Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

Sayaçlar gitti ama sepetimde 18.00 da bitecek dediği kitapların fiyatlarında değişiklik olmadı.

1 Beğeni

Uygulamaya girince ana sayfada çıkıyor direkt.

Ben siteden sipariş verip sonra iptal ettim. Mobilden alınca 50 tl çek veriyormuş 200 tl üstü. Mobilden aldım bakalım.

Sepette otomatik düşüş olmayabilir,bazı ürünleri tekrar sepete eklemeniz gerekiyor

4 Beğeni

64.28
https://www.amazon.com.tr/Belgariad-Cilt-Takım-David-Eddings/dp/6053160628?ref_=Oct_DLandingS_D_589d74be_209&smid=A1UNQM1SR2CHM

46.75
https://www.amazon.com.tr/Portreler-John-Berger/dp/605316125X?ref_=Oct_DLandingS_D_589d74be_621&smid=A1UNQM1SR2CHM

1 Beğeni

Gerçekten güzel indirimler var. Haber eden herkese teşekkürler. :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

235.90 (Gözden kaçmasın diye flood yapacağız mecbur. :slight_smile:)

https://www.amazon.com.tr/Witcher-Serisi-Kutulu-Kitap-Takım/dp/6052998504?ref_=Oct_DLandingS_D_01106d1f_71&smid=A1UNQM1SR2CHM

1 Beğeni

Belgariad serisini öneriyor musunuz? Bayadır görüyorum ama bir incelemesini bulamadım.

15 gündür kitap almama serüvenim az önce son buldu…Aşağıdaki kitapların indirim oranları gayet güzeldi, eksiklerimi tamamlamış oldum.200/50₺’lik hediye kartı kampanyası ile birlikte çok güzel oldu. :smile:

Kampanyayı hafif hasarla atlatıyorum, kalan herkese başarılar dilerim. :sweat_smile:

5 Beğeni

Yeni başlayanlar için son derece okunabilir bir seri. (Fantastik kurguya) alacaksan indirimdeyken devam serisi olan malloryon’u da öneririm.

1 Beğeni

Bunun eski fiyatı neydi? Alayım mı bunu da? Neyse en iyisi ben konudan çıkayım.

Ben okumadım ama forumda çokça gördüğüm için paylaştım. :slight_smile:

@Artorias
40-50 TL diğer mağazalarda. Amazonda da bu kadar ucuz değildi. Ben kaçırmadım görünce, çok iyi fırsat gibi geldi. :slight_smile:

2 Beğeni

Beğenmezsen bir kitap borcum olsun deyim o zaman kurtarır heralde :joy:.

1 Beğeni

Bu mesajı kaydediyorum. Baştan söyleyeyim. Beğensem de beğenmedim diyebilirim. Her şeye hazırlıklı ol. :joy:

@ilydious Bi sen bir Berfin dur bakalım başka kim bana kitap aldırtacak. :smiley:

3 Beğeni

50/150 promosyon tanımlanan bir hesaba prime üyelik aldım:

Çekiliş hakkını verdi. 212 liralık 10 ürün 139 TL’ye geldi. Sonrasında 50 TL hediye kartı onayı için MT aradım, bana söylenen şu oldu:

50/150 ve %10 ürün kampanyalarından faydalandığım ve net ödememi 200 TL altına indirdiğim için 50 TL hediye bakiyesi hesabıma işlemeyecekmiş. Buna dair farklı bilgi alacak arkadaşlar olursa paylaşmalarını rica edeceğim. Ona göre 50 TL fazla alışveriş yapmak ya da net meblağı 200’ün altına indirmemek gibi çözümlere yönelmek gerekebilir.

1 Beğeni

Benim indirimlerle 199 da kalıyor şu an 200’e tamamlayayım o zaman.

Lafı olmaz ben de senden bi kitap senedi alırım ödeşiriz :joy::joy:.

1 Beğeni

Yani 200 TL üzeri alışveriş yaptığımda 50 TL hediye çeki sonradan tanımlanıyor değil mi yanlış anlamadım.

Evet. Sepette indirim değil size ekstradan bakiye tanımlıyorlar.

Benim sorum sepetteki tutarın 200TL olması mı gerekiyor yoksa ödenen net tutarın mı çünkü ekstra indirimler uyguluyor amazon satın alma aşamasında.

2 Beğeni