Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

Tasarruflar 4 al 1 öde.

Can Yayınları Lacivert Klasikler Serisinde 4 al 1 öde fırsatı!

Bu kez 4 al 1 öde yapmışlar Lacivertlere.

1 Beğeni

Almayan varsa bu fiyatın altını göreceğini hiç sanmıyorum içerik ve baskı kalitesi olarak muazzam bir kitap, sepete muhakkak ekleyin. :smile:

4 Beğeni

Bunu paylaşmak için gelmiştim. Kesinlikle kaçırılmaması gereken bir fırsat. Muhakkak alın.

Bazı kitaplarda indirim bitecek galiba geri sayım var 18.00’da bitmiş olacak süreye göre.

Bir tane örnek atabilir misiniz, bu uyarıyı göremedim de.

18.00 da başlayacak olmasın ?

Al al :smiling_imp: :smiling_imp: . Amazon kotası ayrı bende :joy: .

1 Beğeni

jGpF
Evet ben de fark ettim bunu, sağdaki gibi 18’e geri sayıyor bazıları (17.42’de böyleydi)

1 Beğeni

Altlarda başkaları şu kitapları da aldı yerinde gözüküyor.

1 Beğeni

Dünya Sanat Tarihi 318 TL’ye düşmüş.

Tam ikna olmadım. Biraz daha gayret göstermen gerekiyor. :joy:

1 Beğeni

4 Beğeni

Düşünen var ise mükemmel fiyat.

Büyük fırsat yazan günün indirimleri 7 gün sürerken düz fırsat yazdıkları günlük gözüküyor. İthaki Bilim Kurgu’dan almak istediğiniz ve ucuz olduğunu düşündüğünüz varsa altlarında saatlik sayaç var. Şu an fiyatları baya iyi. Hafta içinde tekrar indirime sokarlar mı bilinmez.

1 Beğeni

https://www.amazon.com.tr/Destanlar-Çağı-Michael-J-Sullivan/dp/6053759279
Destanlar çağının ilk kitabı 16,95

Ya ben indirimden önce bazı büyük firsatlı kitapları almıştım şimdi arasam fiyat farkı isteme şansım var mı? Ya da hepsini iade edip indirimli fiyattan tekrar mı alsam? Arada 150 200 tl oynuyo. Var mı deneyimi olan bu konuda amazon’dan?

1 Beğeni

Komili sızma zeytinyağları 2 litresi 110, 5 litresi 297 TL olarak gözüküyordu ve 18.00 sonrasında alacaktım. Stokta var ibaresine rağmen bir anda fiyatları yükselip sepetten çıkmışlar. 3-5 dakika kala. 200 ve 380 TL olarak. İndirim gününde bir saat öncesi inip 5 dk kala fiyat yükseltmek ne saçmalıktır?

Bir müşteri hizmetlerine yazın isterseniz ama ne kadar önce aldığınıza bağlı. Aslında hediye çeki olarak tanımlama ihtimalleri de var ama meblağ çok yüksekmiş, o yüzden emin olamadım.

200 ve üzeri 50 TL hediye kartı bildirimi görünüyor.

Nerede ben göremedim :smiling_face_with_tear: