Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

Amazonda İş Bankası yayınlarından monte cristo kontu %50 indirimli prime’a özel
https://www.amazon.com.tr/dp/6052955694/ref=cm_sw_r_cp_apa_i_78S0MN3EH4T3FDY9QS60

4 Beğeni

82C111A9

8- 31 Mart tarihleri arasında 150/20 IDEFIX indirim kodu.

4 Beğeni

Şu an Amazon da kod var mı?

1 Beğeni

Emin olmamakla birlikte şu an bir kod olduğunu sanmıyorum.
Ayrıca Amazon’un bu ara verdiği kodlar hep yeni kullanıcılar ve ilk alışverişte kullanmak için.

3 Beğeni

https://www.kitapsepeti.com/urun/listele/tum-zamanlarin-en-cok-satan-ki̇taplari-50-net-indi̇ri̇m/875
Kitapsepeti çok satanlarda %50 indirim yapmış. İçinde Ayrıntı - Metis - Sel - Gerekli Şeyler gibi çok indirim görmeyen yayınevleri de var. Bir sepet oluşturdum elim kaşınıyor bakalım :sweat_smile: .
Not: Tam sipariş verecektim ki sepetimdeki Senin Adın mangası tükendi :frowning:. Küskün bir şekilde geri dönüyorum.

7 Beğeni

Tüm Zamanların En çok satan Kitapları listesindeki bazı kitapları ilk defa görmem benim cahilliğim sanırım :grimacing:
Bu arada birkaç tane kitap benim de gözüme çarptı ama kararsız kaldım.

1 Beğeni

Artık Wattpadleri, kişisel gelişimleri görmemek üzere bir filtreleme geliştirdim beynimde :joy: .

4 Beğeni

Bu ne zamana kadar geçerli acaba daha yaptığım alışveriş bile gelmemişti ama yüzüklerin efendisi bile tüm serisi yarı fiyatına düşmüş… :cry:

1 Beğeni

Nemesis Yayınları sık sık %50 civarlarına iniyor mu acaba? %35 indirimden almak istemiyorum.

1 Beğeni

Bkm’de %50 indirimde şu an. Ve sanırım her zaman öyle oluyor. Ama tüm kitapları kapsıyor mu bilmiyorum.

2 Beğeni

Sırasıyla bütün online satış platformlarında indirim görüyor.

1 Beğeni

Evet daha birkaç gün önce ithaki kitap yurdunda indirimdeyken aldım ondan bir gün sonra bkm ithakiyi indirime soktu.

1 Beğeni

Kısa süreliğine diyor sitede ama tam olarak ne kadar duracak bilmiyorum.

1 Beğeni

İyi bari listedeki kitaplardan ilgimi çekenlerin neredeyse tamamına sahibim. Şükür ki bugün cüzdanı rahat bırakacağım.

Kendini kaptıran arkadaşlar için bu gif’i paylaşıyorum. Kendinize gelin. :joy:

7 Beğeni

Kitapsepeti’nden daha önce alışveriş yaptınız mı güvenilir midir acaba ?

@kitapsever19 daha dün kullandım ben APP25’i.

3 Beğeni

Arkadaşlar, Amazon APP25 kodu hala aktif mi?

1 Beğeni

Evet zaman zaman kullanıyorum. Güvenilirlerdir. Kargolamalarını da beğeniyorum.
@Artorias Benim de listemdeki bir kitap tükenince herhalde bu bir mesaj diyip vazgeçtim almaktan :rofl:.

2 Beğeni

4 Beğeni

Çok teşekkür ederim.

Bu arada kitapsepeti iyi bir site. Arkadaşım kullandı.

2 Beğeni

Şu gönderimde kitapsepetini kısacık değerlendirmiştim, şimdi bir sipariş daha verdim bu hafta gelir umarım onu da değerlendireceğim satın aldığınız yeni kitaplar başlığında.

2 Beğeni