Amazonda İş Bankası yayınlarından monte cristo kontu %50 indirimli prime’a özel
https://www.amazon.com.tr/dp/6052955694/ref=cm_sw_r_cp_apa_i_78S0MN3EH4T3FDY9QS60
82C111A9
8- 31 Mart tarihleri arasında 150/20 IDEFIX indirim kodu.
Şu an Amazon da kod var mı?
Emin olmamakla birlikte şu an bir kod olduğunu sanmıyorum.
Ayrıca Amazon’un bu ara verdiği kodlar hep yeni kullanıcılar ve ilk alışverişte kullanmak için.
https://www.kitapsepeti.com/urun/listele/tum-zamanlarin-en-cok-satan-ki̇taplari-50-net-indi̇ri̇m/875
Kitapsepeti çok satanlarda %50 indirim yapmış. İçinde Ayrıntı - Metis - Sel - Gerekli Şeyler gibi çok indirim görmeyen yayınevleri de var. Bir sepet oluşturdum elim kaşınıyor bakalım .
Not: Tam sipariş verecektim ki sepetimdeki Senin Adın mangası tükendi . Küskün bir şekilde geri dönüyorum.
Tüm Zamanların En çok satan Kitapları listesindeki bazı kitapları ilk defa görmem benim cahilliğim sanırım
Bu arada birkaç tane kitap benim de gözüme çarptı ama kararsız kaldım.
Artık Wattpadleri, kişisel gelişimleri görmemek üzere bir filtreleme geliştirdim beynimde .
Bu ne zamana kadar geçerli acaba daha yaptığım alışveriş bile gelmemişti ama yüzüklerin efendisi bile tüm serisi yarı fiyatına düşmüş…
Nemesis Yayınları sık sık %50 civarlarına iniyor mu acaba? %35 indirimden almak istemiyorum.
Bkm’de %50 indirimde şu an. Ve sanırım her zaman öyle oluyor. Ama tüm kitapları kapsıyor mu bilmiyorum.
Sırasıyla bütün online satış platformlarında indirim görüyor.
Evet daha birkaç gün önce ithaki kitap yurdunda indirimdeyken aldım ondan bir gün sonra bkm ithakiyi indirime soktu.
Kısa süreliğine diyor sitede ama tam olarak ne kadar duracak bilmiyorum.
İyi bari listedeki kitaplardan ilgimi çekenlerin neredeyse tamamına sahibim. Şükür ki bugün cüzdanı rahat bırakacağım.
Kendini kaptıran arkadaşlar için bu gif’i paylaşıyorum. Kendinize gelin.
Kitapsepeti’nden daha önce alışveriş yaptınız mı güvenilir midir acaba ?
@kitapsever19 daha dün kullandım ben APP25’i.
Arkadaşlar, Amazon APP25 kodu hala aktif mi?
Evet zaman zaman kullanıyorum. Güvenilirlerdir. Kargolamalarını da beğeniyorum.
@Artorias Benim de listemdeki bir kitap tükenince herhalde bu bir mesaj diyip vazgeçtim almaktan .
Çok teşekkür ederim.
Bu arada kitapsepeti iyi bir site. Arkadaşım kullandı.
Şu gönderimde kitapsepetini kısacık değerlendirmiştim, şimdi bir sipariş daha verdim bu hafta gelir umarım onu da değerlendireceğim satın aldığınız yeni kitaplar başlığında.