Diğerlerine de yaparlar mı acaba. Bugün ikinci HAY büyük indirim’de.
Bu kitabı inceledim az önce.
Etiket fiyatlarını karşılaştırdım.
Ciltli etiket fiyatı 48 TL
Karton kapak fiyatı 10 TL
Telifi olmayan 100 sayfalık bir kitabın sırf ciltli diye karton kapak fiyatının beş katı olması çok düşündürücü. Ayrıca aynı seriden 700 sayfalık ciltli Suç ve Ceza’nın da fiyatı 49 TL. İkisini karşılaştırınca insan ister istemez sorguluyor. Hasan Ali Yücel serisinde sayfa sayısına bakılmaksızın 50 TL altında ciltli kitap yok. Bu cilt olayı maliyeti bu kadar da arttırıyor mu?
Muhtemelen baktığınız sitedeki etiket fiyatları güncel değil. Suç ve Ceza’nın ciltli versiyonunun etiket fiyatı 70 TL.
İş Bankası’nın toplumcu bir yaklaşım sergileyerek karton kapaklı versiyonları görece düşük fiyatlı tuttuğunu, ciltli versiyonları ise görece daha yüksek fiyatlı sattığını düşünüyorum. Bilgim yok sadece bir his, karton kapakların düşük fiyatlı olmasının maliyetini ciltli versiyonlara yansıtıyorlar bence.
Haklısınız ben kendi sitesinde indirimli fiyatı baz almışım. Modern Klasikler serisinde basılan yeni ciltli kitapların fiyatlara bakınca Hasan Ali Yücel yine yüksek kalıyor. Muhtemelen HAY serisindeki kapakların üzerindeki bez kaplama maliyeti oldukça arttırıyor diye düşünüyorum. Öte yandan evet karton kapaklar cidden de hiç kimsenin kitap okumama bahanesi olarak fiyatları öne süremeyeceği kadar düşük satılıyor.
Bu durum hep benim yapmayı düşündüğüm bir şey sayılır. Karton kapak karsız hatta neredeyse zararına bir fiyatla olsun ama ciltli karton kapağın bile zararını kapatsın. Sanırım şimdi İş Bankası benim hayalini kurduğumu yapıyor. Okumak istiyorsan fiyatı bahane edemezsin arkadaş.
Ama koleksiyonluk ciltli istiyorsan onda senden parasını alırım diyor.
yaklaşık iki haftadır indirimde bu kitap
Biliyorum hatırlatma amaçlı paylaştım.
Kitapyurdu’nda kod yok doğru. Dün BKM’den aldım teşekkür ederim.
Bence almalısın. Ciltlileri al,elinde ince kapaklı seri varsa sat gitsin. Gerçekten çok güzeller.
Bu kez sipariş verdim, kidega kargoya vermiş. Muhtemelen Aras yarın teslim eder.
Bu kitapları okuyan var mı? Merak ediyorum ama çizgiromanla benzer tat verir mi emin olamadım.
Set halinde %50 indirim yapılmış.
https://www.ilknokta.com/kolektif/ithaki-marvel-seti.htm
Bunu da yeni gördüm ekleyeyim dedim. Bunda da %50 indirim var.
https://www.ilknokta.com/kolektif/ithaki-kapsul-novella-kitapligi-4-kitap-takim.htm
Kidega’da şu an İthaki tüm kitaplar %50 indirimde.
Kidega için bir kod vardı, o kod hala çalışıyor mu? Bilen var mı?
Evet çalışıyor.
KdG2107
Kitapsepetinde bazı setler net %50 indirimde; İnce Memed, Alfa Yayınları H. P. Lovecraft bütün eserleri, Taht Oyunları, Körlük Görmek Ciltli set gibi setler de var bir bakın derim
Ayrıca KİTAPMART koduyla sepette %5 indirim de alabilirsiniz.
https://www.kitapsepeti.com/kampanya/cok-satan-setlerde-net-50-indirim-kampanyasi/1641
Çok teşekkürler:) (2020)
İki tane Çek Kazan D&R kodu aynı anda kullanabiliyor mu?
Şöyle bir fiyat gözüküyor Rhythm of War - Stormlight Archive 4 için ama paperback midir mass market midir bilemedim. Yine de bir bakmakta fayda var. İlgilisine duyurulur.