışsınız arada olur öyle.

1 Beğeni

Bir de sürekli İş Bankası’nın bastığı telifsiz HAY ve Modern Klasiklerden 50-90 sayfalık kitapları ucuz ve indirimdeymiş gibi lanse ediyorlar.

5 Beğeni

Hediye kartı yüklerseniz de çalışıyormuş.Yüklü alışveriş düşünenen arkadaşlar yararlanabilir.
Seçili sitelerde 500/40 kampanyasına da katılın 115 yüklenir.Sanırım kombolanıyor.

2 Beğeni

Ozuride veya ozurdr kodlarını girince sepetteki %10 indirim iptal oluyor. Hediye çekine kullanayım dedim ben de kodu ama sitede hediye çeki diye arattigimda bişey çıkmadı. Hediye çeki olayı kalktı mı ya da sitede nereden alınabiliyor acaba?

1 Beğeni

Berserk Deluxe toplayan varsa, amazon.com.tr’de kampanyalar birleştirilerek güzel fiyata alınabiliyor:

1- amazon’un kendi kampanyasına göre 2 adet alırsanız %10 ek indirim uyguluyor.
2- Worldcard seçili internet sitelerinden alışverişten 40 TL worldpuan geliyor.
3- Worldcard Prime alışveriş festivali >500 TL harcamalara 75 TL worldpuan geliyor.

Bu şekilde Vol 9 ve Vol 10 satın alırsanız, kargo dahil tanesi ~602 TL civarı bir fiyata geliyor (etiket fiyatı 50 EUR).