Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

Akakçe sitesinden grafiklere tıklayıp bakabilirsiniz hocam

Ciltli-ciltsiz karışık veriyor. bir de orada bazen Gittigidiyor gibi sitelerden yanlış ürün fiyatlandırmaları çok aşağı çekiyor dip fiyatı. Başka üründe karşıma çıkmıştı. Amazon için bir Chrome eklentisi vardı ama o da sonradan bozulunca sildim gitti.

Yordam kitap Ağustos yüzde 50 indirimli kitapları.

6 Beğeni

Bir an Uluslararası İşçi Sınıfı Hareketi Tarihi’ni yakalar mıyım diye heyecan yaptım.

2 Beğeni

Gorki üçleme geçen yıl 20 küsurdu, kargo bedava sınırı da sanırım 60 liraydı. Kutulu set her zaman tercihim ama İş Bankası bu üçlemeyi Mazlum Beyhan’a çevirttirerek çok pis kontrpiyede bıraktı.

1 Beğeni

Arkadaşlar merhaba;

İdefix için indirim kodu bilgisi var mı?

1 Beğeni

1 Beğeni

IDEPCD 250 tl üzerine 35 tl indirim oluyor .

2 Beğeni

Tam sevindim, bunu girince sepetteki %10 indirimi kaldırıyor, aynı hesaba geliyor. D&R kodu var mı?

İdefix’te 151 liralık sepetim, OZURIDE kodunu girince 155 lira oluyor :smiley: Demek ki kod kullanınca sepet indirimi iptal oluyor.

3 Beğeni

Saçmalık, bende dün sepet yaptım %10 indirim kalktı. İdefix çıldırmış. Aynı şekilde D&R’da da kalkıyor indirim.

3 Beğeni

Bence de. Eskiden hem sepet indirimi hem de indirim kodunu aynı anda kullanabiliyorduk.

1 Beğeni

Daha da eskiden 75/15 kodu vardı ne güzel. 75 liraya en az 3 kitap alırdık. Kargo sınırı 50 liraydı. Soygun yapar gibi alışveriş yapardık. Ah ah!!!

3 Beğeni

Hiç sorma hocam, güzel zamanlarmış, değerini bilmemişiz gibi geliyor bana :).
Şimdi iki veya üç kitap 150 tl tutuyor.

1 Beğeni

Kargo bedava kuponu var mı? (İdefix)

0031AB7F İdefix ücretsiz kargo.

3 Beğeni

Karşılaştırma yapabilmek adına bugün Christine ingilizce baskısını pdf olarak edindim (indirdim). 379 sayfa olarak görünüyor orada da. Bir sayfa paylaşayım ondan. İngilizce baskısında da kırpma yapıldıysa Altın onu çevirmiş olabilir ya da sizin paylaştığınız da ek öykü falan vardır. Amacım altın kitapları aklamak falan değil yanlış olmasın.

1 Beğeni

Pdfde kitap a4 boyutunda mı yoksa kitap boyutunda mı? Pdf A4 ise kitapta 700 küsür sayfa normal gözüküyor.

Kırpma burada birkaç defa daha belirttiğim üzere şu şekilde oluyor. Misal Christine romanının Türkçe ve İngilizce basımlarının 1. bölümünün 1. paragrafına bakalım.

Orijinal metin :

“What is it?” I asked. His eyes were bulging from behind his steel-rimmed glasses, he had plastered one hand over his face so that his palm was partially cupping his mouth, and his neck could have been on ball-bearings the way he was craning back over his shoulder.”

Türkçesi :

«Ne oldu?» diye sordum. Çelik çerçeveli gözlüğünün gerisinde gözleri yuvalarından fırlamış gibiydi. Bir elini ağzına koymuş, omzunun üstünden bir şeye bakıyordu.

Tamamen rasgele açtığım sayfadan bir paragraf ;

Orijinal metin :

“Buddy killed the bottle. They passed a sign which read SQUANTIC HILLS STATE PARK 3 MI. The lake at the center of the state park was a popular beach area in the summertime, but the park was closed from November to April. The road which wound through the park to Squantic Lake was kept plowed for periodic National Guard maneuvers and winter Explorer Scouts camping trips, however, and Buddy had discovered a side entrance which went around the main gate and then joined the park road. Buddy liked to go into the silent, wintry state park and cruise and drink.”

Türkçesi :

Buddy o şişeyi de boşalttı. SQUANTIC TEPESİ EYALET PARKI 5 KM. yazılı bir işareti geçtiler. Eyalet parkının ortasındaki göl kıyısı yazları pek kalabalık olurdu. Fakat park kasımdan nisana kadar kapalıydı. Buddy parka gizlice girmek için bir yol bulmuştu. Kışları o sessiz yerde oturup içki içmekten hoşlanıyordu.

İşte bu şekilde yazarın yazdığı cümleleri kafalarına göre kesip biçip değiştirip “Ali ata bak” ayarında bir çeviri yapınca kısalıyor haliyle kitap. Boş bir zamanda daha ayrıntılı bakarım ama Suveren ve Mehmet Harmancı çevirilerinin hemen hepsi bu durumda.

3 Beğeni

Buradaki gibi bir durum varsa haklısınız hocam. Ben yukarıda sayfa sayıları üzerinden cevap bulmaya çalıştım fark konusunda. Yoksa çeviri işine hiç girmiyorum hem alanım değil hem de çıkamayız işin içinden.

1 Beğeni