Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

Paylaşıldı sepeti bile dolduruyorum :joy: bu başlığa bakmamam lazım bazı dönemler. :no_mouth:

4 Beğeni

Kitapyurdu ya da bkm’den 150-200 lira civarından bir alışveriş yapacağım. Aktif kod var mı? teşekkür ederim.

1 Beğeni

Amazon yine bir şey deniyor galiba.

Büyük fırsat yazan birçok kitabın indirim oranı %30 ama yazmayanlarda %40-%45

Büyük fırsatlarda %70’i gören gözler %30’u yer mi?

Hayretle Amazon’u izlemeye devam ediyorum. Bakalım gerçekten ciddi bir indirim ne zaman gelecek.

2 Beğeni

Onu bende farkettim hatta Gantz’a bakıyordum % 35 indirim var mangada ama serinin bazıları % 30 indirime girmiş ve onlarda büyük fırsat yazıyor.

2 Beğeni

Bu yılın ilk çeyreği bitti sayılır. Dediğiniz gibi ciddi bir indirim olmadı. Bence kasım ayına kadar da ciddi bir indirim olmayacak.

Kara cuma, yılbaşı indirimi derken bütün ciddi indirimlerin Kasım ve Aralık aylarında yapılacağını düşünüyorum.

Süper indirimler yaptılar ve biz bunun böyle sürüp gideceğini zannettik. Acı gerçekle yüzleşmek zorundayız sanırım.

5 Beğeni

Büyük şirket olmak böyle bir şey işte. Adam dahi olmasa şimdi dünyanın en zenginlerinden biri olamazdı.

Amazon Prime rüzgârıyla piyasayı silkelediler ve yaptıkları indirimlerle insanların 1 numaralı tercihi oldular. Üyelikten gelen ücretlerle de bizim şaşırarak “böyle indirimleri nasıl yapabiliyorlar?” dediğimiz zamanlardaki zararlarını fazlasıyla karşıladılar.

2 Beğeni

2020yi kitap almayıp ve online alışveriş yapmadan geçirdim. O indirimleri hiç görmedim yine de amazonu seviyorum sadece son 2 ay yoğun bir alışverişim oldu ve ilk açıldığı zamanlar ayakkabı aldım. Kargosundan indirimlerine tvsine kadar 10 numara. O indirimleri göreydim 100 puan vermiştim :slight_smile:

4 Beğeni

İstegelsin

2 Beğeni

Kitapyurdunda kod görmedim hiç. Onda hediye çeki var sanırım. BKM’de 150 TL üzerine çok kod var; INDKD15 , KPNL15 gibi…Birinden biri olur heralde. Ama BKM’yi çok tavsiye etmiyorum.

2 Beğeni

Babalar ve Oğullar (Ciltli)

9.28 TL (Stok 6)

6 Beğeni

3 kaldı :grinning: 20 karakter

2 Beğeni

Haber için teşekkürler. Bir kahveye gelirim artık.

2 Beğeni

Her zaman mirim. :grinning:

2 Beğeni

Uzak durun, pişman olmayın

1 Beğeni

İkidir kaçırıyorum şu indirimi :sweat_smile::sweat:

1 Beğeni

Kidega’da İthaki %50 indirimde.

6 Beğeni

Tam beklediğim şey oldu bilmiyorum takip ediyor musunuz. Uzun süredir İthaki %50 görmüyorduk. Geçenlerde zam yaptılar ve bütün sitelerde sırayla İthaki %50 görmeye başladık. Bunlar kendilerini çok akıllı zannediyor

11 Beğeni

Her İthaki yüzde 50’de aynı çelişkiyi yaşıyorum. :slight_smile: Dune ciltli baskılarını alsam mı almasam mı ?

1 Beğeni

Sürekli aklınızdaysa alın derim çünkü nihayet almaya karar verdiğiniz gün zamlanmış görme ihtimaliniz çok yüksek =)

10 Beğeni

Enpara kampanyasına güzel arkadaş olur bu indirim. :cowboy_hat_face:

2 Beğeni