Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

4 hesabım var hiç alışveriş yapmadığım hesabıma tanımlanmış.

1 Beğeni

Sepette %25 indirim ile 44 liraya düşüyor.
https://www.hepsiburada.com/bir-bakista-tarih-sandra-lawrence-p-HBCV00000SR0CA

2 Beğeni

Çok teşekkür ederim uzun zamandır takip ediyordum bu serinin fiyatlarını.

Malloryon serisi, Amazon Prime günleri indirimi fiyatıyla satılıyor. İndirim öncesi 120,00 TL civarıydı. Yeni hesap açtım 120/40 indirimiyle çok uyguna geldi.
Malloryon ve Doktor Moreau’nun Adasını toplamda 85,00 TL almış oldum.

2 Beğeni

İçerik tatmin edici mi

Çok detaylı bilgiye sahip değilim fakat, yüzeysel bilgiler içeriyor sanırım.

1 Beğeni

Ben Robot 20,98 ₺

2 Beğeni

Hepsiburada hesabımda “Sana özel sepette ekstra %20 indirim” yazıyordu kitaplarda. Yarı fiyattan 3 kitap sipariş ettim, tekrar bakayım dedim ama fırsat uçup gitmiş, sanırım tek alışverişlik bir durumdu.:smile: Belki sizlerde de böyle bir indirim/kampanya vardır, bir göz atın isterseniz.

Ilknoktada ithaki grubunda yüzde 50ye varan indirim var.

1 Beğeni

Fırsat ürünleri başlığı altında İthaki yayın grubu yayınevlerinde son çıkan kitaplarda geçerli indirim.

• İthaki Yayınları (58)
  • Yabancı Yayınları (21)
  • Nova Kitap (9)
  • İthaki Çocuk Yayınları (7)
  • Minotor Kitap (6)
  • Müptela Yayınları (5)

ithaki’de 58 kitapta geçerli.

5 Beğeni

İdefix’de sepette indirim var bu indirim HOPI40 (250 TL üzerinde alışverişlerde geçerli bu kod) kodu ile beraber kullanılabiliyor aynı kod ile 250 TL hediye çeki alıp diğer hesabınıza gönderebilirsiniz.

hediye çeki satın almanın espirisi nedir tam olarak?

Zubizu’da şuan Amazon için ilk alışverişte geçerli 200 TL’ye 40 TL indirim var yeni hesaplar için yani değerlendirmek isteyen bakabilir.

1 Beğeni

HOPI40 kodu 250 TL üzeri alışverişler için geçerli bu kod size 250 TL olan hediye kartını 210 TL’ye almanızı sağlıyor ayni kodu 250 TL üzeri alışverişte tekrar kullandığınızda toplam 80 TL indirim sağlamış oluyorsunuz. Yani hediye karti almadan 250 olan sepet 210 oluyor ama hediye kartı aldığınızda 290 olan sepet 210 oluyor. Bazen bu kodlar sepetteki indirimi iptal edebiliyor ama bu sefer oyle bir sey olmadı 80 TL uzerine sepet indirimi eklenince ortalama 100 TL indirimden faydalanmış oluyorsunuz.

1 Beğeni

Bende de bu durum oldu şimdi malesef. Hediye çekini kodla satın aldım. Şu an sepetimde HOPI40 kodu çalışmıyor. :confused:

Yukarıda kodu vermişlerdi ben oradan aldım ve daha önce hiç kullanmamıştım bu kodu bende çalıştı neden sizde çalışmamış bir fikrim yok. Eğer kod çalışmıyorsa sepetiniz en az 270 TL olmalı bu da size 55 TL gibi bir indirim sağlar. Inanın bende çalıştığı için buraya yazdım üzgünüm OZURIDE kodu deneyin o 20 TL ek indirim veriyor.

Aynı durum bende de olmuştu. HOPI20 kodunu kullanın sepette. En azından 20 liralık bir indirim sağlar.

Aslında hediye çekini ikinci bir hesaptan satın alıp göndermek gerekiyor.

1 Beğeni

Herhalde yeni baskı ya da etiket fiyati değişmiş güncel etiket fiyati 125 TL. Yky baskısını genelde Nevzat Erkmen’in Ulysses Sözlüğü ile okunması öneriliyor sözlük olmadan da okunur diyenler var bir fikrim yok. Bu arada Norgunk’un bastığı Bloomsday Kitabı’nı öneririm.

Ulysses (Kapak değişebilir) https://www.amazon.com.tr/dp/9753631480/ref=cm_sw_r_cp_apan_i_GV5PGQ950XD5GGTCX9J6

1 Beğeni

Normalde 50$ etiket fiyatı. Bu 25$'a geliyor.

3 Beğeni

İdefix veya dr bedava kargo kodu olan var mı arkadaşla