Black Friday zamanı Amazon.com da alacaktım, vazgeçtim. Kısmet bugüneymiş.
İdefix için 750 tl ve üzeri 100 tl indirim kuponu: B7F7FBFB 31 Ekim’e kadar kullanabilirsiniz.
Scala yayınları indirime giriyor mu?
Kitapyurdu’nda haftanın yayınevi şu anda.
Hepsiburada Tıkla Kazan’da Anne bebek ürünleri ve oyuncak alışverişlerinde 120₺’ye 20₺ indirim kuponu çıktı, yani yine pas geçtik bir haftayı daha…
Simdi denedim eğer yeni hesap açarsanız bu kampanyadan faydalanabiliyorsunuz ek olarak Amazon seçili ürünlerde 120 TL üzerine sepette %10 indirim var.
Bende banlanma korkusu ile denedim ama denedim
Hemde kendimi tutamadan iki hesapla denedim.
Telefon numarası kontrolünü nasıl aşıyorsunuz. Eski hesapları kapatmak bir çözüm olabilir mi, bilgi verirseniz sevinirim.
Eski hesapta kullandığınız telefon numarasını hesap ayarları kısmından kaldırabilirsiniz. Üyelik açtıktan sonra yeni hesaptan da kaldırıp tekrar eski hesabınıza bağlayabilirsiniz.
Ayrıca yanlış hatırlamıyorsam android uygulaması üzerinden üyelik açıldığında telefon numarası istemiyordu.
Çok teşekkürler. 202020
Telefon numarasına gerek yok gmail hesabı açın ben oyle yapıyorum.
Kitapyurdu’ nda gördüm, Kapra Yayıncılık’ ın klasikleri 7,90’ dan başlıyor ve 12,90’ a kadar gidiyor. Ayrıca ciltli olanlar da 20 tl civarı. Kapra hakkında ne dersiniz, alınır mı?
Kapra’dan @alper bey bildiğim kadarıyla epey kitap almıştı. Görürse mutlaka cevap yazacaktır.
Şimdi bakınca farkettim yeni ciltliler hariç kapra ve karbon kitaplarına zam gelmiş.
@Pardus çeviriler için olumlu veya olumsuz yorum yapamam. Karbon’un 3-5 Maupassant çevirisini almıştım iyi mi kötü mü bilemiyorum.
Ama örneğin bir Maupassant öyküsinde karakterin bir tanıma verdiği tepki olmuştu, buna neden tepki veriyor acaba diye düşünüp, aynı öykünün Can çevirisine bakınca farklı bir kelime olduğunu görüp he tamam demiştim… Maupassant öykülerinin büyük kısmını okumak için Karbon -kaprra dışı alternatif yok. Diğer yayınevleri çok az öyküsünü çevirmiş. İyi kötü demeden Maupassant kitaplarını iş - can karbon -kapra vs topladım okuyorum.
Ben esas olarak özellikle mini olan karbon baskısı Türk klasiklerini alıyorum. 3.90 'dı. Şimdi baktım 4.75 TL olmuş. Aynı kitapları iş kültür - İthaki 20-25 TL’den satıyor. Yayına hazırlayanın çoğu kitapta bulunan eser veya yazar ile ilgili sunuş yazıları da güzel oluyor. Türk klasiklerinde Karbon - Kapra bu fiyatlar (ve benim için bir artı özellik de karbonun mini kitapları olması) ile varken iş kültür - ithaki vs tercih etmem.
Çeviler için bir yorum yapamam ama Türk klasikleri için tercih edilebilir.
Ben öncelikle karbon minileri (aynı kitapları basıyorlar) eger karbon mini 2 kitap olarak basmışsa Kapra tek kitap olan baskısını tercih ediyorum.
Fiziksel olarak almadan önce isterseniz Kitapyurdu E-kitap’tan çevirisini kontrol edebilirsiniz. Bastıkları çoğu eser orada bulunuyor.
Kafka’nın Dönüşüm’ünü Kapra’dan okuyan bir arkadaşım, Samsa’nın bir 'örümceğe" dönüştüğünü zannediyordu. Kitapta hamamböceği olarak özellikle belirtilmiyordu ama Kapra herkesin aksine hamamböceği yerine örümceği kullanarak enteresan bir tercih yapmış.
Bu arada arkadaşlar Roman Cenneti isimli bir site var, (instagram’da sahte takipçi basmış bir sayfaları da var.) kitap satış sitesi adı altında takılıp milleti dolandırıyormuş. Bedava kargo fırsatı ve kitapları etiket değerinin altında fiyatlardan satışa sunarak(?) sitelerinden alışverişe yönlendiriyorlarmış. Aklınızda bulunsun.
Çok satan kitaplarda 120 TL ve üzerine sepette %10 indirim
https://www.amazon.com.tr/b/?_encoding=UTF8&node=49449708031
Can, İş Bankası, YKY, İnkılap ve Tudem’de %50 indirim var.