Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

Berserk Deluxe ile ilgili fırsat sayılabilecek muhtemelen toplayan herkesin bildiği bir bilgi daha paylaşayım :sweat_smile:

Bookdepository.com’da şu ana kadar çıkmış olanların fiyatı çok yüksek (~1200 TL/adet). Ancak Vol 12 ve Vol 13 gibi çıkmayan ciltlerde %10 ön sipariş indirimiyle 780 TL’ye satılıyor. Muhtemelen ön sipariş ile lokal para birimi arasında bir fiyat problemi var, ondan dolayı ucuz diye düşünüyorum.

1 Beğeni

DH’de 200 TL ve üstü alışverişte 50 TL hediye çeki tanımlanacağı yazıyor. Aktif mi Amazon’da göremedim.

1 Beğeni

İdefix uygulamasında işaretlediğim yerde zaten Hediye Kartı yazıyor, oradan satın alınabiliyor.

Bu kitabı ben almıştım. İstanbul’a bugün gelebildim, kargoyu inceledim. Ufakmış baya kuşe baskı ama cep boy olduğu için ucuz olup olmadığını kendiniz tartarsınız. :smiley:

Amazon’da henüz bir değişiklik yok.

İndirimler saat 18.00’ da başlayacak o yüzden şimdilik değişiklik yoktur.

4 Beğeni

Teşekkürler mobil sitede yok ama dediğiniz gibi uygulamayı indirerek çözdüm.

1 Beğeni

Aslında var, sepetteki kitaplara sürekli zam geliyor benim :slight_smile:

6 Beğeni

Benim de listemdeki bazı kitapların fiyatı uçmuş herhalde inerse eski haline döner yine, yani pek bir fark olmuyor aslında :smile:

4 Beğeni

Amazon’dan çekiliş bildirimi geldi. epey uzun olduğu için ss alamadım, 24’ü gecesine kadar 7 kere mi ne çekiliş varmış 200 TL ve üstü alışveriş yapan prime üyelerine. Hediye kartından bahsetmiyor. Nakit ödüllerde 1 adet 5000, 20 adet 200 TL hediye çeki var. 1 saat önce gelmiş bana. Mobil bildirimlerde gözüküyor. Aktifleşmesi için onay vermeniz gerekiyor.

4 Beğeni

Meteorolojiden 18.00’da buralara sağanak mesaj yağmuru olacak bilgisi geldi :smile:

8 Beğeni

https://www.amazon.com.tr/gp/product/6050381178/ref=ox_sc_act_title_14?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1

benim sepette çıkışta :slight_smile:
90 tl lerden 168tl lere geldi mesela

3 Beğeni

Bende çekiliş sayfası gözükmüyordu alttaki linkten katıldım. Benim gibi çekiliş sayfasını göremeyen buradan katılım sağlayabilir.

Bana kesin Pascal Nouma çıkar. Bendeki şans öyle bir şans.

9 Beğeni

Formu gönderdim de daha alışveriş yapmadan çekilişe katılmış mı olduk şimdi :smiley: Kurallarda alışverişe göre çekiliş gözüküyor da. Geçen elimizle alışverişler formlarını göndermiştik bir link aracılığı ile bu sefer kendileri çekecek o zaman.

1 Beğeni

200 liralık alışveriş yapmamız yeterli diyor. 7 gün boyunca tamamına katılabilecekmişiz. Şu monster çıksa yeter. Kur atakları öncesi 9-10 bin lirayken almadım şimdi 16 bin lira oldu belki burdan çıkar falan.

1 Beğeni

Can’ın Lacivertlerde 3 al 1 öde de 20 dk sonra sonlanıyormuş. Bende 3 tane değişime gidecek olan vardı, tek tek yollasam zarfla daha beter gelirler diye bekletiyordum. Şimdi muhtemelen yine 3-4 liraya inerler, tek kolide alır, eskileri değişim yerine iadeye yollarım.

1 Beğeni

50/150 promosyonlu prime harici hesaplarda üye olunduğu takdirde çekiliş bildirimi çıkıp çıkmayacağı da kumara kaldı.

Geçen sefer 100 TL ve katlarında veriyordu ve ilk günlerde yaptığımız alışverişlerden sonra o kampanya çıktığı için epey serzenmiştik. Bunda 50/150’lerden sonra hiç indirimsiz 200 TL prime alışverişi çok cazip görünmedi, diğerindeki 5-6 hakta hiçbir şey kazanamadığımız için. Bari 50 TL hediye kartı tanımlansa idi. Tercihe gelince, ben nakiti seçerdim.

1 Beğeni

Birkaç saat erken başlamış.

5 Beğeni

Kitaplarda indirim başlamış. Bazı kitaplara girince size özel yüzde şu kadar indirim diye yazı çıkıyor. Epey iyi indirimler var. Bazılarına direkt yansımış bazılarının sayfasına girince indirim olduğunu anladım. Mesela Tess kitabı böyle görünüyordu indirim varmış.

Prime ile fiyatı düşen 2 kitap gördüm henüz: Ateşin Vaadi ve Monte Cristo Kontu. Biri %60 biri %70 inmiş etiket fiyatına göre. Eğer indirim geniş bir kitap çeşitliliğine uygulanacaksa bugün güzel bir sepet hazırlanıp beklenebilir. Yalnız benim sepette fiyatının düştüğüne dair uyarı gelmemiş, kendim fark ettim o yüzden fiyatlarını screenshotlamak daha iyi olabilir.

Edit: Sepetimde indirime giren başka kitaplar da varmış ama prime ve normal olmak üzere iki satın alma seçeneği var, o yüzden indirim gibi bildirim gelmiyor hatta sepette eski fiyatı kalmış biri hariç hepsi. Kitabı sepete bir daha eklemek gerekiyor. Ayrıca birçoğu >%50 indirimde. Bu akşam iflas bayrağını çekeceğim sanırım :')

2 Beğeni